foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Idrisa Elbas sieva pastāsta, kāpēc apzināti ļāvusies inficēties ar koronavīrusu
Idriss Elba ar sievu Sabrinu.
Slavenības
2020. gada 24. marts, 09:44

Idrisa Elbas sieva pastāsta, kāpēc apzināti ļāvusies inficēties ar koronavīrusu

Jauns.lv

Aktieris Idriss Elba ar sievu pašizolējušies mājas karantīnā jau kopš brīža, kad analīzes uzrādīja aktierim Covid-19 analīžu pozitīvu rezultātu. Sabrina nu pastāstījusi, kāpēc pati apzināti pieļāvusi inficēšanos ar koronavīrusu.

Idriss Elba ar sievu Sabrinu

gallery icon

47 gadus vecā aktiera Idrisa Elbas 29 gadus vecā sieva Sabrina Daura atrodas pašizolācijā kopā ar vīru kopš brīža, kad viņam konstatēja koronavīrusu. Pāris neiziet no mājām kopš aizvadītās pirmdienas, kad uzzināja par Elbas analīžu rezultātiem.

Sabrina apliecinājusi, ka apzināti inficējusies ar koronavīrusu no sava vīra, atzīstoties tajā Oprai Vinfrijai viņas video intervijā šovam “Oprah Talks”.

Sarunā ar populāro TV personību Sabrina atklājusi: “Opra, es šorīt uzzināju, ka manas analīzes izrādījušās pozitīvas.”

“Es neesmu pārsteigta. Jau kopš brīža, kad uzzināju, ka Idriss ir potenciāli inficēts, es zināju, ka tāpat saslimšu. Es gribēju būt kopā ar viņu. Manuprāt, tas ir tavs kā sievas instinkts, tu vēlies būt līdzās un rūpēties.”

foto: SIB / KCS / MEGA / Vida Press

Sarunas turpinājumā Sabrina atzinusies, ka inficējusies no vīra apzināti un pieņēmusi lēmumu neieviest nekādas izmaiņas abu ierastajā dzīves ritmā mājās.

“Mēs neko nemainījām savstarpējā attieksmē. Es varēju pieņemt lēmumu izolēties atsevišķā istabā un turēties atstatus. Esmu pārliecināta, ka cilvēki pieņem šādus lēmumus, tie ir ļoti grūti lēmumi.”

“Es pieņēmu lēmumu, ka gribu būt kopā ar viņu un joprojām pieskarties viņam.”

Ainiņas no Idrisa Elbas dzīves

2018. gada pasaules seksīgākais vīrietis Idriss Elba dzīvē, filmās un uz sarkanā paklāja.

gallery icon

Sabrinas teikto Idriss papildinājis, norādot, ka dienā, kad viņam analīzes uzrādījušās koronavīrusu, abi bijuši mājās kopā. Turklāt arī laiku pirms tam pavadījuši kopā. Tā, ka Sabrina tāpat būtu aplipinājusies ar šo vīrusu, jo abi pirms tam pietiekami daudz laika pavadījuši esot kopā.

Elba par saslimšanu ar koronavīrusu faniem paziņoja aizvadītajā pirmdienā, apliecinot, ka tests izrādījies pozitīvs, lai gan viņam neesot bijis nekādu saslimšanas simptomu. Aktieris nodevis analīzes pēc tam, kad bijis kopā ar Covid-19 inficētu personu.

Aktieris uzskata, ka inficējies no Kanādas premjerministra Džastina Trūdo sievas Sofijas Trūdo, ar kuru ticies labdarības pasākumā Londonā pirms vairāk nekā divām nedēļām.

Sabrina Daura ir aktiera Idrisa Elbas trešā sieva. Pāra romantiskās jūtas uzplauka 2017. gadā. Somāliešu kanādiešu izcelsmes mīļoto aktieris bildināja 2018. gada februārī, bet pērnā gada 26. aprīlī abi nosvinēja kāzas Marakešā, Marokā.