Breds Pits un Bredlijs Kūpers

gallery icon
7
Slavenības
2020. gada 13. janvāris, 06:26

Breds Pits paziņo, ka Bredlijs Kūpers palīdzējis viņam tikt galā ar alkoholismu

Jauns.lv

Aizvadīto gadu laikā aktieris Breds Pits (56) intervijās vaļsirdīgi stāstījis par to, kā izārstējies no alkoholisma, taču nesen saviesīgā pasākumā viņš visiem klātesošajiem atklājis, ka ir kāds cilvēks, kas viņam šajā ceļā ļoti palīdzējis. Tas ir kolēģis Bredlijs Kūpers (45).

foto: Vida Press

Trešdienas vakarā Breds Pits saņēma labākā otrā plāna aktiera balvu gadskārtējā „National Board of Review” ceremonijas vakarā. Šo godalgu par darbu filmā „Reiz Holivudā” („Once Upon a Time in Hollywood”) viņam pasniedza aktieris Bredlijs Kūpers. Saņemot balvu no laba sava drauga rokām un sakot pateicības vārdus, Pits nāca klajā ar negaidītu atzīšanos.

foto: Vida Press

„Paldies tev, Bredlij. Bredlijs tikko kā nolicis gulēt savu meitu un atsteidzies, lai būtu šeit,” klātesošajiem atklāja Breds Pits. Kūperam ir divus gadus veca meita Lea, kuras māte ir viņa bijusī draudzene - krievu modele Irina Šaika.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon
86

„Viņš ir īsts jaukumiņš,” turpināja Pits. „Pateicoties šim puisim, es izārstējos no alkoholisma. Kopš šī brīža katra mana diena ir daudz laimīgāka. Es tevi mīlu un tev pateicos.”

Bredlijs Kūpers un Irina Šaika ar meitu

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers ar draudzeni krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku un nepilnus piecus mēnešus veco meitiņu Lea de ...

gallery icon
12

Pits pārstāja aizrauties ar alkoholiskajiem dzērieniem pēc skandalozās šķiršanās no sievas aktrises Andželinas Džolijas. To, ka ir pilnībā atbrīvojies no atkarības, viņš atklāja 2017. gada maijā intervijā vīriešu žurnālam „GQ”.

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon
8

„Es par daudz dzēru,” viņš tajā atzinās. „Tā jau bija kļuvusi par problēmu. Esmu priecīgs, jo ir jau pusgads (kas bijis rūgteni salds), kopš manos pirkstos atkal ir atgriezušās sajūtas. Ja godīgi, es varēju dzert ar krievu viņa paša šņabi un likt viņam pakrist zem galda. Es biju profesionālis. Tik labs es biju šajā jomā.”

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Aktieris atzinies, ka pirms ģimenes dibināšanas ar Andželinu Džoliju veiksmīgi atbrīvojies no visiem sliktajiem paradumiem, izņemot vienu – vēlmes iedzert. Jautāts, kā viņam tik viegli tomēr tagad izdevās atteikties no alkohola, aktieris atzinis: „Es vairāk negribēju dzīvot kā līdz šim.”

Džolijas un Pita ģimene ar miesassargu 2007. gadā

Bijušas armijas karavīrs Marks Bilinghems tik daudz laika pavadījis kopā ar Džolijas un Pita bērniem, ka juties jau kā viņu ...

gallery icon
45

Tik vienkārši, kā no malas izskatās, viss tomēr nebija. Pits ilgstoši apmeklējis anonīmo alkoholiķu tikšanās. Septembrī intervijā izdevumam „New York Times” viņš pastāstījis, ka regulāri gājis uz anonīmo alkoholiķu terapijas seansiem pusotra gada garumā. Viņš izvēlējies grupu, kuru apmeklējuši tikai stiprā dzimuma pārstāvji.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

„Man līdzās sēdēja vīrieši, kas runāja tik atklāti un vaļsirdīgi, kā es nekad agrāk nevienu pašu nebiju dzirdējis runājam,” paskaidro aktieris. „Šī bija mierīga un droša vieta, kur tikpat kā nebija aizspriedumu, ja vien neskaita mazus aizspriedumus pret sevi pašu.”

Neviens no šīs anonīmo alkoholiķu grupas nepārdeva ziņas tabloīdiem, ka pie viņiem no alkohola atkarības ārstējas arī „slavenais aktieris Breds Pits”.

Breds Pits dodas vizināties ar jauno motociklu

Aktieris Breds Pits iegādājies jaunu motociklu – „BMW R 1200 GS Adventure”, un viens pats devies izbraucienā pilsētas ielās.

gallery icon
16