foto: CAMERA PRESS/Duchess of Cambridge / ROTA / Vida Press
Prinča Džordža “dārga izskata” garderobe maksājusi vien 8 eiro
Slavenības
2019. gada 25. jūlijs, 06:36

Prinča Džordža “dārga izskata” garderobe maksājusi vien 8 eiro

Jauns.lv

Apģērbus par saprātīgām cenām izvēlas arī karaliskās ģimenes pārstāvji. Kembridžas hercogiene Ketrīna ne reizi vien kombinējusi dārgu tērpu ar lētu. Arī vecāko dēlu princi Džordžu trīs bērnu māmiņa labprātāk ģērbj apģērbos, kas pirkti par pieticīgām summām, neizvēloties bērnam tērpus no dizaineru kolekcijām, kā to bieži dara citas popkultūras zvaigznes.

Atzīmējot prinča Džordža sesto dzimšanas dienu, kas bija nedēļas sākumā, Kensingtonas pils savā “Instagram” blogā publiskoja trīs jaunas topošā Anglijas karaļa fotogrāfijas, ko uzņēmusi viņa māmiņa hercogiene Ketrīna, kas brīvajā laikā aizraujas ar fotografēšanu.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon

Vienā no attēliem, ko “Kembridžas hercogiene uzņēmusi ģimenes brīvdienu laikā”, kā vēstīts komentārā pie Džordža portreta, princis redzams ar piesarkušu seju, ģērbies zili strīpainos šortos un tumši zaļā polo krekliņā. Kā noskaidrojis izdevums “The Daily Star”, Džordža krekliņš ir no draudzīgo cenu zīmola “H&M” kolekcijas un maksā 7.99 eiro.

foto: CAMERA PRESS/Duchess of Cambridge / ROTA / Vida Press

Tiesa šāds tumši zaļas krāsas bērnu polo krekliņš ir pieejams tikai iegādei Lielbritānijā. Potenciālie pircēji ASV un citviet Eiropā var iegādāties šī paša modeļa polo kreklu tumši zilā krāsā. Piedāvājumā ir arī gaiši rozā, gaiši zils un balts šāda modeļa polo krekls.

Interesanti, ka šobrīd zīmola interneta veikalā šim krekliņam ir piemērota atlaide un tas ir nopērkams par 4.99 eiro.

foto: Ekrānuzņēmums

Atsauksmēs apmierinātie pircēji raksta, ka  viņus ļoti apmierinājusi kvalitāte un cena, daži to raksturojuši kā “dārga izskata” apģērbu un “perfektu” bērna skolas gaitām.

foto: CAMERA PRESS/Duchess of Cambridge / ROTA / Vida Press

Apģērbus par pieņemamām cenām iecienījusi ne tikai Kembridžas hercogu ģimene. Arī jaunā māmiņa Saseksas hercogiene Megana gadu gaitā labprāt pirkusi “Zara”, “Everlane” un citus vietnē Amazon pieejamus apģērbus par saprātīgām cenām.

foto: CAMERA PRESS/Duchess of Cambridge / ROTA / Vida Press

Runājot par prinča Džordža sestās dzimšanas dienas vēlmēm, tad viņam tajā bijuši tikai divi lūgumi. “Viņam patīk visu ko būvēt un patīk daba,” kāda karaļnamam tuva persona norādījusi izdevumam “Us Weekly”. Džordžs vecākiem esot “palūdzis binokli putnu vērošanai un elektrisko automašīnu bērniem, kāda ir daudziem viņa skolas biedriem”.

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon

Meganai Mārklai kleita par 38 sterliņu mārciņām

Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci ...

gallery icon

Hercogienei Ketrīnai kaklarota par nepilniem 17 latiem

gallery icon