foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - animācijas filma "Rotaļlietu stāsts 4" un pašmāju seriāls "Lielie Muļķi"
Bazs lido atkal.
TV
2020. gada 7. janvāris, 10:07

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - animācijas filma "Rotaļlietu stāsts 4" un pašmāju seriāls "Lielie Muļķi"

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet slavenu rotaļlietu jaunos piedzīvojumus un pašmāju humoristu veidotu dokumentālās satīras seriālu.

Rotaļlietas atkal atdzīvojas

Astronauts Bazs, kovbojs Vudijs, suns Staipeklis, tiranozaurs Rekss un visa pārējā rotaļlietu komanda ir atkal kopā un kā vēl nekad gatavi jauniem piedzīvojumiem.

Kopš Endijs iestājies koledžā, rotaļlietas ir apmetušās uz dzīvi pie savas jaunās saimnieces Bonijas, kuras pirmā diena skolā aizsāk veselu notikumu gūzmu. Rotaļlietas dosies ceļojumā, kurā piedzīvos gan pakaļdzīšanos, gan tikšanos ar jaunām rotaļlietām un seniem draugiem, gan arī atradīsies vieta kādām romantiskām attiecībām.

"Rotaļlietu stāsts 4" ("Toy Story 4"), kas kinoteātros nonāca 2019. gada vasarā, kļuvusi par vienu no visu laiku ienesīgākajām animācijas filmām – kases ieņēmumos gūti 1,073 miljardi ASV dolāru. Turklāt tā pagājušā gada sestā ienesīgākā filma.

"Rotaļlietu stāsta 4" režisors Džošs Kūlijs atklāj, ka pie filmas strādājuši gan tie, kas 1995. gadā radījuši astronautu Bazu, kovboju Vudiju un viņu pirmos draugus, gan tie, kas tolaik, vēl pavisam mazi būdami, šajos tēlos iejutušies Halovīnā. “Bija patiešām forši, ka mums bija tādas divas grupas, kas abas vienlīdz mīl "Rotaļlietu stāsta" varoņus,” saka Kūlijs, kas laikā, kad iznāca pirmais "Rotaļlietu stāsts", bija vien 15 gadu vecs. “Es biju sajūsmināts, tiekot pie iespējas režisēt šo filmu, un vienlaikus pamatīgi nobijies,” atminas viņš. “Jo tas taču ir "Rotaļlietu stāsts", ko mīl tik daudzi fani visā pasaulē! Arī es to dievinu, tāpēc vēlējos būt drošs, ka šis būs stāsts, ko vērts izstāstīt. Tas man bija ļoti svarīgi.” Draugu jautros piedzīvojumus lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Premiere" latviešu vai angļu valodā ar latviešu vai krievu subtitriem.

Jauni latviešu joki

Pašmāju jokdari sapulcējušies, lai radītu jaunu dokumentālās satīras seriālu "Lielie Muļķi".

Seriāla “Lielie Muļķi” prezentācija

2019. gada 9. decembrī Tallinas kvartālā notika jauna dokumentālās satīras seriāla “Lielie Muļķi” prezentācijas pasākums.

gallery icon

Lielie Muļķi ir ievērojams un lepns ciemats Latvijā. Daudziem talantiem apveltītais Jānis Ūga jeb Garais ar savu dzīvi Lielajos Muļķos lepojas tik ļoti, ka, atgriežoties no peļņas Apvienotajā Karalistē, līdzi ir atvedis kameras, lai visai pasaulei un mums visiem parādītu dzīvi Lielajos Muļķos. Nekur nav tik labi kā mājās, kur mīt labākie draugi – Garais, liriskā dvēsele Rainītis un nenogurdināmais mīlnieks, vīrišķās enerģijas pārpilnais un neticamu presīti uzkačājušais Egīls.

Seriāla "Lielie Muļķi" filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" filmēšanas aizkulises.

gallery icon

Parādīt visai pasaulei Lielo Muļķu ievērojamākās vietas, paražas un cilvēkus ir viņu galvenā misija. Viens no šiem ievērības cienīgiem cilvēkiem ir Garā draudzene Keitija, kuru uztrauc nepieciešamība padarīt pasauli labāku. Un vēl viņu uztrauc Lielo Muļķu mēra Aļņa Muļķa jaunatklātā meita Laima, kura vēl tikai izzina ciemu un tā iedzīvotājus. Seriālu, kurā filmējušies Roberts Gobziņš, Jolanda Suvorova, Kristaps Strūbergs, Edgars Bāliņš, Pauls Iklāvs, Elīna Bojarkina un Aminata Grieta Diarra, skatiet ŠEIT - "Shortcut Films".