Meganas Mārklas labākā draudzene Džesika Malronija

gallery icon
24
Slavenības
2020. gada 14. janvāris, 07:37

Saseksas hercogu atvasi Kanādā pieskata Meganas labākā draudzene. Kas viņa ir?

Jauns.lv

Kad īsi pēc gadu mijas princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu no Ziemeļamerikas bija ieradies Lielbritānijā, lai paziņotu kopīgo lēmumu par atteikšanos no turpmākas karalisko pienākumu pildīšanas, dēliņš Ārčijs palika Kanādā, tuvas Meganas draudzenes gādībā. Hercogiene ir atgriezusies pie dēla, kamēr princis Anglijā kārto lietas, bet kurš prombūtnes laikā auklēja pāra mazuli?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Megana Mārkla ar labāko draudzeni Džesiku Malroniju.

Kā ziņo britu prese, Meganas un Harija prombūtnes laikā mazo Ārčiju pieskatījusi tuva hercogienes draudzene – 39 gadus vecā kanādiete Džesika Malronija. Viņa ir stiliste, divu dēlu un meitas mamma, un Meganas uzticības persona. Par Malroniju pasaule vairāk uzzināja īsi pēc Meganas un Harija kāzām 2018. gada maijā. Toreiz plašu uzmanību izpelnījās viens no Meganas pāžiem, kuru baznīcā ārkārtīgi pārsteidza trompetes skaņas un puisēns atplestu muti vērās notiekošajā. Ātri vien noskaidrojās, ka šis ir Meganas labākās draudzenes Džesikas Malronijas dēls, viens no viņas dvīņiem.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Džesikas Malronijas dvīņi bija Meganas pāži viņas kāzās.

Megana un Džesika iepazinās 2011. gadā, laikā, kad topošā hercogiene dzīvoja Toronto (Kanādā) un filmējās seriālā “Suits”. Abas sievietes ir vienaudzes – Meganai ir 38 gadi, bet Džesika ir vienu gadu vecāka. Abas ātri sadraudzējās, jo viņas vienoja kopīgas intereses, to skaitā joga, mode un ceļošana.

Neraugoties uz pieņēmumu, ka attālums liek draudzībā iezagties vēsumam, abu sieviešu draudzība pēc Meganas kāzām ar princi Hariju kļuvusi tikai vēl jo ciešāka.

foto: Chris Jackson/WPA POOL / MEGA / Vida Press
Džesika Malronija ar dēliem Meganas un Harija kāzās.

Džesika Malronija ir profesionāla stiliste. Viņas klientu skaitā bijusi kanādiešu dziedātāja Šenaija Tveina un Kanādas premjerministra Džastina Trudo sieva Sofija. Malronija arī ieguldījusi daudz darba, palīdzot Meganai izplānot viņas kāzas, - vārdā nenosaukta informatora teikto citē žurnāls “Vanity Fair”.

Džesika palīdzēja plānot kāzas un pati ar ģimeni tās apmeklēja. Viņas dvīņi bija Meganas pāži, bet meita – viena no puķu meitenēm. Arī Džesika nepalika neievērota. Allaž stilīgā un elegantā sieviete šoreiz piesaistīja uzmanību ar savu safīra zilo kleitu un bija ierindota labāk ģērbto kāzu viesu skaitā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Džesika Malronija Meganas Mārklas un prinča Harija kāzās.

Makgila universitātes absolvente bieži izvēlas košas krāsas un nevainojama piegriezuma tērpus, to skaitā bikškostīmus.

Džesika Malronija (meitas uzvārdā Braunšteina) ir precējusies ar TV personību Benu Malroniju, kurš ir bijušā britu premjerministra dēls.

Džesika kopā ar vīra māsu 2011. gadā (kad iepazinās ar Meganu) ir nodibinājusi bezpeļņas organizāciju “The Shoebox Project”. Šī labdarības organizācija vāc līdzekļus, lai arī kanādietes ar zemiem ienākumiem vai vispār bez pajumtes, varētu parūpēties par sievietes veselību un skaistumu.

Pēc Harija un Meganas kāzām interese par Džesiku Malroniju ir ievērojami pieaugusi. Malroniju bieži aicina viesoties TV šovos kā modes un stila eksperti.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Megana Mārkla 2017. gadā pirmo reizi izgāja sabiedrībā kopā ar draugu princi Hariju. "Invictus Games" noslēguma ceremoniju apmeklēja arī Meganas mamma Dorija Reglenda un labākā draudzene Džesika Malronija.

Ievērojami audzis arī Džesikas “Instagram” konta sekotāju skaits. Tas teju četrkāršojies. Šobrīd Malronijai ir vairāk nekā 360 000 bloga sekotāju.

Viesojoties TV šovos, Džesika stāsta tikai par sevi un savu darbu, draudzeni Meganu viņa apzināti cenšas sarunās nepiesaukt, lai nerastos viedoklis, ka viņa izmanto pazīšanos ar hercogieni savtīgos nolūkos.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Pirms Harijs un Megana oficiāli paziņoja par savām romantiskajām attiecībām, Džesika “Instagram” bieži publiskoja fotogrāfijas, kurās bija redzama kopā ar nākamo hercogieni.

Pēc Saseksas hercogu pāra kazām Džesika vairs nepublisko privātas fotogrāfijas, kurās būtu redzama arī Megana. Tikai pēc kāzām viņa veltīja draudzenei publisku ierakstu: “Lepna draudzene, lepna mamma.”

“Katram cilvēkam ir nepieciešams mazliet privātuma viņa dzīvē,” 2019. gada martā intervijā žurnālam “Harper’s Bazaar” izteicās Džesika. Šī ir pirmā un pagaidām vienīgā intervija, ko Malronija sniegusi pēc Saseksu kāzām.

“Būs jautājumi, par kuriem es noteikti publiski neizteikšos,” apliecinājusi Džesika, to adresējot uz savu draudzību ar Meganu.

Tiesa, kad aizvadītajā gadā daudzi kritizēja Meganu un Hariju par to, ka viņi ar privātu lidmašīnu devušies atpūsties uz Eltonam Džonam piederošo villu Francijas Rivjērā, Malronija izteicās sekojoši: “Kauns par jums, jūs rasistiski noskaņotie izsmējēji. Šādu ierakstu viņa atstājusi savā “Instagram” blogā, sīkākās niansēs neko nekomentējot.

Savukārt pēc Harija un Meganas šokējošā paziņojuma par aiziešanu no publiskās dzīves karaļnamā, Džesika vēlreiz ar “Instagram” palīdzību, paudusi atbalstu draudzenei, tiesa nenosaucot nevienu personu vārdā. Džesika citējusi tumšādainās dziedātājas Džīnas Kerijas dziesmas teksta rindas: “Stipra sieviete skatās izaicinājumam tieši acīs un tiem piemiedz ar aci.”

View this post on Instagram

Or this kind of fashion. 🎄 . ❤️❤️❤️

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on