Lapčenoks, Stafecka un citi mūziķi pirms koncerta atklāj, ko vēl Latvijai dzimšanas dienā. FOTO
Latvijas estrādes leģenda Viktors Lapčenoks dzimtenei veltītajā koncertā aizkustina publiku, uzstājoties dzirkstošā duetā ar populāro mūziķi Antru Stafecku.
Slavenības
2015. gada 17. novembris, 09:40

Lapčenoks, Stafecka un citi mūziķi pirms koncerta atklāj, ko vēl Latvijai dzimšanas dienā. FOTO

Jauns.lv

Ar krāšņu dzimtenei veltītu dziesmu koncertu „Es savai Tēvzemei” šovakar, 17. novembrī Rīgas koncertzāli pieskandinās populāri mūziķi, tostarp Andris Ērglis, Normunds Zušs, Anmary, Viktors Lapčenoks un citi.

Šie Latvijas svētku koncerti, kas jau izskanējuši daudzās pilsētās, pulcējuši vairākus tūkstošus apmeklētāju, tāpēc lielās ļaužu intereses dēļ jau izsludināti patriotiskās koncertprogrammas papildkoncerti. Šogad mūziķu un „Latvijas Radio 2” kopīgi dāvātajā koncertprogrammā Latvijai iekļautas dažādu pašmāju komponistu skaistākās dziesmas par Latvijas novadiem, ezeriem, jūru, upēm, par pilsētām un dzimteni, kuras tās izpildīs Andris Ērglis, Dainis Skutelis, Antra Stafecka, Normunds Zušs, Viktors Lapčenoks, Anmary jeb Linda Dinsberga, Daugavpils Oranžā kora dalībnieces Anita Levša, Olga Stupiņa un Inta Gudovska.

Mūziķu vēlējumi Latvijai 18. novembrī!

Dainis Skutelis: „Latvijai dzimšanas dienā novēlu – esiet latviski, neaizmirstiet savas dziesmas un dziediet tās visur, kur vien varat!”

Normunds Zušs: „Latvijai vēlu dzīvot vēl daudz, daudz gadu! Novēlu labklājību visiem mūsu valsts iedzīvotājiem un iešanu augšup. Sargāsim un mīlēsim mūsu Tēvzemi!”

Antra Stafecka: „Latvijai dzimšanas dienā novēlu izturību, iedvesmu, būt izturīgiem visiem cilvēkiem un drosmi būt latviešiem!”

Viktors Lapčenoks: „Latvijai vēlu mainīties. Jāmainās visās jomās, un es novēlu, lai beidzot valsts vadībā nāk cilvēki, kas grib palīdzēt savai tautai, nevis tikai sev. Mēs esam pelnījuši labu valdību un labu Saeimu, to arī novēlu Latvijai!”

Anmary: „Latvijai dzimšanas dienā novēlu labu tautu – cilvēkus,  kas novērtē, lolo un sargā savu zemi, kas nodos nākamajām paaudzēm latviešu gudrības un dzīvesziņu.”


Kasjauns.lv/Foto: publicitātes foto/Roberts Eleksis