Trakā pasaule
2020. gada 14. janvāris, 13:33

Cik var rādīt tos plikumus? Realitātes šova zvaigzne zaudē 80 000 “Instagram” sekotāju

Jauns.lv

Amerikāniete Fara Abrahama (28) popularitāti iemantoja, pateicoties realitātes šovam “Teen Mom OG”. Taču nu viņas sekotāju skaits vietnē “Instagram” aizvien sarūk un sarūk. Sabiedrībai beidzot sāk apnikt zvaigznes, kas pārāk aizraujas ar plikumu izrādīšanu.

Realitātes šova zvaigznei Farai Abrahamai, sauktai par “tīņu vecuma mammu”, šobrīd ir 2,09 miljoni “Instagram” konta sekotāju, bet šis skaits kļūst aizvien mazāks. Lai gan skaitlis nav graujošs, tam ir tendence mazināties. Farai reiz bija 2,2 miljoni sekotāju, bet aizvadītā gada oktobrī šis skaits samazinājās līdz 2.17 miljoniem. Nu tas sarucis vēl mazāks.

Aizvadītā gada oktobrī Abrahama bija zaudējusi 30 000 sekotāju. Savukārt šā gada janvārī viņas kontam izvēlējušies vairs nesekot vēl 80 000 interneta lietotāju!

Šādam sekotāju skaita kritumam ir pavisam vienkāršs izskaidrojums. Sabiedrībai visbeidzot sāk apnikt plikumu izradīšana.

Fara ne reizi vien nonākusi diskusiju krustugunīs. Kaut kur interneta plašumos ceļo viņas seksa video, Faras “Instagram” lapā redzama seksa rotaļlietu reklāma, pati realitātes šova zvaigzne bieži pozē fotogrāfijām puskaila vai ārkārtīgi trūcīgi un pikanti tērpta. Daudzi fani ir pārliecināti, ka Farai vajadzēja saprast, ka tā notiks, ka sekotāji sāks viņu pamest.

2019. gadā Faras vārds lielākoties bija saistīts ar pikanta rakstura fotogrāfijām. Viņa noslēgusi sponsorēšanas līgumu ar apģērbu zīmolu “Pretty Little Thing”.

Kādā no fotogrāfijām Fara bija redzama bez apģērba augšiņas, savus sievišķos dotumus piesedzot vien ar “In-N-Out” ātrajām uzkodām.

Fara sociālajos tīklos publiskojusi arī fotogrāfiju, kurā pozē pavisam kaila ar ķermeņa eļļas klātu pēcpusi. Abrahamas fani zina, ka mammas blogam seko arī viņas 10 gadus vecā meita Sofija…

Faras “Instagram” konta saturs šogad mainījies tikai nedaudz. Viņa mazāk pievēršas pikantajām pieaugušo tēmām, bet publisko dažādus dīvainus video, tajā skaitā ar savu meitu Sofiju.

Jauno gadu Fara sagaidījusi Dubaijā. Faniem nepatika video, kurā “Instagram” zvaigzne ālējas pa gultu, tērpusies vaļējā pidžamas krekliņā, kas atsedz viņas apakšveļu. Sekotājiem nepatika arī nākamie video, kuros mazā Sofija gorās kameru priekšā kopā ar mammu.

Kamēr vieni kritizē Faras absolūto ritma izjūtas trūkumu, citi iesaka, ka vispirms vajadzēja “numuru” iestudēt un izmēģināt, pirms izgāzties kameras priekšā.

foto: Instagram
foto: Instagram

Turpretī citi pievērsuši uzmanību tam, ka 10 gadus vecā meitene jau ir pārlieku aizrāvusies ar kosmētiku. Ja reiz Fara atļaujot bērnam lietot kosmētiku, vajadzējis iemācīt, kā uzklāt vieglu un neuzkrītošu grimu.

foto: Instagram

Fara šogad jau saviem sekotājiem atskaitījusies par vizīti kosmētiskās ķirurģijas klīnikā, lai tur viņai veiktu “nelielu vagīnas sašaurināšanas” procedūru.

Kamēr vieni fani pauž bažas par Sofiju, citi apšauba pašas Faras garīgo veselību. Pērn pēc Ziemassvētkos publiskotā video kopā ar meitu vairāki sekotāji izteica minējumus par “Instagram” slavenības mentālo veselību.

Neviena no MTV šova “Teen Mom” dalībniecēm neseko Faras “Instagram” kontam. Par aiziešanu no šova viedokļi atšķiras. Pati Abrahama apgalvo, ka aiziet no pārraides bijis viņas pašas lēmums, kamēr šova producenti apgalvo, ka  sieviete atlaista.

Interesanti, ka citām šova dalībniecēm sociālajos tīklos ir ievērojami lielāks sekotāju skaits. Keilinai Laurijai tie ir 4 miljoni sekotāju, bet pati populārākā “Teen Mom” zvaigzne ir Čelsija Huska ar 5,7 miljoniem “Instagram” sekotāju.

Fara popularitāti iemantoja ar dalību MTV šovā “16 and Pregnant” (“16 un stāvoklī”), tikai pēc tam viņa kļuva par vienu no “Teen Mom OG” dalībniecēm. Viņa no šova aizgāja 2019. gadā.