Slavenības
2019. gada 22. oktobris, 07:26

Internetā apspriež populārā seriāla “Lieliskais gadsimts” aktrises pārvērtības

Jauns.lv

Turku-vācu aktrise Merjema Uzerlija (36) atkal mainījusies. Viņa atteikusies no “skaistuma injekcijām”, ar kurām ļoti aizrāvās pēc tam, kad bija pametusi darbu seriālā “Lieliskais gadsimts” (“Muhteşem Yüzyıl”/“The Magnificent Century”).

Seriāla “Lieliskais gadsimts” aktrise Merjema Uzerlija 2018. gadā

gallery icon
12

Aktrise Merjema Uzerlija vairs neaizraujas ar mīmikas krunciņas izlīdzinošajām injekcijām. Viņa ļauj sejai pamazām atgūt savu dabisko dabas doto izskatu. Filleri, kas šļircināti aktrisei zem ādas, pamazām izzūd no viņas ķermeņa. Uzerlijas seja vairs neatgādina gaisa balonu ar pīles lūpām. Fani par šīm pārvērtībām ir no sirds priecīgi. “Mana mīļā Hurrema atgriezusies”, “Visbeidzot tā pati dabiskā skaistule, kāda bija seriālā”, “Seriālā bija pufīgi vaidziņi, bet tagad tie noplakuši. Ievērojami nokritusies svarā,” – šādus un līdzīgus komentārus savai iemīļotajai aktrisei sociālajos tīklos velta viņas fani.

Merjema Uzerlija patiešām daudz strādājusi pie savas figūras, pat mazliet pārcentusies. Viņa centās tievēt līdz pat spēku izsīkuma robežai. Bet tas viss tikai tāpēc, ka mīļotais vīrietis bija izteicis skarbas piezīmes par viņas svaru. Tagad šo vīrieti par viņa sliktajiem darbiem meklē varasiestādes (viņš izrādījies liela mēroga krāpnieks), bet Uzerlija atguvusi sievišķīgas auguma aprises un sakārtojusi savu ēšanas režīmu.

Seriāla “Lieliskais gadsimts” aktrise Merjema Uzerlija “Instagram” bildītēs

gallery icon
197

Šobrīd Merjemas zvaigžņu stunda ir nedaudz pagaisusi. Viņai nepiedāvā vērtīgas lomas un uz Holivudu arī neaicina. Aktrise sevi iztiku pelna, piedaloties reklāmas projektos.

Vairāki sociālo tīklu lietotāji pauduši savu viedokli komentāros, rakstot, ka Uzerlijai neveicas tāpēc, ka viņa ir vienas lomas aktrise, kurā viņa bija spoža, jo tajā iederējās. “Patiesībā viņa šajā lomā bija pa daļai viņa pati. Redzēju viņu citos projektos, tālu no aktrises,” raksta viena. “Ja cilvēku uz visām pusēm nerauj producenti, tad skaidrs, ka nav viņa nemaz tik laba,” secina otra.  Taču aktrises fani ilgojas Uzerliju atkal redzēt ekrānā un pacietīgi gaida, kad viņai kāds atkal piedāvās jaunu liktenīgu lomu.