foto: AFP/Scanpix
Viktorija Bekhema bērnu priekšā nekad neizlaiž ēdienreizes: “Viņiem ir jāredz, ka mamma ēd veselīgi”
Viktorija Bekhema.
Slavenības
2019. gada 20. septembris, 16:06

Viktorija Bekhema bērnu priekšā nekad neizlaiž ēdienreizes: “Viņiem ir jāredz, ka mamma ēd veselīgi”

Jauns.lv

Modes dizainere un bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dziedātāja Viktorija Bekhema pastāstījusi, kā bērnu nākšana pasaulē mainījusi viņas ēšanas paradumus.

foto: Instagram, Vida Press
Viktorija Bekhema ar vīru Deividu Bekhemu un bērniem - Bruklinu, Romeo, Krūzu un Hārperi.

45 gadus vecā uzņēmēja un modes dizainere ir mamma četriem bērniem – dēliem Bruklinam, Romeo, Krūzam un meitai Hārperei, kurai ir astoņi gadi. Viktorija atzinusi, ka līdz ar bērnu piedzimšanu viņa sapratusi - ir jābūt par paraugu savām atvasēm it visā. Tas nozīmē, ka bija jāaizmirst par ēdienreižu izlaišanu bērnu klātbūtnē.

foto: Instagram, Vida Press
Viktorija Bekhema ar ģimeni.

“Ja tev ir bērni, tas daudz ko nostāda perspektīvā,” viņa norādījusi britu žurnāla “Glamour” rudens/ziemas numura intervijā, kura vāku rotā modes mākslinieces fotogrāfija. “Tu ātri vien saproti, ka bērni visu pamana. Es nekad neatļautos sēdēt ar saviem bērniem pie galda un izlaist ēdienreizi.”

View this post on Instagram

Kisses from my #VBSS20 front row!!!! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

“Viņiem ir jāredz, ka mamma ēd veselīgi – tev ir jāparāda mazajiem cilvēkiem, kā būt veselīgiem un laimīgiem tādiem, kādi viņi ir,” paturpinājusi stila ikona.

Šī intervija sasniegusi sabiedrību īsi pēc tam, kad vairāki Bekhemas “Instagram” sekotāji kritizējuši viņu par to, ka atļauj astoņus gadus vecajai meitai Hārperei pozēt kopā ar izstīdzējuši kārnajām modelēm Londonas modes nedēļas skates aizkulisēs. Fani uzskata, ka šādi dizainere meitā ieaudzina nepareizus priekšstatus par skaistumu.

foto: Instagram, Vida Press
Viktorija Bekhema ar meitu Hārperi.

“Šīs modeles neparāda veselīgu ķermeni, pēc kā mazai meitenei vajadzētu tiekties,” norādījis kāds no interneta lietotājiem. “Manuprāt viņai vajadzētu dienu pavadīt kopā ar normāla izmēra sievietēm,” raksta kāds cits.

Viktorija Bekhema jau agrāk bijusi vaļsirdīga un ir atklāti runājusi par savām problēmām ar pašas ķermeņa pieņemšanu. Grāmatā “Learning to Fly” Bekhema savulaik atzina, ka ir cietusi gan no bulīmijas, gan anoreksijas.

“Sporta zālē, tā vietā, lai kontrolētu savu stāju, es skatījos, cik liels ir mans dibens, un vai mans dubultzods ir kļuvis mazāks,” viņa rakstīja.

Žurnāla “Glamour”  intervijā Bekhema atklāj, ka skolas gados piedzīvojusi ņirgāšanos, un šī pieredze ļoti ietekmējusi to, kā viņa audzina savu meitu.

“Par mani skolā daudz ņirgājās, psiholoģiski un fiziski. Tagad es par to varu runāt ar Hārperi un stāstīt par to, ka meitenēm ir jābūt jaukām pret citām meitenēm… Es sniedzu piemērus pati no savas dzīves,” viņa norādījusi intervijā.

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon
12

Deivids Bekhems ar bērniem dodas uz Viktorijas Bekhemas modes skati

Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

gallery icon
19