foto: Instagram / jiffpom
Labākie dzīvnieciņu “Instagram” konti, kam sekot šajā sociālajā tīklā
Sunītim Džifpomam vietnē "Instagram" ir vairāk nekā 9 miljoni sekotāju.
2019. gada 13. augusts, 06:25

Labākie dzīvnieciņu “Instagram” konti, kam sekot šajā sociālajā tīklā

Jauns.lv

Dziedātāja Ariana Grande ir pati populārākā “Instagram” slavenība. Taču, ne visi, kam var sekot soctīklos, ir slavenības, vai pat cilvēki. Laipni lūgti “Instagram” zvēriņu pasaulē, kuru konti ir tikpat populāri kā dažu slavenību, ja ne vēl populārāki.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šie pūkaiņi iededz prieku savu sekotāju sirdīs un, iespējams, ir tava dārgā laika vērti, lai ieskatītos šajos kontos un padarītu dienu gaišāku.

Lūk, 10 labākie dzīvnieciņu “Instagram” konti, kuriem ir vērts šajā sociālajā tīklā.

Džifpoms

Pomerāniešu sugas suņuks Džifpoms ir viens no lielākajām “Instagram” zvaigznēm pasaulē. Sunītim ir vairāk nekā 9 miljoni sekotāju, viņam pieder arī daži Ginesa rekordi. Pomerānietis Džifpoms ir tik mīlīgs, ka viņu mierīgi varētu sajaukt ar plīša rotaļlietu, kādas jau tiek ražotas par godu šai četrkājainajai “Instagram” slavenībai. Džifpoma “Instagram” blogā kopā ar sunīti iepozējusi arī ne viena vien zvaigzne no cilvēku vidus. Arī pati slavenākā “Instagram” zvaigzne dziedātāja Ariana Grande.

Mopsis Dags

Ar savu sakrokoto ādu un izvalbītajām ačtelēm mopsim ir īpaša vieta suņu mīļotāju sirdīs. Mopsis Dags ir vēl viens no suņu karaļiem soctīklos. Dagam ir 3.8 miljoni sekotāju. Viņa ģīmītis ik dienas sniedz prieku miljoniem savu fanu. Arī viņa lapā laiku pa laikam “pazīmējas” kāda slavenība, kā, piemēram, dziedātāja Halsija un modele Krisija Tīgena, kurām arī simpatizē mazais mopsis Dags.

Īgnais kaķis

Lai gan Īgnais kaķis (īstajā vārdā Tardars Soss jeb Tartara Mērce) šogad devies labākos medību laukos, viņa konts aizvien ir aktīvs. Īgnais kaķis nepieder tipiskām soctīklu slavenībām. Viņa purniņš un attiecīgi arī dotā iesauka tā vien mudina domāt, ka šis kaķis no rītā būtu izkāpis no gultas ar kreiso kāju. Taču pateicoties savam neparastajam izskatam (kas bija ģenētiska slimība) Īgnais kaķis ātri iemantoja slavu visā pasaulē un ir vispopulārākais kaķis vietnē “Instagram”.  Īgnā kaķa kontam ir 2.7 miljoni sekotāju. Kaķa fanu priekam izstrādāta arī virkne suvenīru.
Īgnā kaķa sekotāju rindās ir arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone.

Sunīte Mārnija

17 gadus vecā sunīte Mārnija ir viena no slavenākajiem mājdzīvnieku senioriem sociālajos tīklos. Mārniju savulaik no dzīves uz ielas izglāba “Dzīvnieku kontrole”. Sunīti adoptēja ģimene pirms sešiem gadiem. Par spīti savai ne pārāk saulainajai pagātnei, viņa tomēr kļuva “Instagram” slavenību. Mārnija ir slavena ar savu īpaši garo mēli, ko viņa fotogrāfijās bieži tur izkārtu un šādi smīdina savus fanus. Šicu sugas sunītim ir nepilni 2 miljoni sekotāju, kuru skaitā ir arī amerikāņu dziedātājs Džošs Grobans.

Lapsiņš Džunipers

Lapsa kā mājdzīvnieks ir liels retums. Iespējams tas ir viens no iemesliem bloga popularitātei. Starp citu, Džuniperam (Kadiķim) ir parādījies arī brālītis Figs (Vīģe). Abas ir Ziemeļamerikas rudās lapsas, kas pasaulē nākušas nebrīvē un kuru senči meklējami zvēraudzētavās, kur lapsas audzē, lai cilvēkam vēlāk gatavotu kažokus. Kā teikts lapsēnu mājaslapā, nebrīvē dzimušajiem zvēriņiem nebūtu iespēja izdzīvot savvaļā. Tā vietā viņus ir adoptējusi ģimene. Par Džuniperu pat ir sarakstīta grāmata “Vislaimīgākais lapsēns” (“The Happiest Fox”).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Jenots Pampkins jeb Ķirbītis

Savvaļas zvēriņi reti kad kļūst par mājas mīluļiem. Kad mēnesi vecais jenotiņš 2014. gadā nokrita no koka, par viņa veselību un izdzīvošanu sāka rūpēties kāda ģimene Bahamu salās, kuru mājas pagalmā zvērēnam bija gadījies krītot piezemēties. Kad vietējā Humānā biedrība attiecās zvērēnu uzņemt, jenotiņš turpināja dzīvot cilvēku ģimenē un sadraudzējās ar diviem
suņiem. Ķirbīša “Instagram” blogā aplūkojamas fotogrāfijas, kur viņš spēlējas ar saviem draugiem suņiem, kā arī nogaršo dažādus ēdienus.

Vāvere Džila

Vāverēnu Džilu izglāba 2012. gadā pēc viesuļvētras Aizeka Luiziānas štatā. 7 gadus vecā Džila sava “Instagram” bloga biogrāfijā raksturota kā “veģetāriete”, kuras “vienīgās bailes ir putekļu sūcējs”. Viņas kontā aplūkojamas bildes un video, kā vāverēns našķējas ar gardumiem, komunicē ar savu cilvēku un nododas citām izklaidēm.

Mazais Babs

Mazais Babs ir viens no “Instagram” vietnē visatpazīstamākajiem kaķiem. Mazu nīkulīgu kaķa bērnu kāda ģimene savās mājās Indianas štatā uzņēma 2011. gadā. Kopš tā laika Babs kļuvis par internetā zvaigzni, par kuru rakstīts vietnē Reddit, kurš piedalījies sarunu šovos un dažādās labdarības akcijās, kur vākta nauda nelaimē nonākušiem dzīvnieciņiem. Lai gan Babs ir jau astoņus gadus vecs, ģenētisku anomāliju dēļ viņš atgādina kaķēnu. Kaķītim konstatēts pundurisms, lieki pirksti ķepām un pārmērīgi lielas acis.

Rīgans

Rīgans ir labradora-retrīvera un vidējā pūdeļa krustojums, dēvēts par labradūdelu. Rīgans visbiežāk fotogrāfijām iepozē kopā ar savu labāko draugu mazo cilvēku un brālīti. Abi parasti ir ģērbti līdzīgās drēbēs. Kādā no fotogrāfijām Rīgans lej tēju no kanniņas, citā nododas jogai vai stūrē auto. Rīgans ar ģimeni dzīvo Portlendā, Oregonas štatā.