Elvisa Preslija atraitnei - jau 70! FOTO
Rokenrola karaļa Elvisa Preslija atraitne arī septiņdesmit gadu vecumā ģērbjas caurspīdīgā šifonā un ādā!
Slavenības
2015. gada 31. oktobris, 16:41

Elvisa Preslija atraitnei - jau 70! FOTO

Jauns.lv

Ja rokenrola karalis Elviss Preslijs būtu vēl dzīvs, viņš lepotos ar 26 gadus vecu mazmeitu, īsu brīdi būtu pabijis Maikla Džeksona sievastēva godā un pats šogad atzīmētu 80. gadadienu. Elvisa atraitnei Priscillai Preslijai jau 70. Vai jūs viņai tik daudz dotu?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajā sestdienas vakarā rokenrola karaļa Elvisa Preslija atraitne apmeklēja labdarības pasākumu „Last Chance For Animals”, kas tika rīkots „Beverly Hilton Hotel” viesnīcā Losandželosā. Priscilla Preslija ne mazliet neatgādināja kundzi, kas jau pārkāpusi septiņdesmit gadu slieksnim. Viņa bija ģērbusies viscaur melnā – izvēloties caurspīdīgu šifonu un melnu ādu!

Priscilla izvēlējusies caurspīdīga šifona topiņu ar augsto apkakli, garajām piedurknēm un mežģīnēm.

Blūzei viņa pieskaņojusi divu kārtu svārkus. To virskārta bija darināta no bieza melna caurspīdīga šifona, bet apakškārta no melnas mākslīgās ādas.

Tērpam viņa pieskaņojusi melnas laiviņas.

Labdarības pasākumā Priscilla godalgota ar „Slavenību balvu” par viņas nenogurstošo darbu dzīvnieku labā.

2008. gadā Priscillas pārstāvis atzina, ka 2003. gadā Preslija kundzei veikta neveiksmīga plastiskā operācija. Ārsts, kuram nav licences, veicis viņa injekcijas ar zemas kvalitātes silikonu. Pēc neveiksmīgās ķirurģijas viņai veiktas vairākas korekcijas operācijas, lai izlabotu iepriekš radītās problēmas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press