foto: Giulio Marcocchi/Sipa Press/ Vida Press
Dziedātājs Niks Kārters vērsies policijā pret brāli Āronu, pieprasot tuvošanās aizliegumu
Brāļi Kārteri 2006.gadā
Slavenības
2019. gada 18. septembris, 11:08

Dziedātājs Niks Kārters vērsies policijā pret brāli Āronu, pieprasot tuvošanās aizliegumu

Jauns.lv

Savulaik populārās puišu grupas "Backstreet Boys" dalībnieks Niks Kārters (39) vērsies policijā pret paša brāli Āronu Kārteru (31) - jaunākais brālis esot izteicis nāves draudus Nika sievai, bērna gaidībās esošajai Lorēnai Kitai (36).

Niks policijā uzrakstījis iesniegumu pret brāli, apgalvojot, ka Ārons, kurš arī savu karjeru attīstījis tieši mūzikā, draudējis nogalināt Nika "stāvoklī esošo sievu un viņa nedzimušo bērnu". Zināms, ka Niks Lorēnu par sievu apņēmis 2014.gadā, abiem jau ir viens bērns - trīs gadus vecs dēls.

Par savu lēmumu vērsties pret brāli "Backstreet Boys" zvaigzne paziņojis "Twitter" ierakstā: "Pēc rūpīgas stāvokļa izvērtēšanas es un mana māsa Andžela [Ārona dvīņu māsa] ar nožēlu paziņojam, ka esam spiesti policijā pieprasīt tuvošanās aizliegumu pret mūsu brāli Āronu." Brālis pēdējā laikā uzvedoties ļoti saasināti, turklāt viņš atzinis, ka domā par Nika sievas nogalināšanu.

foto: Oliver Hadlow-Martin/Splash News/ Vida Press
Ārons, Niks un Andžela Kārteri

"Mums nebija citas izvēles, kā vien darīt visu iespējamo, lai pasargātu mūsu ģimeni," saka Niks. Tāpat vīrietis uzsver, ka joprojām mīl savu brāli un cer, ka viņam tiks sniegta tik ļoti nepieciešamā palīdzība, pirms viņš nodara pāri sev vai citiem.

Par brāļa darbībām lietas kursā ir arī pats Ārons, kurš ātri vien sociālajos tīklos sniedzis atbildi. "Mans brālis tikko pieprasīja tuvošanās aizliegumu. Lai tev veicas. Ar mums nu ir cauri," atvadu vārdus brālim velta Ārons.

Vīrietis atgādina, ka brāli Niku nav saticis 4 gadus, turklāt nemaz neplānojot to darīt. Tāpat Ārons noliedz apsūdzības draudu izteikšanā, norādot, ka nekad nespētu nodarīt ļaunu kādam, it īpaši savai ģimenei.

foto: Russell Einhorn/Splash News/ Vida Press
Brāļi Kārteri

"Aizliegums tuvoties nozīmē nenākt tuvāk par 100 pēdām. Visus šos gadus tās ir bijušas tūkstošiem jūdzes. Centies izmantot tiesu sistēmu, lai salauztu mani. Tev tas izdevās ar dažām meitenēm, bet ne ar mani," norāda Ārons.

"Viss, ko es lūdzu, ir likt ģimenei mani mierā. Es nekad nebūšu ar jums kopā, un es nekad nevēlos būt ar jums," turpina Ārons. "Un nenāc pēc tam raudot pie manis." Vēlāk Ārons atgādina par reizi, kad aizdevis brālim 100 000 ASV dolāru, kā arī to, kā reiz kāda meitene pret Niku Kārteru vērsusies policijā par izvarošanu. 

foto: Suzanne Cordeiro/REX/ Vida Press
Ārons Kārters šobrīd

Kārteru brāļu publiskais skandāls sācies neilgi pēc kādas intervijas, kurā Ārons izstāstījis par savu skaudro pieredzi, esot apreibinošo vielu atkarībā. Tāpat vīrietim esot problēmas ar garīgo veselību - viņam novērota šizofrēnija, personības dalīšanās, kā arī akūta trauksmes sajūta.

Nika Kārtera stila katastrofa

Zeķes sandalēs daudzi dēvē par briesmīgāko stila kļūdu, ko var pieļaut vīrietis. Niks Kārters zeķītēs tērptās kājas pamanījies ievilkt vaļējās ...

gallery icon