foto: insight media / ddp / Vida Press
Repere Cardi B ielikusi krūšu implantus, lai turētos virs ūdens, jo nemāk peldēt
Slavenības
2019. gada 15. augusts, 06:24

Repere Cardi B ielikusi krūšu implantus, lai turētos virs ūdens, jo nemāk peldēt

Jauns.lv

Repere Cardi B pārsteigusi savus fanus ar visnotaļ amizantu vēstījumu par saviem krūšu implantiem un to praktisku pielietojamību.

Kā izrādās, reperes Cardi B krūšu implanti nav tikai ārējā skaistuma vairošanai. Ja mūziķe kādudien nonāks nelaimē atklātos ūdeņos, tie varētu izglābt viņas dzīvību.

Cardi B savā “Instagram” profilā publiskojusi fotogrāfiju, kurā ģērbusies fuksiju krāsas biksēs, stilīgos melnbaltos sporta apavos un caurspīdīgā melnā topiņā, kas atklāj mūziķes sievišķos apaļumus visā to krāšņumā, piesedzot vien pašus krūšgalus. “Es neprotu peldēt, tāpēc nopirku šos cicīšus, lai varētu turēties virs ūdens,” fotogrāfijas parakstā pajokojusi mūziķe, šokējot ar šo atklāsmi savus “Instagram” sekotājus.

Repere Cardi B

gallery icon
22

Kā noskaidrojis slavenību žurnāls “People”, krūšu implanti patiesībā nepalīdzēs turēties virs ūdens, un iesaka neatteikties no glābšanas vestes.

Sarunā ar programmu “Entertainment Tonight” repere šā gada maijā atzinās, ka ielikusi krūšu implantus pēc meitas Kultūras piedzimšanas. “Es tikko pārtaisīju krūtis,” viņa atzinās. “Es tagad jūtos labi, bet dažkārt tomēr ne, vai saprotat? Kad āda ir pārāk nostiepta.”

“Jā, mana meita sačakarēja manu augumu,” piebilda repere. “Viņa to izdarīja, izdarīja.”

Tajā pašā mēnesī Cardi B norāja tos, kas kritizēja viņu, ka repere atcēlusi koncertus, lai atlabtu pēc plastiskās ķirurģijas radītajām komplikācijām. “Veselība ir bagātība, tāpēc man jādara tas, kas jādara,” nelokāma bija Cardi B. “Mans dakteris teica – ‘Tu nevari uzstāties koncertos, jo neesi vēl pilnībā atlabusi.’”

View this post on Instagram

Real right

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Tā kā cilvēka dabā vienmēr ir pamācīt otru, kā labāk rīkoties ar savu ķermeni, daži kritizēja Cardi B par ļaušanos plastikas ķirurģijai tā vietā, lai vingrotu. Ko repere uz to atbildēja? “Es ar savu ķermeni varu darīt, ko vēlos.”

“Man kā izklaides industrijas pārstāvei darbs ir 24 stundas diennaktī, vecīt. Tā, ka – nē, man nav laika vingrošanai,” viņa norādīja. “Turklāt es vēlējos uzlabot konkrētas vietas, jo zinu, lai cik smagi strādātu, tās nemainītos. Kā, piemēram, krūtis. Lai cik smagi es strādāt, tās pašas nepaceltos. Tāpēc, jā – man vajadzēja šo sasodīto ķirurģiju.”