foto: /All Over Press/ Vida Press
Britnijas Spīrsas tēvs atkāpjas no meitas aizbildņa pienākumu pildīšanas
Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu pirms dažiem gadiem.
Slavenības
2019. gada 10. septembris, 13:33

Britnijas Spīrsas tēvs atkāpjas no meitas aizbildņa pienākumu pildīšanas

Jauns.lv

Pēc gariem 11 gadiem popzvaigznes Britnijas Spīrsas tēvs Džeimijs Spīrss vairs nav meitas aizbildnis. Tiesnesis apstiprinājis Spīrsa kunga lūgumu uz laiku atkāpties no oficiālo pienākumu pildīšanas.

Džeimijs Spīrss lūdzis meitas aizbildņa pienākumus uz laiku uzticēt Džodijai Montgomerijai, kam tiesnesis arī piekritis. Saskaņā ar oficiālajos dokumentos rakstīto, Montgomerija ir ilggadēja Britnijas Spīrsas “aprūpes menedžere”.

foto: Splash News/ Vida Press
Britnija ar tēti.

Izdevums “The Blast” informē, ka Britnija pati personīgi nav apmeklējusi pirmdien notikušo tiesas sēdi, taču uz to klātienē ieradušies dziedātājas pārstāvji, kā arī viņas bijušās vīra Kevina Federlaina advokāts un Britnijas mammas Linnas Spīrsas advokāti.

Pēc Britnijas advokātu lūguma sēde bija slēgta, jo pastāvēja varbūtība, ka tajā tiks iztirzāta popzvaigznes medicīniskā vēsture, kā arī risināsies diskusijas par Britnijas un Kevina Federlaina bērnu nākotni. Bijušajiem laulātajiem draugiem ir divi dēli – Šons Prestons (13)  un Džeidens Džeimss (12).

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

gallery icon
8

Aizbildņa maiņa lielā mērā neiespaidos Britnijas Spīrsas turpmāko dzīvi un rīcības iespējas.

“Britnijas dzīvē nekas nemainīsies,” kāds paziņa norādījis slavenību žurnālam “People”. “Džeimijs aizvien būs informēts par jaunāko Britnijas dzīvē, un Džeimijs parūpēsies, lai meitu pasargātu no cilvēkiem, kas vēlas viņu izmantot. Arī mamma Linna būs līdzās, ja Britnijai būs nepieciešama.”

Aizvadītajā nedēļā Džeimijs Spīrss lūdzis tiesu uz laiku viņu atbrīvot no aizbildņa pienākumu pildīšanas, kā iemeslu minot “privātus ar veselību saistītus iemeslus”. Aizvadītā gada laikā Spīrss pārcietis nopietnas veselības problēmas un pat bijis tuvu nāves slieksnim. Turklāt šobrīd arī notiek izmeklēšana mazbērnu fiziskas ietekmēšanas lietā.

foto: XX7 / Splash News/ Vida Press
Britnijas tēvs ar mazdēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu 2014. gadā.

Klīst runas, ka Spīrss no pienākumu pildīšanas atteicies tieši nesenā skandāla iespaidā. Interneta portāls TMZ raksta, ka Spīrss raizējies, ka bijušais znots Federlains varētu apšaubīt viņa aizbildņa pienākumu pildīšanu, jo nesen uzsākta izmeklēšana par viņa mazdēla Šona Prestona fizisku ietekmēšanu.

foto: XX7 / Splash News/ Vida Press
Džeimijs Spīrss ar bijušo znotu Kevinu Federlainu.

Federlaina advokāts apstiprinājis, ka incidents noticis 24. augusta vakarā un viņa klients bijis spiests rakstīt iesniegumu policijā. “Kad Britnija ar dēliem apciemoja Džeimiju viņa mājās, izcēlās strīds, kas noveda pie fiziskas ietekmēšanas, ko redzēja arī Džeidens,” slavenību žurnālam “People” paskaidrojis Federlaina advokāts Marks Vinsents Kaplans.

Britnija pavada laiku kopā ar bijušo vīru un viņa sievu

gallery icon
25

Federlaina advokāta Kaplana iesniegumā norādīts, ka jaunākais dēls Džeidens Džeimss bijis brāļa Šona Prestona un vectēva Džeimija Spīrsa konflikta aculiecinieks. Portāls “The Blast” raksta, ka Džeimijs “spēcīgi purinājis” Šonu pēc tam, kad ar varu ielauzies pie viņa guļamistabā.

Britnija ar ģimeni „Teen Choice Awards” ceremonijā

Britnija Spīrsa uz „Teen Choice Awards” balvu ceremoniju ieradās kopā ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu, kā arī savu ...

gallery icon
44

“Britnija izdarīja pareizi, ka paņēma bērnus un devās prom,” norādījis Kaplans, piebilstot, ka viņa klients Kevins Federlains aizvien vēlas, lai bijušajai sievai būtu tikšanās tiesības un labas attiecības ar dēliem.

Britnija Spīrsa ar dēliem Kalifornijā

Jūnijā un jūlijā Britnija Spīrsa devusies atvaļinājumā un pavada laiku kopā ar dēliem Šonu un Džeidenu. Augustā viņa turpinās priecēt ...

gallery icon
12

Taču pēc šī incidenta Britnija zaudējusi 50:50 dalītās aizbildnības tiesības. Tādi plašsaziņas līdzekļi kā “E! News”, “Daily Mail” un “TMZ” informē, ka Federlainam piešķirti 70 procenti laika, ko pavadīt ar dēliem. Dažādu ārzemju informācijas avotu sniegtā informācija gan atšķiras. Tā, piemēram, slavenību žurnāls “People” šajos ciparos ir vēl striktāks, apgalvojot, ka dalītā aizbildnība šobrīd esot noteikta 90:10 apmērā, Kevina Federlaina labā.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Džeimiju Spīrsu tiesa iecēla par oficiālu meitas aizbildni 2008. gadā, pēc tam, kad dziedātāja šķīrās no vīra un bija piedzīvojusi nervu sabrukumu, par ko savulaik plaši rakstīja ārvalstu prese.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon
17