foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
"Mīlu viņu - jā!" emocionāli par šķiršanos paziņo populārais aktieru pāris Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs
Agate un Pāvels.
Attiecības
2020. gada 25. februāris, 06:20

"Mīlu viņu - jā!" emocionāli par šķiršanos paziņo populārais aktieru pāris Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs

Jauns.lv

Krievijā pastāvīgi dzīvojošais populārais aktieru pāris – rīdziniece Agate Muceniece (30) un Pāvels Prilučnijs (32) publicējuši oficiālu paziņojumu par laulības šķiršanu. Pāvels apliecinājis, ka palicis draudzīgās attiecībās ar sievu. Tikmēr Agate sociālajos tīklos dalījusies ar sirds plosošiem ierakstiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Draugi, mēs vienmēr dalāmies ar pašiem jautrākajiem savas dzīves momentiem, bijām godīgi par mūsu privāto dzīvi un mums. Uzskatām, ka jābūt godīgiem ar jums - lai mūsu skaistais mīlestības stāsts paliktu skaists, tas laikus jāaptur, ko mēs arī nolēmām darīt,” paziņoja Prilučnijs.

Viņš norādīja, ka piedzīvo sarežģītu periodu dzīvē un lūdza pielūdzējus un žurnālistus “izrādīt solidaritāti” un viņu netraucēt.

“Mēs plānojam oficiāli šķirt mūsu attiecības, bet mēs vienmēr būsim viens otram tuvi cilvēki, mīlēsim mūsu bērnus tikpat stipri, bet varbūt pat vēl vairāk. Mūsu attiecības paliek draudzīgas, viss notiek abpusēji, ar cieņu un kā starp pieaugušajiem. Paldies, ka tā mīlējāt mūsu pāri, mēs jūs arī visus mīlam!”.

Pāris audzina sešus gadus veco dēlu Timofeju un trīs gadus veco meitu Miju. Vēls pirms diviem gadiem aktieri bija nolēmuši šķirties. Tomēr pēc tam salaba un uztaisīja “laulību tetovējumus”.

Pirms gada kļuva zināms, ka Pāvels sievu piekāvis. Vasarā Muceniece atzinās, ka vīrs mēģina viņu pierunāt dzemdēt trešo bērnu, taču televīzijas vadītāja sacīja, ka pagaidām nav gatava kļūt par daudzbērnu māti.

Kā vēsta krievu mediji, Agate pēdējā laikā izturējusies ļoti nervozi un sociālajos tīklos dalījusies ar dažādām sirdi plosošām pārdomām: “Es nebaidos atzīt savas kļūdas, es nebaidos skaidri novērtēt savus spēkus un pateikt, ka es netiku galā, jo tikai atzīstot sev visas kļūdas un izgāšanās, var tās labot un kļūt labāks,” savā “Instagram” kontā rakstījusi Agate. Kāda sekotāja piedāvājusi viņai pakalpojumu, kas palīdzētu atgriezt mīļoto, bet Agate atbildējusi: “Vairs nevajag.”

Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs ar dēlu Timofeju

Aktieru pāris Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs ar dēlu pastaigā pa Kronvalda parku. 2014. gada pavasarī rīdziniece ar ģimeni no ...

gallery icon
27

Bet pie šķiršanās paziņojuma Agate pievienoja ļoti garu un emocionālu parakstu. Lūk, maza daļa no tā: "Es vienkārši (vēlējos uzrakstīt – meitene, pēc tam atcerējos, ka man ir 30), kura nonākusi līdz tam, ko vajag – likumīgi šķirt laulību. Mīlu viņu – Jā! Priecāsies miljoniem dāmu – Jā! Izgāšanās – Nē! Esmu pateicīga par visu! Mēs – saistīti mūžīgi. Mēs uzrakstījām skaistu mīlasstāstu! Jā, vispār pilnīga izgāšanās, fiasko, cerību krahs, attēli ar pārslu reklāmām, visa gudrība zem šaubām, vai ir mīlestība??? Jā! Bet tas ir ceļš. Cik jauki, ka tā! Katra sekunde – pieredze un attīstība. Es priecājos, ka mans imidžs ir nolīdzināts ar zemi. Es neesmu paraugs, nekur...un tāpāt labi.”

Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs viens otrā ieskatījās, filmējoties Krievijā populārajā seriālā „Slēgtā skola”. Rīgā dzimusī un augusī Agate šajā seriālā atveidoja blondo Dašu Starkovu. Mistikas pilnais seriāls Krievijā latvietei sagādāja ne tikai milzu popularitāti, bet arī līgavaini. 

Kādu laiku ģimene dzīvoja Rīgā, kur filmējās kārtējā kopīgajā projektā – fantastikas seriālā „Кvest”. Seriālā Agate un Pāvels atveidoja galvenos varoņus. Filmēšanas darbi norisinājās Rīgas muzejos, ielās, kapos un pat kādā no Latvijas pilīm.

Pāvels Prilučnijs jau no 2006. gada filmējies 33 seriālos un filmās, bet Agate Muceniece no 2007. gada filmējusies 11 seriālos un filmās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas