TV
2020. gada 11. marts, 14:37

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - apķērīgās striptīzmeitenes un mežonīgie Rietumi

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet populāro seriālu "Mežonīgo Rietumu pasaule", filmu visai ģimenei "Abominable" un melno kriminālkomēdiju "Hustlers".

Apķērīgās striptīzmeitenes

foto: Publicitātes

Viņas ir dejotājas elitārā striptīza klubā, kura klienti ir bagātie Volstrītas finansisti. Kad banku krīze vienā mirklī izputina visus meiteņu uzkrājumus, viņas nolemj atriebties.

Apķērīgās dāmas izdomā pārdrošu plānu, kā „aptīrīt” negodīgos biržas ģēnijus un atgūt zaudēto naudu. Režisores Lorēnas Skafarijas filmā "Afēristes" ("Hustlers") zvaigžņu netrūkst – lomās iejutusies gan estrādes dīva Dženifera Lopesa, gan repere Cardi B, gan mūziķe Lizzo, gan Konstance Vu, kas pirms dažiem gadiem atzīta par vienu no simts pasaulē ietekmīgākajiem cilvēkiem prestižā izdevuma "Time" versijā. Lopesa par lomu šajā filmā tikusi arī pie "Zelta globusa" nominācijas kategorijā "Labākā otrā plāna aktrise".

Melno kriminālkomēdiju skatiet ŠEIT - "Shortcut Premiere" angļu un krievu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pusaudži un Jetijs

Trīs pusaudžiem jāpalīdz Jetijam atgriezties pie viņa ģimenes, izvairoties no bagātnieka un zoologa, kuri vēlas notvert viņu par katru cenu.

Filma "Jetijs" ("Abominable") jau iekļuvusi pasaules kinovēsturē ar to, ka pirmoreiz lielas studijas veidotu animācijas pilnmetrāžas filmu radījusi sieviete – Džila Kaltone gan sarakstījusi scenāriju, gan sēdusies režisores krēslā. „Kad biju maza meitene, skatījos filmas par princesēm, bet nespēju sevi ar tām identificēt. Es sērfoju, braucu ar skrituļdēli, devos pārgājienos un visādos piedzīvojumos. Tā nu ar šo filmu vēlējos radīt tādu varoni un piemēru, kādas man nekad nav bijis, bet kādu būtu vēlējusies,” atklāj Kaltone.

Animācijas piedzīvojumu komēdiju visai ģimenei lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Premiere" latviešu vai krievu valodā.

Mežonīgo Rietumu pasaule

Viens no beidzamo gadu visvairāk skatītiem un augstāk novērtētajiem seriāliem – futūristisks stāsts par cilvēkiem, androīdiem un mākslīgo intelektu.

Mežonīgo Rietumu pasaule ir izklaides parks bagātiem cilvēkiem – grandiozs projekts, kas izveidots, lai apmierinātu absolūti visu savu apmeklētāju iegribas. Līdz sīkumam ir izbūvēta Mežonīgo Rietumu atmosfēra – tā nav vienīgā šīs milzīgās un apbrīnojamās vietas īpatnība. Šo pasauli apdzīvo androīdi, ko nav iespējams atšķirt no dzīviem cilvēkiem no miesas un asinīm. Seriālu "Mežonīgo Rietumu pasaule" ("Westworld") atzinīgi novērtējuši gan skatītāji, gan kritiķi – tas saņēmis četras "Zelta globusa" nominācijas, kā arī iegūtas septiņas "Emmy" balvas (un kopā 43 nominācijas).

Seriāla pirmās divas sezonas var lūkot ŠEIT - "Shortcut Films" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā. Bet jaunā, trešā sezona "Shortcut Films" būs pieejama no 16. marta.