foto: Vida Press
Alekss Rodrigess jubilejā saņem visskumjāko dzimšanas dienas torti
Dženifera Lopesa un Alekss Rodrigess.
Slavenības
2019. gada 31. jūlijs, 08:05

Alekss Rodrigess jubilejā saņem visskumjāko dzimšanas dienas torti

Jauns.lv

Sporta pārraides „Sunday Night Baseball” laikā bijušo beisbolistu Aleksu Rodrigesu gaidīja pārsteigums. Viņa meitas no iepriekšējās laulības un līgava Dženifera Lopesa pasniedza sportistam dzimšanas dienas torti. Notikums jauks un apsveikums sirsnīgs, tad kāpēc „visskumjākā dzimšanas dienas torte”?

Kā izrādās, Alekss Rodrigess nav kārs uz saldumiem un tortes neēd vispār. Pēc tam, kad spēle bija beigusies, torte uz galda aizvien stāvēja neskarta. Rodrigess pat nebija pagaršojis gabaliņu no tās.

Kaut ko tādu varēja paredzēt. Sporta komentētāja Džesika Mendoza spēles laikā vērsās pie Rodrigesa, ar jaušamu ironiju norādot: „Tev taču garšo torte.”

Taču torte skumjā vientulībā stāvēja uz galda nepagaršota. Interesanti, ka uz tās nebija pat gaviļnieka vārda, tikai bezpersonisks uzraksts „Daudz laimes dzimšanas dienā”.

Visticamāk, šo „standarta” torti TV komanda iegādājusies vietējā konditorejā īsi pirms spēles sākuma. Maz ticams, ka Rodrigesa līgava dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa savam izredzētajam būtu izvēlējusies šādu kūku.

Ar vienu gan TV komanda, visticamāk, nebija rēķinājusies. Proti, ka mediju pārstāvji kaut ko varētu atstāt neapēstu. Arī Aleksa dzimšanas dienas torti.

Rodrigesa torte nenonāca atkritumu grozā, un tas ir labi.