foto: Facebook
Guntim Veitam 35 gadus jaunāka draudzene - un tās ir viņa līdz šim ilgākās attiecības
Elenas profilā sociālās saziņas tīklā "Facebook" ir ne viena vien kopbilde ar Gunti.
Slavenības
2019. gada 5. jūlijs, 06:11

Guntim Veitam 35 gadus jaunāka draudzene - un tās ir viņa līdz šim ilgākās attiecības

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

„Paši esam pārsteigti!” – par to, ka kopā ir jau divarpus gadu, izbrīnu neslēpj mūziķa Gunta Veita par viņu 35 gadus jaunākā draudzene Elena Kalicka.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Satiekot leģendārās grupas "Credo" solistu Gunti Veitu, kas šovasar – 3. augustā – svinēs 65. jubileju, acīm redzams, ka viņš ar dzīvi ir apmierināts. Un taujāt par pašsajūtas noslēpumiem ir lieki, ja blakus viņam ir Elena (29).

Jāteic, abu attiecības nāca gaismā pēc tam, kad Elena bija ieguvusi šova "Precētie pret brīvajiem" teju skandalozākās dalībnieces slavu, kā arī pabijusi kanāla TV6 mēneša meitenes tēlā, tā ietvaros Veitu uzaicinot uz interviju.

Popularitāti guva TV šovā

Ziņas par to, ka Elena ir kopā ar Gunti, medijos sāka virmot pirms diviem gadiem. Bet pirms tam – 2017. gada aprīlī – Elena parādījās šovā "Precētie pret brīvajiem", kur izpelnījās „seksīgās kārdinātājas” slavu. Elena raidījumā stāstīja, ka Vecgada vakarā pārtraukusi piecarpus gadus ilgušas attiecības, jo partneris nav mācējis viņu novērtēt, tāpēc ir brīvas meitenes statusā. Kā arī atklāja garu uzskaitījumu, kādam jābūt viņas sapņu vīrietim, – labi koptam, simpātiskam, ar labu augumu, finansiāli stabilam, mērķtiecīgam, ar lielisku humora izjūtu, intelektuālam, komunikablam, godīgam, tādam, kas neflirtē ar citām sievietēm, kaislīgam, mīlošam un tādam, uz kuru var paļauties.

foto: Mārtiņš Ziders
Kalicka un Veits, pirms pāris nedēļām apmeklējot Kalnciema kvartālu. Mūziķis uzposies sezonas aktuālajās neona krāsās.

Kopā saveda liktenis

Nākamo reizi TV ekrānos Elena parādījās jau jūnijā, būdama TV6 mēneša meitene. Kā tas mēneša meitenei pienācās, viņa uz interviju aicināja mēneša vīrieti, un šis gods tika Guntim Veitam. Savu izvēli Elena tobrīd pamatoja, ka ar draudzeni bijusi "Credo" koncertā un viņai ļoti iepaticies, kā Guntis komunicē ar publiku.

Pēc it kā pirmās tikšanās TV6 kanālā „mēneša meitene un vīrietis” arvien biežāk šur tur tika manīti kopā. Daudziem tolaik radās jautājums, vai Elena un Guntis tik tiešām līdz intervijai bijuši savstarpēji nepazīstami? Nu sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Elena atzīstas, ka abu publiskā tikšanās bijusi jau kā starp pazīstamiem cilvēkiem.

„Nē, tā nebija pirmā iepazīšanās, intervēju viņu jūnijā, kad bijām kopā jau praktiski pusgadu,” atklāj Elena, ļaujot rēķināt – šovs "Precētie pret brīvajiem" filmēts 2017. gada februārī, bet uzreiz pēc tā – 19. februārī – viņa iepazinusies ar Gunti. Tā nu iznāk, ka brīdī, kad šovs par viņu kā brīvu meiteni rādīts TV ekrānā un gāzusies pāri skatītāju kaislību ažiotāža, abi jau bijuši labi pazīstami. Kas tieši notika 19. februārī un kas abus saveda kopā, Elena gan neatklāj, sakot, ka to paturēšot noslēpumā: „Bet tam nebija nekāda sakara ar televīziju, kopā mūs saveda liktenis.”

Katru dienu sagaida pie ofisa

Kā "Kas Jauns" pārliecinājās jūnija vidū Rīgā, Kalnciema kvartālā, kur Latvijā pirmais profesionāli veidotais "YouTube" šovs "Gribi kļūt slavens?" rīkoja atklāšanas ballīti, Veits aizvien priecājas Elenas sabiedrībā.

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte Kalnciema kvartālā 2019. gada 14. jūnijā.

gallery icon
94

Jāpiebilst, ka sarunās ar presi mūziķis allaž noslēpumaini koķetējis par attiecību tēmu, liekot nojaust, ka par piekrišanu nesūdzas, tomēr nopietnos sakaros neielaižas. Attiecību jautājumi nav bijuši mūziķa stilā, bet viskaislīgāk viņš runājis par makšķerēšanu un ceļošanu. Tāpēc daudziem viņa jaunais statuss šķiet pārsteigums. „Jā, es pati nebiju domājusi, ka attiecības ar Gunti būs tik ilgstošas, bet, ja ar cilvēku ir labi, ļoti negribas neko mainīt,” izdzirdot par interesi, smejot nosaka Elena.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Viņas profesionālā ikdiena rit tālu no šovbiznesa – kādā būvniecības kompānijā. Arī ar "Credo" daiļradi iepriekš īpaši nav bijusi pazīstama. Zinājusi, ka tāda grupa pastāv, bet neko vairāk.

Bet nu Elena bieži Guntim brauc līdzi uz koncertiem, it īpaši vasarā. „Patīk redzēt Gunti uz skatuves un dziedāt līdzi,” nosaka mūziķa draudzene, kā vienojošo šajās attiecībās novērtējot līdzīgas intereses, abpusējas jūtas, ceļošanu, labu humora izjūtu un to, ka abiem vienmēr ir, par ko parunāt. Abi kopā vada ne tikai brīvdienas, bet arī ikdienu. Un Elena atklāj, ka katru darbdienu, kamēr vien ir kopā, Guntis viņai dodas pretī – sagaida savā mašīnā pie ofisa.

Grupas "Credo" 45 gadu jubilejas koncerti Liepājā

2019. gada 11. maijā Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" izskanēja divi grupas "Credo" 45 gadu jubilejas koncerti "Credo 45 / Zelta ...

gallery icon
76

Atsaucoties uz interviju, kurā pirms diviem gadiem Elena stāstīja, ka viņas tuvākajos nākotnes plānos ietilpst ģimenes veidošana, viņa teic: „Es neatsakos no saviem vārdiem, bet man vēl nav pienācis tas brīdis, kad būtu jāpaspēj ielēkt pēdējā vagonā… Ir labi, kā ir, bet par saviem nākotnes plāniem nevēlos runāt, jo ir tāds ticējums, ka nevajag visus plānus atklāt, jo citādi tie var nepiepildīties.”

Citas intersantākās ziņas, notikumus un intervijas lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!