foto: Marechal Aurore/Sipa USA/ Vida Press
Ambera Hērda noliedz, ka strīda karstumā būtu dedzinājusi Džoniju Depu ar cigareti
Ambera Hērda un Džonijs Deps 2015. gadā.
Slavenības
2019. gada 1. augusts, 09:32

Ambera Hērda noliedz, ka strīda karstumā būtu dedzinājusi Džoniju Depu ar cigareti

Jauns.lv

Lai gan aktieru Džonija Depa (56) un Amberas Hērdas (33) skandalozā šķiršanās prāva noslēgusies jau sen, laiku pa laikam bijušie laulātie atkal ir gatavi “mazgāt netīro veļu”.

Aktrises Amberas Hērdas advokāti kategoriski nolieguši apsūdzību, kurā teikts, ka strīda laikā Hērda degošu cigareti pielikusi sava bijušā vīra Džonija Depa miesai.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Aizvadītās nedēļas nogalē atklātībā nonākusi vēsts, ka aktieris Džonijs Deps iesniedzis tiesā dokumentus, kuros apsūdz bijušo sievu, ka strīda karstumā 2015. gada martā tā dedzinājusi viņa miesu ar degošu cigareti. Dokumentiem aktieris pievienojis fotogrāfiju, kurā viņš redzams uz nestuvēm ar sasaitētu pirkstu un, kā aktiera pārstāvji apgalvo, ar cigaretes radītu apdegumu uz sejas.

Džonijs Deps norādījis, ka strīds izcēlies pēc tam, kad viņš lūdzis sievu noslēgt pēclaulību līgumu. Pāris apprecējās 2014. gadā pirmslaulību līgumu nenoslēdzot. “Karību jūras pirātu” zvaigzne apgalvo, ka šī diskusija likusi Hērdai “aizsvilties dusmās”.

foto: Balkis Press/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Džonijs Deps 2019. gadā.

Aktieris, kurš uzsācis prāvu pret laikrakstu, kas viņu nosaucis par “sievu sitēju”, jaunajā apsūdzībā norāda, ka Hērda viņu “aizvainojuši apsaukājusi”, kas novedis pie tieksmes pēc alkohola. Aktiera advokāts norāda, ka aizstāvamais centies “izvairīties no Hērdas jaunkundzes, dodoties uz mājas apakšstāvā esošo bāru, lai ielietu sev šņabi un to izdzertu.”

Deps apgalvo, ka Hērda metusi viņam ar divām pudelēm un viena no tām trāpījusi, sagriežot viņam pirkstu. Apsūdzībā Deps atzīst, ka pēc šī skandāla “rakstījis uz spoguļa un sienām ar asinīm un eļļas krāsām”, bet noliedz, ka būtu urinējis nepiemērotās vietās visā mājā.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Ambera Hērda 2019. gadā.

Deps arīdzan piesauc divus citus aizskarošus incidentus, kuru nodarīšanā iepriekš Hērda vainojusi viņu.

Apsūdzībā Hērda apgalvoja, ka viņiem izcēlies strīds privāta lidojuma laikā 2014. gada maijā, jo Depu piemeklējusi greizsirdības lēkme par to, ka viņas jaunais ekrāna partneris izvēlēts izskatīgais Džeimss Franko. “Es piecēlos, bet Džonijs nogrūda mani atpakaļ krēslā, liekot man nokrist. Džonijs man meta ar savu zābaku, kamēr es gulēju uz grīdas,” viņa rakstīja. “Džonijs turpināja uz mani izkliegt aizvainojošas piezīmes līdz devās uz lidmašīnas labierīcībām, kur ieslēdzies nogulēja bezsamaņā līdz pat lidojuma beigām.”

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Deps savā apsūdzībā apgalvo, ka Hērda viņu “mutiski izaicinājusi” lidojuma laikā. Mēģinot sievu “nomierināt”, viņš izstiepis kāju, lai rotaļīgi iepliķētu viņai pa pēcpusi, bet nav aizsniedzies. Šajā brīdī Hērdā “ārkārtīgi sadusmojusies par šo nevainīgo rīcību un turpinājusi viņu verbāli rāt”. Deps apliecina, ka turpmāko lidojuma laiku esot izvēlējies gulēt uz grīdas privātās lidmašīnas vannasistabā.

Bijušajam laulātajam pārim ir arī atšķirīgs viedoklis par notikušo Bahamu salu ceļojuma laikā 2014. gada aprīlī. Hērda apgalvo, ka Deps viņai iespēris, iepļaukājis un dusmās durvīs izsitis caurumu. Pēc notikušā pie aktiera ceļu mērojusi personīgā medmāsa, lai palīdzētu tikt galā ar “maniakālajām lēkmēm”, kā tās noraksturojusī Hērda.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Herdu dodas prom no tiesas sēdes Austrālijā

Par mājas mīluļu, divu Jorkšīras terjeru, ievešanu Austrālijā bez dokumentu sakārtošanas un izietas karantīnas, Holivudas zvaigznes Džonija Depa sievai aktrisei ...

gallery icon
22

Deps atspēko sievas teikto, apgalvojot, ka medmāsa pie viņa ieradusies, lai palīdzētu tikt galā ar sekām, kas radušās no pretsāpju medikamentu atkarības, un vainoja Hērdu par medikamentu slēpšanu no viņa.

Hērdas pārstāvji norāda, ka šī apsūdzība ir “absurda, aizvainojoša un absolūti nepatiesa”. Fotogrāfija ar aktieri uz nestuvēm nepierādot neko. Tikai to, ka Džonijs Deps ir gatavs darīt jebko, lai tikai novērtu uzmanību no tā, ka viņš fiziski un morāli laulības laikā iespaidojis Amberu Hērdu.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon
13