TV
2020. gada 14. janvāris, 16:35

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - mīlestības misija Maltā un Leonardo di Kaprio ar Bredu Pitu Holivudā

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet pašmāju noslēpumainākās mūzikas grupas "Mazais Princis" mīlestības meklējumus Maltā un kulta režisora Kventina Tarantīno jaunāko veikumu.

Mīlestības misija pāri robežām

foto: Publicitātes
"Mazais Princis".

Katrai vietai ir savi noslēpumi un īpašības, kuras var izzināt, tikai atrodoties uz vietas.

Tāpēc pašmāju noslēpumainākā mūzikas grupa "Mazais Princis" dodas meklējumos uz Maltu, kur puiši satiksies ar vietējiem, lai atrastu mīlestības kodu. Dziesmas viņi mainīs pret karalisku lutināšanu, vietējās skaistules izvizinās ar laivu, ar koncertiem neparastās vietās šarmēs Maltas TV skatītājus. „Vērojot, kas mūsdienās notiek Latvijā, pasaulē vai internetā, nākas uzdot jautājumu – kur palika mīlestība? Pasaule gājusi dažādus ceļus – dzintara, zīda, tējas, bet kas, kur un kāds ir tas mīlestības ceļš? To dosimies noskaidrot!” par savu mīlestības misiju un jauno TV projektu saka grupa "Mazais Princis". Raidījumu "Mazais Princis: Mīlestības kodi" lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Films".

Tarantīno jaunākais meistardarbs

Kulta režisora Kventina Tarantīno jaunākais veikums – filma "Reiz Holivudā" ("Once Upon a Time… in Hollywood"), kas nupat tika pie trim "Zelta globusiem".

Zvaigznes filmas "Once Upon a Time in Hollywood" Londonas pirmizrādē

2019. gada 30. jūlijā Londonā notika režisora Kventina Tarantino jaunās filmas "Once Upon a Time in Hollywood" īpašā Lielbritānijas pirmizrāde.

gallery icon
29

Aktieris Riks Daltons, ko atveido Leonardo di Kaprio, slavu un bagātību ieguva, piedaloties 50. gadu televīzijas vesternā, taču nu viņam ir grūtības Holivudā atrast pienācīgu darbu. Viņš dzīves lielāko daļu pavada, dzerot alkoholu un laiskojoties kopā ar Klifu Būtu (tēlo Breds Pits) – viņa labāko draugu un ilglaicīgo kaskadieri. Tāpat Riks dzīvo kaimiņos Romanam Polaņskim un Šaronai Teitai – filmu autoram un aktrisei, kuru nākotni uz mūžiem izmainīs Mensonu ģimenes locekļi.

Abu spožo Holivudas zvaigžņu – Leonardo di Kaprio un Breda Pita – vajadzībām Tarantīno radījis lielisku platformu, kur viņiem izspēlēties pēc sirds patikas. Izcilas ainas ir gan katram individuāli, gan brīžos, kad abi uz ekrāna redzami vienlaikus. Un pa vidu visam kā tāds eņģelis – smaidīga, ar dzīvi apmierināta un nedaudz panaiva – lido Margo Robija, žilbinot un apburot visus, kas vien nāk viņas ceļā. Tostarp, protams, arī skatītājus.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Filma "Reiz Holivudā", kas jau saņēmusi gan kritiķu, gan skatītāju atzinību, šomēnes plūca laurus ikgadējā "Zelta globusa" balvu pasniegšanā. Tika atzīta par labāko filmu mūzikla vai komēdijas kategorijā, Breds Pits tika pie labākā otrā plāna aktiera titula, bet Tarantīno sumināja par labāko scenāriju. Reiz Holivudā skatiet ŠEIT - "Shortcut Premiere" angļu valodā ar latviešu vai krievu subtitriem.