foto: Gigi Iorio / SplashNews.com/ Vida Press
Pamela Andersone savu draugu nosauc par “monstru” un šķiras no viņa
Pamela Andersone un Adils Rami.
Slavenības
2019. gada 27. jūnijs, 06:33

Pamela Andersone savu draugu nosauc par “monstru” un šķiras no viņa

Jauns.lv

Seriāla “Baywatch” zvaigzne Pamela Andersone (51) negaidīti pēkšņi sarāvusi attiecības ar savu draugu franču futbolistu Adilu Rami (33), kurš viņu esot krāpis.

Aktrise, modele un aktīviste Pamela Andersone savu lēmumu izbeigt romantiskās attiecības pavēstījusi emocionālā ierakstā savā “Instagram” kontā, kur detalizēti izklāstījusi par to, kas noticis. Pamela Andersone 33 gadus veco draugu Adilu Rami nosaukusi par “monstru”, kurš dzīvojis “dubultu dzīvi”, jo esot paralēli uzturējis attiecības ar savu bijušo sievieti – un, iespējams, arī citām.

Pamela Andersone un Adils Rāmī

gallery icon
50

Bijusī “Playboy” modele, kura aizvien ir daudzu vīriešu sapnis, raksta, ka pēdējie divi viņas dzīves gadi bijuši vieni vienīgi “lieli meli” un viņa jutusies “sagrauta”, uzzinot par drauga neuzticību.

“Viņš mēdza jokot par citiem spēlētājiem, kuriem esot draudzenes, kas mīt dzīvokļos netālu no viņu sievām,” raksta Andersone. “Viņš sauca šos vīriešus par monstriem. Taču šis ir vēl sliktāk. Viņš meloja visiem. Kā gan ir iespējams tā kontrolēt divu sieviešu sirdis un prātus? Esmu pārliecināta, ka bija vēl arī citas. Viņš pats ir monstrs.”

Savu ierakstu soctīklos Pamela noslēdz ar jautājumu, kā gan viņai izdevies palīdzēt tik daudziem ģimenes vardarbībā cietušajiem, pateicoties savai uzticības tālruņa līnijai “National Domestic Violence Hotline”, un “nebūt pietiekami attapīgai vai spējīgai palīdzēt sev pašai”.

Pamelas Andersones sirds bija pilna. Pēc tam, kad publiskojusi šo ierakstu “Instagram” vietnē, viņa turpināja atklāt dažādas attiecību nianses sava ieraksta komentāru sadaļā.

Kādā no tiem Pamela atzīstas, ka abi runājuši par precībām un Rami solījis viņu “mīlēt mūžam”. Viņš arī ilgojies iepazīties ar seksbumbas tēvu.

foto: Instagram

Andersone atklāj, ka esot runājusi ar drauga bijušo sievieti Sidoniju Bjemontu, ar kuru viņš acīmredzami satiekas aizvien. Bjemonta ir Adila Rami dvīņu māte. Bērni nākuši pasaulē 2016. gadā.

foto: Instagram

“Arī viņai viņš par visu meloja,” Andersone raksta, šos vārdus attiecinot uz Bjemontu. “Viņa arī ir šokēta un ļoti bēdīga. Šis ir pierādījums tam, ka man jādodas tālāk. Viņš nevar turpināt sāpināt mūs.”

foto: Instagram
foto: Instagram

Pamela arīdzan atklāj, ka jau agrāk gribējusi saraut attiecības ar Rami, jo viņš uzvedies kā tirāns, cenšoties visu kontrolēt. Lai gan Andersone vēlējusies aiziet desmitiem reižu, viņam vienmēr izdevies atgūt viņas uzticību.

“Ikreiz viņš mani vajāja, sakot, ka nomirs bez manis,” raksta Pamela.

foto: Instagram

“Playboy” zvaigzne ļauj noprast, ka pati cietusi no drauga rokas. “Viņš daudzkārt ir mani sāpinājis un man draudējis,” viņa norāda. Andersone pauž šaubas, kā gan šis vīrietis var būt reklāmas seja, kas iestājas par “sieviešu pasargāšanu no vardarbības ģimenē”.

foto: Instagram

Pamela vaino Rami arī tajā, ka šis vīrietis piespiedis viņu izslēgt no dzīves vairākus svarīgus cilvēkus, ar kuriem viņu vienojusi tuva draudzība, – to skaitā fotogrāfu Deividu Lašapelu. Andersone norāda, ka viņai bijis “liegts satikt Deividu” pēc tam, kad abi vīrieši sastrīdējušies.

foto: Instagram

Pamela Andersone apgalvo, ka visi viņas tuvinieki – to skaitā dēli – ir “vīlušies” Adilā Rami.

foto: Instagram

“Narcisi nemainās. Sociopāti nemainās. Es mukšu, ko kājas nes. Es vienmēr esmu iestājusies par patiesību un taisnību,” raksta Pamela. “Šis ir mans ļaunākais murgs… Esmu laimīga, ka zinu patiesību. Kaut arī ellišķīgi sāp.”

foto: Instagram

Tagad, kad šīs attiecības ir beigušās, Pamela Andersone plāno doties prom no Francijas. Šos interneta ierakstus viņa veikusi viesnīcā, esot kopā ar miesassargu un kategoriski atsakoties tikties ar Rami (“jo viņš mani biedē”).

foto: Instagram

Internetā Pamelai atbalstu snieguši kā fani, tā draugi, kuru skaitā ir arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone. Uzmundrinājuma vārdi, kas izpelnījušies vislielāko seksbumbas fanu piekrišanu, ir sekojoši: “Mīļā. Tu esi Pamela Andersone! Ja viņš to nespēj novērtēt, viņš nav tevi pelnījis.”

Andersone uz pastāvīgu dzīvi Francijā pārcēlās aizvadītajā gadā, kad iemīlējās futbolistā. Pirmās ziņas par to, ka šajās attiecībās viss nav tik labi, kā gribētos, parādījās gada sākumā, kad interneta portālam "TMZ" kāds no aktrises paziņām pauda bažas, ka draugi jūtoties apbēdināti, ka Pamela viņam ļāvusi atgriezties pēc kāda lielāka strīda. Draugi uztraukušies, ka šī “pusaudža uzvedība” un “mūžībā tusēšana” nebūs labs pamats ilglaicīgām attiecībām.

Pamelas Andersones un Tomija Lī kopdzīves ainiņas

Modeles un aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī kopdzīves ainiņas,

gallery icon
21

Savulaik publiski visvairāk apspriestas Pamelas Andersones vētrainās attiecības ar rokeri Tomiju Lī, kurš ir arī abu seksbumbas dēlu – Brendana un Dilana – tēvs. Viņu laulība izira deviņdesmitajos gados. Andersone bijusi precējusies arī ar rokeri Kid Rock un bēdīgi slaveno Riku Salomonu, kurš savulaik izplatīja Parisas Hiltones seksa video.

Pamela Andersone un Riks Salomons Havaju salās

gallery icon
15

Adils Rami ir dzimis 1985. gada 27. decembrī Francijai piederošajā Korsikas salā. Viņa vecāki ir marokāņu izcelsmes. Viņš ir trešais četru bērnu ģimenē. Sportistam ir divas māsas un viens brālis.

Pamela Andersone dodas apciemot mīļoto Džuljenu Asanžu

Bijusī seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone devusies uz Ekvadoras vēstniecību Londonā, kur jau piecus gadus ieslodzīts „WikiLeaks” dibinātājs Džuljens ...

gallery icon
16

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon
79

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon
15