foto: AFP/Scanpix
Mailija Sairusa pēc šķiršanās no vīra tikusi pie diviem zīmīgiem tetovējumiem
Dziedātāja Mailija Sairusa
Slavenības
2019. gada 28. augusts, 06:59

Mailija Sairusa pēc šķiršanās no vīra tikusi pie diviem zīmīgiem tetovējumiem

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa (26), uzstājoties MTV Mūzikas video balvu ceremonijā, publikai atklājusi divus jaunus tetovējumus. Zināms, ka māksliniece nesen izšķīrusies no vīra, aktiera Laiema Hemsvorta (29), tāpēc dziedātājas fani jaunajiem gravējumiem ādā meklē simbolisku nozīmi.

Sairusa balvu pasniegšanas ceremonijā izpildīja savu jaunāko singlu "Slide Away". Lai gan emocionālais izpildījums aizkustinājis lielu daļu publikas, skatītāji lielāku uzmanību gan vērsuši sievietes jaunajiem tetovējumiem.

Jauni tintes nospiedumi tagad redzami uz Sairusas kreisās rokas pleca, kā arī kreisās rokas sāna.

Dziedātājas plecu uzstājoties rotāja vārdi no grupas "Pixies" 1990.gadā izdotās dziesmas "The Thing". "Mana galva jutās nobijusies, bet sirds jutās brīva," pēc 8 mēnešus ilgās laulības uz sava pleca ietetovējusi Sairusa.

Liela daļa atbalstītāju nu uzskata, ka šie vārdi veltīti tieši Sairusas šķirtenim Hemsvortam. Pati Sairusa jaunāko ķermeņa rotu nav komentējusi.

Savukārt otrs jaunais tetovējums ir skaitlis 1961 uz sievietes kreisās rokas. Zināms, ka Sairusas tēvs Billijs Rejs Sairuss ir dzimis tieši 1961.gadā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Mailijas Sairusas pārstāvis augusta sākumā publiskojis oficiālu pāra paziņojumu, ka pēc nepilnu gadu ilgušās laulības Sairusa un Hemsvorts nolēmuši šķirties. Pāris apprecējās vien aizvadītā gada decembrī.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts laiku lokos

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

gallery icon

“Laiems un Mailija vienojušies šobrīd šķirties,” norādījis Sairusas pārstāvis. “Vienmēr attīstībā, mainoties kā partneriem un personībām, viņi nolēmuši, ka tas būs labākais laikā, kad abi koncentrējas uz sevi un karjeru. Viņi aizvien paliks uzticīgi vecāki visiem saviem kopīgajiem mājdzīvniekiem, kamēr mīloši dodas šķirtus ceļus. Lūdzu cieniet notiekošo un viņu privātumu.”

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts atpūšas pludmalē

Dziedātāja Mailija Sairusa atpūšas Malibu pludmalē. Kamēr draugs aktieris Laiems Hemsvorts nododas sērfošanai okeāna viļņos, viņa bauda saulīti liedagā.

gallery icon

Pēc paziņojuma par šķiršanos atklātībā nonākušas Sairusas fotogrāfijas, kurās viņa skūpsta citu nesen brīvas sievietes statusu atguvušu slavenību. Mailija, kura sevi dēvē par biseksuāli, bučojas ar Keitlinu Kārteri, kuras 2018. gada jūnijā noslēgtā laulība ar realitātes šova zvaigzni Brodiju Dženeru izrādījusies neesam juridiski spēkā. Kārtere un Dženers par savu šķiršanos paziņojuši šī mēneša sākumā.