foto: Dutch Press Photo/WENN.com/Vida Press
Pirms vairākiem gadiem princis Harijs gandrīz uzsācis romantiskas attiecības ar Dženiferu Anistoni
Princis Harijs.
Slavenības
2019. gada 21. jūnijs, 06:47

Pirms vairākiem gadiem princis Harijs gandrīz uzsācis romantiskas attiecības ar Dženiferu Anistoni

Jauns.lv

Šobrīd grūti iedomāties, ka princis Harijs varētu būt kopā ar kādu citu sievieti, ne Meganu Mārklu. Taču izrādās, ka Megana nav vienīgā amerikāņu aktrise, kas britu princim bija ļoti iepatikusies. Jaunākā informācija liecina, ka Harijs gandrīz uzsācis romantiskas attiecības ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Vismaz viņš uz to cerējis, sūtot seriāla „Draugi” zvaigznei īsziņas.

foto: Apega/WENN.com/Vida Press
Dženifera Anistone.

Britu laikrakstā „Daily Mirror”, jaunajā biogrāfiskajā grāmatā un dokumentālajā filmā par Saseksas hercogu apgalvots, ka 2009. gadā princis Harijs bijis „apsēsts” ar Dženiferu Anistoni. Šajā gadā aktrise piekrita pozēt vīriešu žurnāla „GQ” vāka fotogrāfijai, kurā viņas augumu sedza vien trīskrāsu kaklasaite.

Dženifera Anistone 2009. gadā.

Pēc šīs publikācijas jaunais princis cieši apņēmies darīt visu, lai saņemtu piekrišanu no Anistones aiziet ar viņu uz randiņu. „Harijs gadiem ilgi bija apmāts ar Dženu,” savā jaunākā grāmatā informē amerikāņu rakstnieks Ians Halperins. „Viņš draugiem stāstīja, ka viņa ir ‘princeses cienīga’.”

foto: ddp images/PPE/ Vida Press
Princis Harijs 2009. gadā.

„Harijs devās uz Losandželosu, kur vētraini izklaidējās ar modelēm,” raksta Halperins, atzīstot, ka visu šo laiku prinča domas kavējušās tikai pie Anistones. „Viņš kādam tuvam draugam atzina, ka Džena ir viņa mīļākā aktrise un viņš esot dabūjis viņas tālruņa numuru. Viņš sūtīja viņai īsziņas un emocijzīmes jeb tā dētos smailijus.”

Princis Harijs tusē naktsklubā un ielec baseinā ar visām drēbēm

gallery icon
7

Tas pamudina uzdot divus jautājumus. Pirmkārt, kādus smailijus? Un, otrkārt, vai Anistone saņēma šīs īsziņas? Halperins raksta: „Viens ziņu avots man sacīja, ka Džena zinājusi par Harija aizraušanos, taču nevēlējās dot cerību lielās gadu starpības dēļ.”

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Ne Dženifera Anistone, ne princis Harijs nav publiski komentējuši šīs runas, ne apliecinot, ne tās noliedzot.

Kad izdevuma „Daily Mirror” pārstāvis vērsies pie aktrises preses pārstāvja, tas visu noliedzis, norādot, ka „apgalvojumi ir nepatiesi”. Taču rakstnieks Halperins uzstāj, ka viņa rakstītais ir patiesība. Autors esot aprunājies ar „visiem”, sākot ar Dženiferas draugiem līdz apkalpojošajam personālam un pat aktrises bijušajam draugam. „Es varu galvot par visu, kas ir filmā un grāmatā,” viņš norādījis izdevumam „Daily Mirror”.

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16

Lai gan tā ir tikai amizanta apstākļu sakritība, taču Harijs beigu beigās patiešām savu dzīvi saistījis ar amerikāņu TV zvaigzni, un, tāpat kā Anistones varone „Draugos”, arī Meganas varone seriālā „Suits” bija vārdā Reičela.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15