Nav prātam aptverams, ko izdarījis simtiem miljonu meiteņu mīlulītis Niks. FOTO
Niks Kārters dodas uz deju mēģinājumu „jēzenēs”, kurās iemanījies uzvilkt baltas īsās zeķītes! Tas nav piedodams.
Slavenības
2015. gada 26. novembris, 05:17

Nav prātam aptverams, ko izdarījis simtiem miljonu meiteņu mīlulītis Niks. FOTO

Jauns.lv

Dodoties uz šova „Dejo ar zvaigzni” („Dancing With The Stars”) mēģinājumu, bijušas „Backstreet Boys” dziedātājs Niks Kārters manīts baltās zeķītēs, ko bija pamanījies uzvilkt iešļūcenēs jeb tā sauktajās „jēzenēs”.

Zeķes sandalēs daudzi dēvē par briesmīgāko stila kļūdu, ko var pieļaut vīrietis, taču Niks Kārters zeķītēs tērptās kājas pamanījies ievilkt vaļējās sandalēs ar siksniņu pirkststarpā jeb tā dēvētajās „jēzenēs”.

Modes blogeri ir tādās šausmās par šādu stila katastrofu, ka iesaka pat vīriešiem 21 dienu pēc kārtas skandināt, ka zeķes nesader ar sandalēm un iešļūcenēm, jo tad viņi varbūt ielāgošot uz viesiem laikiem, ka tās ir nesavienojamas lietas. Kāds blogeris reiz pat pārspīlējis, apgalvojot, ka neviens puisis, kas sandalēs vilcis īsās zeķītes, neesot dabūjis sev meiteni. Uz Niku Kārteru gan to būtu grūti attiecināt, jo šo dziedātāju reiz pat vienoja romantiskas jūtas ar planētas populārāko sievieti – sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni.

Interesanti, ka domas par zeķēm sandalēs dalās. Ja daudzu gadu garumā tas uzskatīts par absolūtāko bezstilu, tad pēdējo pāris gadu laikā dažas slavenības centušās pierādīt pretējo. Holivudas grāvējfilmu zvaigzne Brūss Villiss, protams, nav modes etalons, kuram sekot. Taču arī viņš pērn sabiedrībā manīts zeķēs un sandalēs. Šādi tērpts sabiedrībā redzēts arī bijušais futbolists Deivids Bekhems, kurš atšķirībā no Villisa, bieži ierindots labāk ģērbto slaveno vīriešu rindā, bet pavisam nesen kā nosaukts par šā brīža seksīgāko vīrieti pasaulē.

Zeķes sandalēs uzvilkusi arī stila ikona Viktorija Bekhema, dziedātājas Rita Ora, Madonna un Keitija Perija, kā arī aktrises aktrises Mērija Keita un Ešlija Olsenas.

Zeķes un sandales pirms dažiem gadiem savos modes šovos bija iekļāvuši pat tādi pasaulslaveni zīmoli kā „Prada” un „Louis Vuitton”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press