foto: ddp images/abaca press/ Vida Press
“Es paņirgāšos par Amberas ķermeni,” – atklāta Džonija Depa sarakste par bijušo sievu
Džonijs Deps un Ambera Hērda.
Slavenības
2020. gada 29. februāris, 06:44

“Es paņirgāšos par Amberas ķermeni,” – atklāta Džonija Depa sarakste par bijušo sievu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps (56) laulību ar aktrisi Amberu Hērdu (33) šķīra pirms četriem gadiem, taču skandāli un tiesas prāvas seko vēl aizvien. Šoreiz atklātībā nonākusi sarakste, kurā Deps sola izrēķināties ar sievu un pēc tam vēl izņirgāties par viņas ķermeni.

Džonijs Deps ierodas uz tiesu Londonā 2020. gada 26. februārī

gallery icon
10

“Karību jūras pirātu” zvaigzne tiesājas ar britu lielāko bulvārpreses izdevumu “The Sun” par kādu 2018. gadā publiskotu materiālu, kurā aktieris nosaukts par “sievas sitēju”. Depu ļoti aizskāris materiāls, kurā žurnālisti izteikuši jautājumu, kā gan rakstniece Džoana Roulinga var būt apmierināta, lomai filmā, kas uzņemta pēc viņas darba motīviem, apstiprinot tādu sadistu kā Džonijs Deps.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Aktieris iesūdzēja tiesā preses izdevumu par neslavas celšanu un izvirzījis prasību tā izpilddirektoram Denam Vutonam. Aktieris apgalvo, ka žurnālisti sagrozījuši faktus par viņa ģimenes dzīvi ar Amberu Hērdu, parādot viņu kā monstru.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Oficiāls tiesas sākums noteikts 23. martā. Paredzēts, ka lietu izskatīs divu nedēļu laikā.

Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā

Aktieris Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā.

gallery icon
11

Laikraksta advokāti tiesai iesnieguši aptuveni 70 000 teksta ziņu, kas kompromitē Depu. Vienā no tiem Džonijs savam kolēģim aktierim Polam Betanijam raksta, ka vēlas nogalināt Hērdu.

“Sadedzināsim Amberu. Vispirms noslīcināsim, bet pēc tam sadedzināsim!!! Pēc tam es paņirgāšos par viņas ķermeni, lai pārliecinātos, ka viņa patiešām ir mirusi,” izdevums “Daily Mail” citē vienu no tiesai iesniegtajiem Džonija Depa rakstītajiem tekstiem. Kādā citā ziņā Deps savam draugam apsola beigt dzert un apliecina, ka esot noguris no atmiņas zudumiem un mūžīgajām dusmām uz visiem un galvenokārt – uz sevi pašu.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Advokāts norāda, ka, balstoties uz šiem lietiskajiem pierādījumiem, esot nepārprotami redzama Depa nelīdzsvarotība un agresivitāte. Taču aktiera aizstāvji uzskata, ka nevienā no pagaidām atklātībā nodotajiem pierādījumiem neesot pat mājiena, kas apstiprinātu Hērdas apgalvojumus par vardarbību ģimenē.

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē

Aktrise Ambera Hērda filmas “Sorry, Angel” pirmizrādē 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon
17

“Nekur, es atkārtoju, nekur nav ne viena paša neapstrīdama pierādījuma, ja vien nekaita ierakstu ar Hērdas kundzes atzīšanos. Nav neviena dokumenta, kurā Depa kungs apliecinātu: “Jā, es iesitu Hērdas kundzei,” kā arī nav citu līdzīgu pierādījumu,” norādījis aktiera aizstāvis.

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18