foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Klāt zīmīgais 2020. gads! Kā tagad izskatās dvīnītes, kuras seriālā “Friends” spēlēja Rosa un Reičelas meitiņu
Rosa Gellera un Reičelas Grīnas mazo meitiņu Emmu seriālā patiesībā spēlēja divas aktrises - identiskās dvīnes Kali un Noelle Šeldones.
TV
2020. gada 3. janvāris, 06:19

Klāt zīmīgais 2020. gads! Kā tagad izskatās dvīnītes, kuras seriālā “Friends” spēlēja Rosa un Reičelas meitiņu

Jauns.lv

Īstenie leģendārās deviņdesmito gadu ASV situāciju komēdijas fani atcerēsies, ka seriāla varoņiem Rosam Gelleram un Reičelai Grīnai piedzima meitiņa vārdā Emma. Fanu elite gan arī atminēsies, ka Čendlers pēdējā sezonā, sveicot mazo meiteni dzimšanas dienā ar ierunātu video piebilda: “Ir 2020. gads. Vai tu joprojām izbaudi diendusu?”

Zīmīgās frāzes dēļ seriāla “Friends” 10. sezonas 4. sērija, kura TV ekrānos pirmo reizi tika demonstrēta 2004. gadā, šogad kļuvusi aktuāla sociālajos tīklos.

Tas, savukārt liek aizdomāties par to, kā pēc 16 gadiem izskatās abas identiskās dvīnes, kuras, kā zināms, tolaik komēdijseriālā uz maiņām spēlēja mazās Emmas lomu.

Savu laiku filmēšanas laukumā neatceras

Kali un Noelle Šeldones pērn jūnijā nosvinēja savu kopīgo 17. dzimšanas dienu. Seriāla “Friends” aktieru vidū meitenes tika pateicoties acīgajai mammai, kura kādu dienu avīzē bija pamanījusi sludinājumu.

Noelle sociālajos tīklos iesmej par sēriju, kurā Čendlers viņu uzrunājis no "2020. gada":

Pavisam neilgi pēc tam meitenēm uzradies pašām savs aģents un drīz sekojusi arī sarunāta loma tolaik jau leģendārā seriāla pēdējā sezonā.

Sarunā ar ASV mediju Insider.com Kali atklāja, ka nedz viņa, nedz māsa pašas neatceras filmēšanas laukumā pavadīto laiku, taču meiteņu vecāki viņam ir izstāstījuši visu, kas tolaik noticis.

Kali dalās ar fotogrāfiju, kurā viņa redzama Reičelas Grīnas atveidotājas Dženiferes Anistones rokās:

View this post on Instagram

Mom 🥰 (pt 2) #friends25

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Filmēšanas komanda un aktieri pret meitenēm izturējušies kā pret princesēm, Ziemassvētkos pat dāvinot tām nelielas, simboliskas dāvaniņas.

Šobrīd gan Kali, gan Noelles ikdienas gaitām var sekot līdzi vietnē “Instagram”.

Kali un Noelle Šeldones gan nav vienīgās, kuras šajā seriālā lomas spēlējušas agrā bērnībā. Rosa dēlu Benu, kurš seriāla galvenajam varonim ir pirmais bērns no pirmās sievas Kerolas, uz maiņām spēlējuši brāļi Kouls un Dilans Sprausi.

Šobrīd abi aktieri spēlē lomas populārajā jauniešu seriālā “Riverdale”.

Kali un Noelle Šeldones:

“Tā ar kūku”

Sērija, kurā Čandlers videokamerā joko par 2020. gadu, saucas “The One with the Cake”. Tajā Ross un Reičela ielūdz draugus uz mazās Emmas dzimšanas dienas ballīti, bet izrādās, ka visiem gaidītajiem viesiem jau ir citi plāni.

Čandleram un Monikai, kuri, kā zināms, tobrīd jau ir kopā, ir ieplānota romantiska nedēļas nogale, Fēbei jāapkalpo klients, savukārt neveiklajam siržu lauzējam un aktierim Džoijam jātiek uz provēm kādai lomai.

Uz ballīti ierodas Rosa vecāki un svinības var sākties, taču piepeši atklājas, ka ar Emmai sarūpēto torti ir atgadījusies kāda ķibele.

ASV seriāls "Friends" televīzijā startēja NBC tīklā 1994. gada 22. septembrī. Situāciju komēdija ilga 10 sezonas (236 sērijas) un noslēdzās 2004. gada 6. maijā.

Tā galvenie producenti bijuši Deivids Kreins un Marta Kaufmane. Galvenās lomas atveidojuši aktieri Kortnija Koksa (Monika Gellere), Dženifere Anistone (Reičela Grīna), Lisa Kudrova (Fēbe Bufē), Mets Leblanks (Džoijs Tribiani), Metjū Perijs (Čandlers Bings) un Deivids Švimmers (Ross Gellers).

Vai seriālam būs turpinājums?

Pērn, novembrī ASV medijs "The Hollywood Reporter" ziņoja, ka "Warner Bros TV" strādā pie seriāla turpinājuma priekš filmu un TV straumēšanas vietnes "HBO Max".

Plānots, ka tajā atgriezīsies visi galvenie varoņi un iesaistītie producenti.

Leģendārā seriāla turpinājums skatītājiem varētu būt pieejams 2020. gada sākumā.