foto: ZUMAPRESS.com
Timotijs Šalamē un Lilija-Rouza Depa ir jaunie sarkanā paklāja karalis un karaliene
Lilija Rouza Depa un Timotijs Šalamē.
Slavenības
2019. gada 6. septembris, 05:27

Timotijs Šalamē un Lilija-Rouza Depa ir jaunie sarkanā paklāja karalis un karaliene

Jauns.lv

Lai arī netiek atklāts, ir viņi pāris īstajā dzīvē vai tomēr nav, Lilija-Rouza Depa (20) un Timotijs Šalamē (23) kopā izskatās ļoti labi. Nesen jaunie aktieri devušies uz Venēcijas filmu festivālu un kopā izgājuši uz sarkanā paklāja, apmeklējot filmas “The King” pirmizrādes vakaru.

Lilija-Rouza Depa un Timotijs Šalamē Venēcijas kinofestivālā

gallery icon

Amerikāņu aktiera Džonija Depa un franču modeles, aktrises un dziedātājas Vanesas Paradī meita modele un aktrise Lilija-Rouza Depa un jaunais aktieris Timotijs Šalamē uz sarkanā paklāja Venēcijas kinofestivālā izskatījās kā pāris. Abi bija ģērbušies tik saskaņoti, it kā savu iziešanu būtu jau laikus pārdomājuši. Abi ļoti izcēlās no saviem filmas “The King” kolēģiem, kas bija izvēlējušies tumšus apģērbus.

foto: Gigi Iorio / SplashNews.com/ Vida Press

20 gadus vecā Lilija-Rouza Depa ir viena no modes nama “Chanel” mūzām, tāpēc ir tikai pašsaprotami, ka prestižais modes nams sapucējis modeli un aktrisi pirmizrādes vakaram. Depa bija izvēlējusies gaiši rozā vakartērpu ar korsetes augšdaļu un vieglu, gaisīgu svārku daļu. Viņas kaklu rotāja pieskaņota auduma šallīte, kas Lilijas-Rouzas koptēlu darīja no tiesas aristokrātisku.

foto: Gigi Iorio / SplashNews.com/ Vida Press

23 gadus vecajam amerikāņu aktierim Timotijam Šalamē sarkanā paklāja pasākumi nav sveši. Viņš šim vakaram bija izvēlējies sudraboti pelēka zīda un satīna uzvalku, ko darinājis zīmols “Haider Ackermann”. Žakete ar jostu ievērojami atšķīrās no tām, kādas parasti saviesīgiem pasākumiem izvēlas Holivudas vīrieši. Šalamē žaketei bija pieskaņojis tāda paša auduma bikses (ar atlocītām starām!) un melnus zābakus. Var redzēt, ka Timotijam Šalamē interesē mode un patīk atšķirties no vairuma.

foto: imago images / Italy Photo Press

Dienas pirmajā pusē abi jaunie aktieri kopā ar kolēģiem apmeklēja oficiālo fotosesiju un arī bija ģērbušies saskaņoti. Arī šai reizei Lilija-Rouza Depa izvēlējusies “Chanel” tērpu, bet Timotijs Šalamē zīmola “Haider Ackermann” apģērbu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Nav šaubu, ka Lilija-Rouza Depa un Timotijs Šalamē ir jaunākās paaudzes modes ikonas, un par viņiem vēl daudz dzirdēsim.

foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA

Lilija-Rouza Depa „Chanel” modes skatē Augstās modes nedēļā Parīzē

Džonija Depa 17 gadus vecajai meitai modelei Lilijai-Rouzai melodijai Depai bija uzticēts noslēgt modes nama „Chanel” skati. Viņa demonstrēja līgavas ...

gallery icon

Lilija-Rouza „Met Gala 2016” ballē

gallery icon

Lilija-Rouza Depa Venēcijas kinofestivālā

gallery icon

Lilija-Rouza Depa modes nama „Chanel” skatē Parīzē

gallery icon