Slavenības
2019. gada 5. septembris, 11:55

Britnijas Spīrsas nedienas turpinās - viņa zaudē daļu aizbildnības tiesību pār bērniem

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas (37) nedienas turpinās. Ar tiesas lēmumu samazināts laiks, ko viņa drīkst pavadīt kopā ar dēliem. Līdz šim viņai un bijušajam vīram Kevinam Federlainam (41) bija vienādi dalītas aizbildnības tiesības – 50:50. Pēc nesenā skandāla, kurā iesaistīts Britnijas tēvs Džeimijs Spīrss, tā vairs nav.

Tagad tiesa lielāku ar bērniem pavadāmo laiku piešķīrusi popzvaigznes bijušajam vīram Kevinam Federlainam. Tādi plašsaziņas līdzekļi kā “E! News”, “Daily Mail” un “TMZ” informē, ka Federlainam piešķirti 70 procenti laika, ko pavadīt ar dēliem Šonu Prestonu (13) un Džeidenu Džeimsu (12). Savukārt Britnijai Spīrsai šobrīd atvēlēti vien 30 procenti laika, ko viņa bez tiesas izvēlēta uzrauga klātbūtnes drīkst pavadīt kopā ar bērniem.

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

gallery icon
8

Slavenību žurnāls “People” gan šajos ciparos ir vēl striktāks, apgalvojot, ka dalītā aizbildnība šobrīd esot noteikta 90:10 Kevina Federlaina labā. Turklāt Britnijas tikšanās ar dēliem turpmāk notikšot uzrauga klātbūtnē, esot apliecinājis Federlaina advokāts Marks Vinsents Kaplans.

Britnija pavada laiku kopā ar bijušo vīru un viņa sievu

gallery icon
25

Vienošanās stājusies spēkā jau šā gada augustā, taču padarīta “oficiāla un formāla” tā ir vien 28. augustā, jo sākotnēji ierosināts pārbaudīt to “testa režīmā”, pirms padarīt lēmumu oficiālu.

Kevins Federlains ar dzīvesbiedri Viktoriju, meitu un Britnijas bērniem pludmalē

gallery icon
26

Jaunā vienošanās par aizbildnību atklātībā nonākusi vienlaicīgi ar kādu nepatīkamu ģimenes skandālu. Izdevums “The Blast” informē, ka Federlains 25. augustā iesniedzis policijā sūdzību par bijušo sievastēvu Džeimiju Spīrsu, vainojot viņu fiziskā vardarbībā pret mazdēlu Šonu Prestonu. Incidents esot noticis laikā, kad zēns bijis Britnijas aizbildnībā. Interneta portāls raksta, ka Britnija nekavējoties aizvedusi abus dēlus no sava tēva un zvanījusi Federlainam, lai viņš atbrauktu tiem pakaļ.

Federlaina advokāta Kaplana iesniegumā norādīts, ka jaunākais dēls Džeidens Džeimss bijis brāļa Šona Prestona un vectēva Džeimija Spīrsa konflikta aculiecinieks. Portāls “The Blast” raksta, ka Džeimijs “spēcīgi purinājis” Šonu pēc tam, kad ar varu ielauzies pie viņa guļamistabā.

“Britnija izdarīja pareizi, ka paņēma bērnus un devās prom,” norādījis Kaplans, piebilstot, ka viņa klients Kevins Federlains aizvien vēlas, lai bijušajai sievai būtu tikšanās tiesības un labas attiecības ar dēliem.

Kevins Federlains kopā ar advokātu panācis, ka tiesa piešķir netuvošanās orderi, kas 67 gadus vecajam Džeimijam Spīrsam liedz tikties ar mazdēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu.

Par Britnijas Spīrsas garīga rakstura problēmām gadu gaitā ir rakstīts daudz. Šovasar dziedātāja 30 dienas pavadīja rehabilitācijas klīnikā, kur stiprināja veselību. Atgādināsim, ka 2007. gadā pēc laulības šķiršanas popzvaigzne piedzīvoja nervu sabrukumu, ko mediji savulaik plaši atspoguļoja.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon
17

Uz laiku dziedātāja zaudēja aizbildnības tiesības pār dēliem, taču līdz ar veselības uzlabošanos, viņai izdevās iegūt arī dalītas aizbildnības tiesības. Naudas un karjeras jautājumos Džeimijs Spīrss aizvien ir tiesas nozīmēts meitas oficiāls aizbildnis.

Kevins Federlains gaida sesto bērnu 2014. gadā

gallery icon
16

Britnija ļoti mīl savus dēlus un izbauda ar viņiem kopīgi pavadīto laiku. Viņa arī bieži sociālajos tīklos atrāda fotogrāfijas no abu kopīgajiem piedzīvojumiem. Augusta sākumā Šons Prestons un Džeidens Džeimss kopā ar mammu apmeklējuši Disnejlendu.

Dēli ar mammu bieži dodas uz Havaju salām un kopā bauda arī citas izpriecas.

View this post on Instagram

#Repost @crownv_16 with @repostapp. ・・・ We are raising awareness for #FREEDOM on SHINE A LIGHT ON SLAVERY DAY and wearing a ❌ because we are in it to END IT!!!! We are supporting the #ENDITMOVEMENT, a coalition of the leading organizations in the world in the fight for freedom to end SLAVERY and HUMAN TRAFFICKING.... Join us in the fight by visiting enditmovement.com and help us raise awareness for all of the innocent victims across the world who need our help... You CAN make a difference and help save a CHILDS LIFE! ❌❌❌. ❌ 27,000,000 people trapped in slavery around the world today. ❌ Slavery is the 2nd largest global organized crime, generating $150.2 BILLION per year. ❌ 55% of forced labor victims are women and girls. ❌ Nearly 1 in 5 victims of slavery is a child. The average age a teen enters the sex trade in the US is 12-14 years old. ❌ In 2013, the National Human trafficking hotline received reports of human trafficking in 50 US states. ❌ An estimated 199,000 incidents of sexual exploitation of minors occur each year in the United States. That's one incident every 3 minutes!!! ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

A post shared by Kevin Federline (@federline4real) on