foto: GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix
Konflikts uzkarst: Megana ar princi Hariju otro reizi ignorējuši Ketrīnu
Saseksas hercogiene Megana ar princi Hariju pēc atpūtas Kanādā atgriezušies pie savu pienākumu pildīšanas.
2020. gada 9. janvāris, 06:07

Konflikts uzkarst: Megana ar princi Hariju otro reizi ignorējuši Ketrīnu

Jauns.lv

Prinča Viljama sieva Kembridžas hercogiene Ketrīna savu dzimšanas dienu, kas ir 9.janvārī, tradicionāli nosvinējusi agrāk. Uz svinībām viņa uzaicinājusi radiniekus un draugus, bet ne visi karaliskās ģimenes locekļi ieradušies uz svētkiem.

Zināms, ka pirms pasākuma Ketrīna un viņas vīrs devās uz Sandringemas baznīcu, kur piedalījās svētdienas dievkalpojumā.

Bet pēc baznīcas apmeklējuma tikās ar viesiem lauku rezidencē Anmerholā, kur notika svinēšana, vēsta ārvalstu tabloīdi.

Uzaicinātie viesi uzreiz norādījuši uz to, ka pasākumā nepiedalās princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana. Viesiem tas šķitis ļoti dīvaini, jo šī jau ir otrā reize pēc kārtas, kad viņi neierodas uz Ketrīnas dzimšanas dienu.

Vēlāk noskaidrojies, ka viņi joprojām atrodas Kanādā, kur kopā ar mazuli Ārčiju devās vēl pirms Jaungada svinībām. Svētkos viņiem piepulcējās Meganas māte Dorija, kura atlidoja no Losandželosas.

Saseksas hercogi Londonā pirms paziņojuma par karaļnama pamešanu

Pēc sešu nedēļu ilgajām brīvdienām Kanādā, Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī Saseksas hercogi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju ...

gallery icon
30

“Lēmums palikt Kanādā norāda uz to, cik svarīga šī valsts ir sadraudzībai un pašiem hercogiem. Drošības apsvērumu dēļ mēs vairāk informācijas nesniegsim,” iepriekš ziņojis Bekingemas pils preses dienests.

Zināms, ka pēc sešas nedēļas ilgajām brīvdienām Kanādā Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī abi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju Londonā.

Tikmēr karaliskās ģimenes locekļi līdz pēdējam cerējuši, ka princis Harijs ar sievu atgriezīsies Lielbritānijā laicīgāk, lai paspētu uz radinieces dzimšanas dienu.

Viedokļi šajā ziņā gan esot dažādi. Vieni apgalvo, ka iemesls ir Meganas nevēlēšanās ierasties svētkos reizē ar pārējiem monarhu ģimenes locekļiem, bet citi tikmēr pārliecināti, ka Ketrīna pati nemaz nav vēlējusies abus uz svētkiem aicināt.

Iespējams, saistībā ar to Saseksas hercogi nolēma aizkavēties Kanādā. Tāpat izskan runas, ka Megana jau sen sapņo pārcelties uz pastāvīgu dzīvi Kanādā vai Amerikā.