foto: Mirrorpix / Vida Press
Hercogienes Meganas onkulis graujošā intervijā viņu nosauc par "nenobriedušu primadonnu no zemākās klases"
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2019. gada 29. novembris, 06:47

Hercogienes Meganas onkulis graujošā intervijā viņu nosauc par "nenobriedušu primadonnu no zemākās klases"

Jauns.lv

Saseksas hercogienei Meganai (38) nedienas atkal sagādājusi viņas amerikāņu ģimene. Tēva Tomasa brālis Maikls Mārkls (80), kurš savulaik veidojos diplomāta karjeru, pirmo reizi pārkāpis sev doto klusēšanas solījumu.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Saseksas hercogiene Megana.

Vēl ilgi pirms Megana iepazinās ar princi Hariju, onkulis Maiks palīdzējis savai brāļameitai. Tieši viņš izkārtojis Meganai prestižo darba prakses vietu – jaunākās preses sekretāres amatu amerikāņu vēstniecībā Argentīnā.

Meganai tolaik bija 20 gadu, un viņa domāja par karjeras iespējām starptautisko attiecību jomā. “Es, visticamāk, viņas labā esmu izdarījis vairāk nekā citi. Es pats personīgi runāju ar vēstnieku Argentīnā par viņas darba iespējām. Es viņai palīdzēju un neko par to neprasīju pretī,” norādījis vīrietis. Tagad arī viņš, tāpat kā pārējie no Mārkliem, ir izslēgts no bijušās aktrises pašreizējās dzīves.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

“Megana pakāpās sabiedrībā un par mums aizmirsa – lūk, tā es jūtos. Domāju, ka tieši tas šobrīd notiek, kad tu piederi pie “zemākās klases” un centies pakāpties augstāk par savu patieso situāciju,” izteicies Maiks Mārkls.

Pēc onkuļa teiktā, Megana uz saviem pleciem nes “aizvainojuma nastu”, kas, visticamāk, esot pie vainas arī viņas problēmām ar svaini hercogienei Ketrīnu. “Megana kaut kādā mērā ir nenobriedusi. Es to jūtu, redzot, kā viņa uzvedas – ne tikai attieksmē pret savu ģimeni, bet arī pret citiem cilvēkiem,” apliecinājis bijušais diplomāts.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Tajā Maiks redz arī sava jaunākā brāļa Tomasa vainu. “Viņai patīk komandēt personālu, jo viņu izlutinājis mans brālis. Viņš viņu ļoti mīlēja – vairāk nekā pārejos savus bērnus. Toms ar viņu pavadīja visvairāk laika, palīdzēja skolā un citur. Viņš ar viņu sapratās labāk, nekā ar pārējiem bērniem. Viņa viņam bija primadonna. Viņš ļoti labi pret viņu izturējās,” apgalvo Maiks.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Arī tēvocis nebija ielūgts uz karaliskajām kāzām Vindzorā. Neraugoties un Parkinsona slimību un vāju sirdi, Maiks apgalvo, ka “bez šaubām” būtu devies uz Angliju, lai pavadītu brāļameitu līdz altārim. Jo Meganas tēvs bija darījis zināmu, ka pats to nevarēs izdarīt. “Es domāju, ka saņemšu ielūgumu, bet tā arī neko nesagaidīju no viņas,” Maika Mārkla sacīto citē izdevums “Daily Mail”.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Vīrietis apliecinājis, ka tāpat kā iepriekš, ar Meganu nesazinās. Viņš paudis pārliecību: ja brāļameita vēlētos sakārtot attiecības, viņa būtu spērusi pirmo soli. Jo tieši viņa bijusi tā, kas uzstādījusi šīs robežas savā ģimenē. “Šaubos, ka es viņu vēl kādreiz dzirdēšu. Taču gribētu. Es nesaprotu to, kā viņa izturas pret savu ģimeni. Man tas ļoti nepatīk,” secinājis Maiks Mārkls.

Tomass Mārkls dienu pēc Meganas personiskās vēstules publiskošanas

gallery icon
11

Agrāk par Meganu publiski žēlojies viņas tēvs Tomass, kā arī vecākā pusmāsa un pusbrālis, kas dzimuši viņas tēva pirmajā laulībā. Samanta Mārkla izteikusies, ka Saseksas hercogienes fani viņai pat izteikuši draudus. Tomass Mārkls juniors apgalvojis, ka centies samierināt ģimeni, bet Megana nav uz to atsaukusies.

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors.

gallery icon
8

Atgādināsim, ka vēl pirms kāzām Samanta publiski nopēla savu slaveno radinieci, ka princis Harijs un visa karaliskā ģimene negribētu Meganu pat pazīt, ja zinātu viņas patieso dabu, savukārt Tomass juniors laulību priekšvakarā sūtīja vēstuli princim, lūdzot atsaukt kāzas. Interesanti, ka pusbrālis ar tēvu atjaunojis attiecības pēc ilgāka klusuma perioda, un tas viss pirms Meganas kāzām ar princi…

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27