Pārsteigums! Viņi arī smēķē. TOPS
Slavenības
2015. gada 9. novembris, 17:31

Pārsteigums! Viņi arī smēķē. TOPS

Jauns.lv

Nevienu neizbrīna aktieris Džeks Nikolsons ar cigareti zobos vai skandalozā aktrise Lindseja Lohana, kas kūpina kā skurstenis. Taču ir virkne slavenību, kas pārsteidz ar šo kaitīgo ieradumu. Nezinājām, ka arī viņi smēķē...

10. vietā aktrise Mērija Keita Olsena.

Dažādu iemeslu dēļ daļai sabiedrības aizvien gribas redzēt dvīņu māsas Olsenas tikpat tīras un nevainojamas kā bērnībā, kad viņas atveidoja Mišelu Teneri seriālā „Pilna māja”. Taču patiesībā Olsenas ir lielas tusētājas un regulāras naktsklubu apmeklētājas. Turklāt Mērija Keita ir arī pīpmane.

9. vietā dziedātāja Rianna.

Barbadosiešu dziedātāja Rianna nepretendē uz paraugmeitenes statusu. Jau sen pagājis tas laiks, kad viņa zvērēja, ka nekad nepozēs kādam preses izdevumam kaila. Rianna ne tikai labprāt izrāda augumu un bauda vētrainus tusiņus, bet šad tad uzvelk arī kādu dūmu mutuli. Viņa publiski atzinusi, ka ir smēķētāja un gribētu to atmest: „Man ir jāsāk rūpēties par savu balsi. Es zinu, ka smēķēšana nenāk par labu ne balsij, ne manam izskatam.”

8. vietā aktrise Keita Bosvorta.

Keitu Bosvortu pasaule iepazina 2002. gadā, pateicoties filmai „Blue Crush”. Aktrise atveidoja sērfotāju ar nevainojamu augumu. Lai sagatavotos lomai, Bosvorta strādāja 2 treneru uzraudzībā un divu mēnešu garumā ik dienas sporta zālē pavadīja 7 stundas! Taču neraugoties uz drakonisko sporta režīmu, atmest smēķēšanu viņa nespēja.

7. vietā talantu šovu boss Saimons Kauels.

Lai saglabātu „mūžīgo jaunību” Kauels veic 100 atspiedienu dienā, peldas piena un citrona vannā un nesmādē botoksa injekcijas. Viņš arī regulāri pieņem dažādu vitamīnu injekcijas, kam ir algojis medmāsu, kas nāk pie klienta uz mājām. Kauels gatavs darīt teju visu skaistuma vārdā, taču no smēķēšanas atteikties nespēj. Un izskatās, ka negrib. „Man patiešām ļoti patīk smēķēt,” viņš norāda. „Es smēķēšanu pielīdzinu labai laika pavadīšanai.”

6. vietā aktrise Keira Naitlija.

Britu aktrise Keira Naitlija izskatās krietni jaunāka par saviem gadiem. Taču tā varētu nebūt ilgi, ja viņa neatmetīs smēķēšanu. Daži ļaudis ir mēreni smēķētāji, daži kūpina kā skursteņi. Keira pieskaitāma pie tiem otrajiem. Aktrise savulaik pārvarējusi anoreksiju un daži uzskata, ka viņa smēķē, lai nepieņemtos svarā. Taču šis viedoklis ir tikai pieņēmums.

5. vietā aktrise Kirstena Dansta.

Kirstena Dansta vienmēr centusies radīt par sevi labu iespaidu, lai varētu būt paraugs jaunām meitenēm. Ja viņai kino vai teātrī jāatveido varone, kas smēķē, Dansta vienmēr atsakās no īstajām cigaretēm, jo uzskata, ka tas radītu sliktu iespaidu. Taču paparaci aktrisi ne reizi vien pieķēruši ar cigareti rokās dodamies ikdienas gaitās. Vai nav mazliet liekulīgi?

4. vietā aktrise Mila Kunisa.

Eštona Kačera laulātā draudzene aktrise Mila Kunisa nestāvēs pie elitāra kluba ar smalku cigaretes iemuti rokās. Taču diemžēl viņa ir liela smēķētāja. Baumo, ka aktrise sākusi smēķēt 2009. gadā, kad gatavojās kalsnās balerīnas lomai filmā „Melnais gulbis”. Milai izdevās samazināt svaru līdz šokējošai 44 kg atzīmei. Pēc filmēšanās viņa pieņēmās svarā par 11 kg, jo pašai nepatika savs kaulainais izskats. Vēl tikai atliek atmest smēķēšanu.

3. vietā aktrise Džesika Alba.

Kas to būtu domājis, ka aktrise, kas ievēro veselīgu dzīvesveidu, ir rūpīga un gādīga māmiņa, ir arī smēķētāja? Cigarešu daudzums, ko aktrise izsmēķē, ir atšķirīgs. Reizēm viņa dūmu uzvelk reti, reizēm – kūpina kā skurstenis. Pēc pirmās meitas piedzimšanas viņa smēķēja ar divtik lielu sparu, lai ātrāk nokristos svarā. Arī stresa situācijās Alba smēķē vairāk.

2. vieta dziedātāja Adele.

Vairums daiļā dzimuma pārstāvju smēķēšanu izvēlas, lai nokristos svarā. Taču tā var nākt par sliktu balsij. Adelei aizvien ir fantastiska balss, bet nokristies svarā smēķējot viņai nav izdevies. Te acīmredzot ir citi iemesli, kāpēc šī dziedātāja smēķē.

1. vietā aktieris Breds Pits.

Kad sieva un bērni neredz, aktieris Breds Pits aizvien smēķē. „Andželina pieļauj, ka vīrs smēķē, kamēr vien tas neietekmē bērnus, taču viņai tas nepatīk,” izteicies kāds ģimenes draugs. „Breds nekad nesmēķē bērnu klātbūtnē un cenšas to slēpt no ģimenes, taču tas ir paradums, no kā viņš nespēj atbrīvoties.”

Reiz ģimenē izcēlies skandāls, jo bērni tomēr pamanījuši tēti smēķējam. Kā tad tā – tēvs vienmēr stāsta par smēķēšanas kaitīgumu, bet pats to tomēr dara?

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press