Slavenības
2020. gada 21. marts, 17:03

Karantīnas ievērošana dziedātāju Semu Smitu jau novedusi līdz nervu sabrukumam

Jauns.lv

Džeimsa Bonda filmas tituldziesmas autors Sems Smits pašizolācijas laiku pavada savās 12 miljonu sterliņu mārciņu vērtajās mājās Londonā. Sociālajos tīklos publiskotajā mājas video dziedātājs kļūst ļoti emocionāls, atklājot, ka šī karantīna jau novedusi tuvu nervu sabrukumam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: BACKGRID/ Vida Press

27 gadus vecais britu dziedātājs Sems Smits, kurš ieskaņojis tituldziesmu filmai “Spektrs”,  uzturas savās mājās, no kurām neiziet, jo sajuties slikti. Viņu nomocījušas nelielas galvassāpes un alerģija.

Savā emocionālajā izmisumā dziedātājs padalījies ar saviem 14.7 miljoniem “Instagram” bloga sekotāju. Sems publiskojis vairākas fotogrāfijas, kurās viņš redzams sēžam uz grīdas pidžamā un šķietami izjūtot sāpes. “Karantīnas nervu sabrukuma etapi,” attēlus parakstījis dziedātājs.

View this post on Instagram

Stages of a quarantine meltdown

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Savā video Smits saka: “Sveiki visiem! Šis ir dīvains, dīvains, dīvains laiks, velns parāvis, ļoti, ļoti savāds.”

“Pašreiz esmu savās mājās. Man ir nelielas galvassāpes un alerģija, bet domāju, ka ar mani viss ir kartībā. Tomēr es gribēju palikt mājās, lai būtu drošībā.”

“Šis ir dīvains laiks. Gribēju sazināties ar jums visiem un nosūtīt savu mīlestību. Es ļoti, ļoti ceru, ka ar jums viss ir labi, un ceru, ka arī emocionāli viss ir kārtībā.”

Norādot uz savu galvu, Sems turpina: “Tas būs izaicinājums ikvienam, kam te drusciņ, kā man.”

Sems arī paudis, cik svarīgi tagad visiem ir būt vienotiem un uzmanīt vienam otru. Viņš atzinis, ka raizējas par daudziem, arī savu omi, kura cienījamo gadu dēļ ir riska grupā. “Esiet pacietīgi un dāsni. Dalieties tajā, kas jums ir – dalieties arī ar ēdienu, cilvēki!”

Sems arī apsolījis, ka fanu omas uzturēšanai padziedās no mājām, līdzīgi kā to jau dara daudzi citi mākslinieki visā pasaulē.

“Šīs būs dīvainas un atšķirīgas dažas nedēļas un es centīšos, cik varu, lai palīdzētu. Vienīgais, ko es varu – esmu nekam nederīgs visā citā – vienīgais, ko es varu, ir dziedāt.”

“Ja man pēc dažām dienām kļūs labāk, es uzdziedāšu. Uzspēlēšu dažas dziesmas. Ceru, ka mēs visi varēsim mazliet sadziedāties.”

“Manuprāt tas būs jauki. Es domāju, ka tas mums visiem ir nepieciešams. Tādā laikā, kā šis, mūzika ir kaut kas skaists.”

“Ļoti mīlu jūs visus. Lūdzu, lūdzu palieciet drošībā un dzeriet daudz ūdens,” novēlējis Sems Smits.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Dažas stundas pēc 3 video fragmentu publiskošanas Smits šo video no “Instagram” bloga dzēsis.