foto: James Watkins / BACKGRID/ Vida Press
"The Rolling Stones" piedalīsies virtuālā koncertā mediķu atbalstam
Grupa "The Rolling Stones" koncertā 2018. gada vasarā.
Mūzika
2020. gada 17. aprīlis, 18:11

"The Rolling Stones" piedalīsies virtuālā koncertā mediķu atbalstam

Jauns.lv / LETA

Leģendārā rokgrupa "Rolling Stones" un daudzas citas mūzikas zvaigznes, arī Teilore Svifta un Billija Ailiša, sestdien uzstāsies virtuālā koncertā, kas tiks pārraidīts visā pasaulē, lai atbalstītu cīņā ar koronavīrusu iesaistītos veselības aprūpes darbiniekus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pasākumu rīko starptautiskā aktīvistu platforma "Global Citizen" sadarbībā ar Pasaules Veselības organizāciju (PVO) un amerikāņu popzvaigzni "Lady Gaga", un tā mērķis ir "radīt globālās vienotības brīdi cīņā, lai apturētu Covid-19", sacīja "Global Citizen" vadītājs Hjū Evanss.

Slavenību vidū, kas piedalīsies šajā pasākumā, ir arī Selīna Diona, Eltons Džons, Pols Makartnijs un Stīvijs Vonders.

Grupa „The Rolling Stones” izdod krāsainas zeķītes ar savu logo

gallery icon
20

Pēc sešu stundu garā notikuma, kas tiks straumēts, sekos televīzijas pārraide, un tajā piedalīsies tādas zvaigznes kā "Christine and the Queens", aktieri Dons Čīdls un Semjuels Džeksons, futbola zvaigzne Magana Repīno.

Līdzās veselības aprūpes darbinieku godināšanai "Global Citizen" ar šo pasākumu vēlas vairot atbalstu lokāla mēroga labdarības organizācijām.

"Global Citizen" arī mudina filantropus un valdības atbalstīt PVO tās centienos apturēt Covid-19 krīzi, organizācijai norādot, ka tā šai ANO struktūrai jau savākusi 35 miljonus dolāru.

Nekādu konkrētāku informāciju par zvaigžņu līdzdalības aspektiem "Global Citizen" pagaidām nav izziņojusi.

Ar ideju par šādu globālu pasākumu pagājušajā mēnesī klajā nāca grupas "Coldplay" mūziķis Kriss Mārtins koncertā, kas starptautiskā projekta "Together, At Home" tika pārraidīts sociālajā tīklā "Instagram".

Sestdienas pasākumā piedalīsies vismaz 107 mākslinieki, sacīja Evanss.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās