Slavenības
2020. gada 15. februāris, 10:37

"X faktora" zvaigzne Diāna Paško mūzikas dēļ pamet darbu

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Pēc otrās vietas iegūšanas TV šovā "X faktors" Diāna Paško (24) pametusi darbu birojā, lai pilnībā pievērstos mūzikai, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Diāna Paško TV3 šova skatītājus un žūriju pārsteidza ar neparastu balsi, un jau ar pirmo raidījumu viņai tika prognozēta uzvara. To gan Diāna nedabūja, bet sīvā cīņā ierindojās otrajā vietā.

Sākoties televīzijas projektam, par Diānu tika vēstīts, ka viņa absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Multimediju fakultāti un strādā finanšu jomā kādā birojā. Bet nu darba ziņā viss esot mainījies. Sastapta "Muzikālās bankas" finālkoncertā Daugavpilī, uz kurieni Diāna bija uzaicināta kā viešņa, viņa atklāja, ka no darba ir aizgājusi, lai visu savu laiku veltītu mūzikai. ""X faktora" iedrošināta, vairāk nodarbojos ar mūziku un ceru, ka tā būs arī nākotnē. Jāizmanto iespējas, ko dod Visums,” pasmaida Paško, paužot vēlmi nākamgad "Muzikālajā bankā" būt nevis viešņas, bet pilnvērtīgas mākslinieces statusā. „Šobrīd strādāju pie savas mūzikas. Ceļš līdz "X faktoram" bija diezgan ilgs, izpildīju kaverversijas, bet nu jau par daudz – gribas kaut ko savu dziedāt!” atklāj māksliniece.

Vaicāta, kā spēj nodrošināt iztikšanu, pametot algotu darbu, Diāna neslēpj, ka nācies pārvērtēt savas ikdienas vajadzības un savilkt jostu. „No sākuma jāsamazina savas vēlmes, jākļūst taupīgākai. Tas ir iespējams – es dzīvoju viena, man nav bērnu, ģimenes, līdz ar to daudz nevajag. Pagaidām varu iztikt. Nekādu banku, nekādu ofisu vairs!” teic "X faktora" dalībniece, kurai ikdiena šobrīd paiet, rakstot jaunu muzikālo materiālu.

Šova "X faktors" otrās sezonas noslēguma ballīte

Šova "X faktors" otrās sezonas noslēguma ballīte.

gallery icon
111

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās