Maikls Džeksons un viņa maskas

gallery icon
Slavenības
2020. gada 26. marts, 08:23

Miesassargs: Maikls Džeksons “paredzēja epidēmiju, tāpēc vienmēr staigāja ar sejas masku”

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona (1958-2009) bijušais miesassargs Mets Fidess apgalvo, ka mūziķis paredzējis koronavīrusam līdzīgu pandēmiju. Tieši tāpēc viņš sabiedrībā vienmēr izgājis ar sejas masku, par ko dziedātāju savulaik bieži izsmēja.

foto: CAMERA PRESS/L. Felix / Vida Press
Popmūzikas karalis Maikls Džeksons.

Maikla Džeksona bijušais miesassargs uzstāj, ka popmūzikas karalis vienmēr nēsājis masku, jo viņam bijusi priekšnojauta par gaidāmo globālo nelaimi.

foto: Matt Fiddes / SWNS
Maikls Džeksons ar miesassargu Metu Fidesu.

Džeksons, kurš mūžībā devās 2009. gadā, būdams 50. gadus vecs, esot paredzējis, ka pasauli pārņems pandēmija. Pēc miesassarga Meta Fidesa vārdiem, tieši tāpēc mūziķis vienmēr nēsājis sejas masku un to turpinājis darīt arī pēc tam, kad nežēlīgi izsmiets par to.

foto: Vida Press
Maika Džeksona bijušais miesassargs Mets Fidess 2018. gadā.

Anglis Mets Fidess, kurš popmūzikas karalim kalpojis gadu dekādi, izteicies, ka laikā, kad Džeksons apceļojis pasauli, viņš sapratis, ka tajā jau dzīvo nāvējošs vīruss, kas tikai gaida īsto mirkli, lai izplatītos. Tāpēc mūziķis pieņēmis mērus, lai pasargātu sevi no iespējamas saslimšanas.

foto: WENN/Vida Press

41 gadu vecais miesassargs britu laikrakstam “The Sun” norādījis: “Viņš vienmēr zināja, ka dabas katastrofa ir tepat līdzās. Viņš ļoti baidījās un pareģoja, ka mūs tā varētu piemeklēt jebkurā brīdī.”

foto: WENN/Vida Press

“Viņam dažkārt vienas dienas laikā nācās apmeklēt pat četras dažādas valstis un uzturēties lidmašīnās kopā ar citiem cilvēkiem.”

foto: Vida Press

Mets reiz jokojot apvaicājies Maiklam, vai viņš varētu nelikt masku, jo miesassargs jūtoties neērti, ja viņu nofotografē līdzās dziedātājam, kurš aizklājis seju.

foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press

Popmūzikas karalis viņam atbildējis: “Met, es nedrīkstu saslimt, es nedrīkstu pievilt savus fanus. Mani gaida koncerti. Es uz šīs zemes esmu ar savu sūtību. Es nedrīkstu sabojāt balsi, man ir jābūt veselam. Es nezinu, ar ko man var šodien nākties saskarties. Es nezinu, ko es varētu nodot tālāk.”

foto: Vida Press

Mets uzskata, ja Maikls šodien būtu dzīvs, viņš sacītu: “Es taču jums jau teicu!”

foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press

Dziedātājs visticamāk būtu ļoti vīlies, ka neviens viņā neklausījās, jo “cilvēki viņu neuztvēra nopietni”.

foto: Vida Press

Miesassargs Mets Fidess apgalvo, ka Maikls neesot dzīvojis paniskās balēs no mikrobiem, kā tas savulaik tika pasniegts. Viņš tikai vēlējies pasargāt balsi, lai nekad nepieviltu savus fanus.

foto: ddp images / Steffens/ Vida Press