foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Pīrsa Brosnana 18 gadu vecais dēls kāpj uz mēles Londonas modes nedēļā
Pariss Brosnans un Stella Maksvela Londonas modes nedēļas skatē.
Slavenības
2019. gada 18. septembris, 12:33

Pīrsa Brosnana 18 gadu vecais dēls kāpj uz mēles Londonas modes nedēļā

Jauns.lv

18 gadu vecajam modelim Parisam Brosnanam Londonas modes nedēļas skatē bija ļoti īpaši atbalstītāji. Viņa dalību skatē klātienē vēroja viņa slavenais tēvs – bijušais Džeimsa Bonda atveidotājs Pīrss Brosnans.

Pariss Brosnans modes skatē un ar tēti Pīrsu Brosnanu un uz sarkanā paklāja

gallery icon
21

Aizvadītajā svētdienā Pariss Brosnans piedalījās Londonas modes nedēļā rīkotajā labdarības modes skatē, kas norisinājās Britu muzejā. Brosnanam junioram skatē pievienojās jau atzinību guvusī modele Stella Maksvela (29). Savulaik jaunās sievietes vārds bieži nonāca preses sleju pirmajās lappusēs. Tiesa, ne modeles darba dēļ, bet gan saistībā ar viņas attiecībām ar skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu. Abas kādu brīdi bija pāris. Maksvela vairākkārt šķīrusies un salabusi arī ar sāgas "Krēsla" aktrisi Kristenu Stjuarti.

Mailija Sairusa un Stella Maksvela restorānā

gallery icon
8

Aktiera Pīrsa Brosnana un žurnālistes Kīlijas Šejas Smitas dēls Pariss Brosnans skatē bija ģērbies gaiši brūnā uzvalkā, ko darinājis zīmols “Chrome Hearts”. Viņš to bija papildinājis ar neaizpogātu melnu kreklu, pāris ķēdītēm un melnbaltām kedām.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Pīrss Brosnans ar dēlu Parisu Brosnanu.

Pirms modes skates Pariss kopā ar savu slaveno tēti Pīrsu Brosnanu (66) pozēja fotogrāfiem no visas pasaules uz sarkanā paklāja. 18 gadus vecais jaunietis bija ģērbies melnā uzvalkā ar spožiem žaketes atlokiem. Kājās viņam bija tie paši sporta apavi, kas vēlāk skatē. Savukārt tēva vizuālais tēls ļoti atgādināja par viņa leģendārā aģenta 007 laikiem. Brosnans seniors bija tērpies melnā smokingā ar baltu kreklu un melnu tauriņu. Kājās viņš bija apāvis spodras lakādas kurpes, bet acis sedza tonētas brilles.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Pīrss Brosnans ar dēlu Parisu Brosnanu.

Modes skates laikā lepnais tētis filmēja dēla iznācienu ar savu mobilo tālruni un ar šo video vēlāk padalījās savā “Instagram” profilā.

“Tu tikai palūkojies apkārt, un viņi jau ir izauguši,” komentārā pierakstījis slavenais aktieris. “Dzīves skaistums. Vakars Britu muzejā Naomi Kempbelas rīkotajā “Fashion For Relief” skatē. Pariss demonstrē “Chromes Hearts”.”

foto: Vida Press / Scanpix
Tēvs trīsdesmit gadu vecumā un dēls savos 18. Tik līdzīgi.

“Paldies “Fashion For Relief” un Naomi Kempbelai par tik nozīmīga vakara rīkošanu tik cēlam mērķim,” savā “Instagram” blogā raksta Pariss. “Jūtos pagodināts piedalīties un pārstāvēt “Chrome Hearts”.”

“Fashion For Relief” skates 2005. gadā aizsāka supermodele Naomi Kempbela. To mērķis ir  vākt naudas līdzekļus dažādiem ar vidi un cilvēkiem saistītiem palīdzības projektiem. Aizvadītajos gados vākti līdzekļi ebolas vīrusa slimniekiem, viesuļvētrā Katrīna un Haiti zemestrīcē cietušajiem.

Pīrss Brosnans ar sievu atpūšas Sardīnijā

Aktieris Pīrss Brosnans ar sievu Kīliju Šeiju Smitu atpūšas Sardīnijā.

gallery icon
41

Pariss Brosnans kā modelis agrāk sadarbojies ar tādiem modes namiem kā “Dolce & Gabbana” un “Balmain”. Viņš ne tikai veido modeļa karjeru, bet ir pievērsies arī kino režijai. Nesen jaunietis izdeva savu īsfilmu par vizīti uz Šrilanku. Šīs filmas mērķis ir vērst uzmanību uz bērniem, kas šajā zemē cieš badu.

Pīrsa Brosnana sievas pārvērtības gadu gaitā

Deviņdesmitajos gados, kad Pīrss Brosnans iepazinās ar žurnālisti Kīliju Šeiju Smiti, viņa bija ļoti slaida, taču svars sāka pamazām pieaugt. ...

gallery icon
44

Parisam ir arī vecāks brālis Dilans (22), kurš arī ir kino režisors, kā arī komponists un mūziķis grupā “Raspbery Blonde”.  

“Man trūkst vārdu, esmu ārkārtīgi saviļņots,” par Parisa jauno filmu žurnālam “People” izteicies Pīrss Brosnans. “Esmu stāvā sajūsmā par abiem mūsu dēliem.”