Viņas darbs ir smēķēšana!

gallery icon
11
Trakā pasaule
2020. gada 26. marts, 06:25

Amerikānietei maksā 1000 dolāru mēnesī par to, ka viņa smēķē un rāda to blogā. Koronavīruss šo biznesu tikai sekmējis

Jauns.lv

Amerikānietei Britai Dimatijai piemīt kaitīgs paradums – viņa smēķē. Patiesībā viņa kūpina kā skurstenis un ar to pelna naudu!

foto: mediadrumworld.com / @britsmokes / Vida Press

25 gadus vecā Brita Dimatija dzīvo Viskonsīnas štatā, ASV. Sieviete apgalvo, ka pelna līdz 1000 ASV dolāriem mēnesī tikai ar to, ka smēķē un bildītes atrāda savā blogā internetā. Britai ir jau pieci miljoni sekotāju. Jaunā sieviete teic, ka pasauli pārņēmusī koronavīrusa epidēmija viņas mazo biznesiņu tikai sekmējusi. Cilvēki spiesti pavadīt daudz laika mājās, sērfo internetā. Arī viņas bloga sekotāju skaits tagad pandēmijas laikā ievērojami palielinājies.

Internetā Brita Dimatija ir pazīstama kā Smēķējošā modele (Smoking Model). Jaunā sieviete vairākus gadus pastrādājusi apkalpošanas sfērā un izklaides industrijā, bet šobrīd maģistratūrā studē mārketingu.

Brita smēķēt sākusi 2013. gadā, būdama 18 gadus veca. Viņa padevusies kaitīgajam paradumam, jo domājusi, ka tas palīdz labāk iekļauties sabiedrībā, cigareti uztvērusi kā pašapziņu ceļošu aksesuāru, bet procesu – kā kaut ko, kas nomierina. Nekad mūžā viņa nav domājusi, ka smēķēšana varētu būt darbs.

Kad Brita 2018. gadā instagramā nejauši uzgājusi smēķēšanas fetiša draugu grupu, viņa sapratusi, ka atradusi labu iespēju, kā papildināt savus ienākumus un piepelnīt naudu studijām.

Brita sākusi veidot nelielus video saviem maksas klientiem. Drīz vien Brita saņēmusi pirmās vēstules no vīriešu dzimuma sekotājiem, kurās tie izklāstījuši savus īpašos lūgumus, ko vēlētos redzēt viņu darām blogā. Daži vēlējās, lai viņa izpildītu dažādus smēķēšanas trikus, iejustos dažādās lomās, smēķētu kādas konkrētas firmas cigaretes. Bija arī krietni drosmīgāki lūgumi. Britai prasīts, lai saturs blogā būtu seksuālāks un viņa pozētu kaila. Šos lūgumus jaunā sieviete noraidījusi. Reiz prasīts, lai viņa smēķētu tik daudz un tik ilgi, kamēr paliktu slikti.

Smēķējošā modele nedēļā tērē 60 ASV dolāru par cigaretēm, bet mēnesī nopelna no 500 līdz 1000 ASV dolāru, pateicoties šim fetišam. Brita pat apgalvo, ka patreizējā koronavīrusa epidēmija vairojot viņas ienākumus. Daudzi cilvēki pavada laiku pašizolācijā un viņa saņemot aizvien vairāk dažādu ieteikumu, ko maksas klienti velētos redzēt viņu darām blogā.

Brita apgalvo, ka zina, ka smēķēšanā kaitē veselībai un gatavojas nākamo pāris gadu laikā to atmest, taču pagaidām viņa cer papildināt ienākumus un savu sekotāju skaitu!