Breds Pits atzinies, ka uztic sievai savu dzīvību
Breds Pits un Andželina Džolija ir kopā jau desmit gadus.
Slavenības
2015. gada 1. novembris, 14:02

Breds Pits atzinies, ka uztic sievai savu dzīvību

Jauns.lv

Šobrīd jaunākā filma pie kuras kopīgi strādājis aktieris Breds Pits (51) un viņa sieva aktrise Andželina Džolija (40) ir kinolente ar nosaukumu „By The Sea”. Tajā laulātie draugi atveidojuši mīļotos, kas viens otrā vīlušies. Nesenā intervijā Pits atzinis, ka viņam patīk būt kopā ar sievu arī filmēšanas laukumā.

„Jābrīnās, cik man ļoti patīk strādāt kopā ar sievu. Viņa ir ļoti izlēmīga, viņai piemīt apbrīnojama intuīcija, es pat teiktu, ka viņa ir ļoti seksuāla, kad strādā. Es viņai uzticu savu dzīvību,” Breda Pita jūsmas pilnos vārdus par Andželinu Džoliju citē „ETonline”.

Intervijā aktieris arīdzan pastāstījis, kā viņam ar sievu izdodas apvienot karjeru, labdarības darbu un sešu bērnu audzināšanu.

„Dienas beigās mēs esam vecāki – satiekam mūsu mīļos un trakos bērnus, apspriežam, kā pagājusi diena, un pārbaudām vai visi pirms gulētiešanas iztīrījuši zobus,” pastāstījis Pits.

Arī Andželina nesen padalījusies ar savām domām par lielo ģimeni un laulību ar Bredu. Aktrise izraudzīta par modes žurnāla „Vogue” jaunā numura zvaigzni. Lielajā intervijā viņa stāsta par filmu „By The Sea”, attiecībām ar vīru un bērniem, kā arī par sekām, kas viņu piemeklējušas pēc abpusējās mastektomijas un olnīcu operācijas.

„Es jūtos ļoti stabili un harmoniski kā sieviete,” norādījusi Džolija. „Mana mamma un vecmāmiņa pamazām sāka mirt, kad bija sasniegušas 40 gadu vecumu [Abas sievietes nomira no vēža. – Aut.]. Man šobrīd ir 40. Es nevaru vien sagaidīt, kad man būs 50, un zinu, ka esmu izdarījusi visu, lai šo gadu skaitu sagaidītu.”

„Es vēlos, kaut manai mammai būtu bijusi šāda izvēle [veikt operācijas],” skumji piebilst Džolija. Aktrise atzīst, ka šāda ķirurģiska iejaukšanās ir „brutāla. Smaga. Tā nav viegla ķirurģija. Olnīcu izoperēšana nav sarežģīta, bet hormonālās izmaiņas pēc tam... Bija interesantas. Mēs jau smējāmies. Pirmdien es montēju filmu. Otrdien bija operācija. Trešdien man sākās menopauze. Bet ceturtdien, mazliet nestabila uz kājām, es atkal montēju filmu.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press