foto: REUTERS/SCANPIX; AFP/Scanpix
Džastins Bībers izaicinājis aktieri Tomu Krūzu uz boksa cīņu
Džastins Bībers izaicinājis uz boksa maču aktieri Tomu Krūzu.
2019. gada 10. jūnijs, 19:56

Džastins Bībers izaicinājis aktieri Tomu Krūzu uz boksa cīņu

Jauns.lv

Ar negaidītu vēstījumu savā "Twitter" lapā nācis klajā kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers. Viņš bez jebkāda iemesla izaicinājis populāro Holivudas aktieri Tomu Krūzu uz boksa dueli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Es vēlos izaicināt Tomu Krūzu uz cīņu ringā. Tom, ja tu nepiekritīsi šai cīņai, tas nozīmēs, ka esi nobijies un nekad neapgāzīsi šo priekšstatu. Kurš piekrīt organizēt šo cīņu?" vēsta pēkšņais paziņojums Bībera oficiālajā "Twitter" lapā.

Dziedātāja fani nu ir neizpratnē, kāpēc 25 gadus vecais, 175 cm garais dziedātājs savu 106 miljonu sekotāju priekšā izaicinājis 56 gadus veco filmu zvaigzni.

Tā Džastins Bībers dodas uz sporta zāli

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers uz sporta zāli devās $ 450 000 vērtā „Lamborghini” automašīnā, bet kājās bija apāvis botas par ...

gallery icon
13

Ātri vien uz vēsti reaģējis arī UFC čempions Konors Makgregors: "Vai Krūzam ir iekšas, lai cīnītos?" Makgregors esot apņēmības pilns abu pušu piekrišanas gadījumā cīņu noorganizēt. Tāpat viņš piebildis, ka pats gribētu izaicināt cīņai aktieri Marku Vālbergu.

Kā Marks Vālbergs gatavojās lomai filmā „The Fighter”

gallery icon
14

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā.

gallery icon
26

Zināms, ka 56 gadus vecais Krūzs filmēšanas laukumā slavens ar to, ka pats izpildījis dažādus trikus un fiziski sarežģītas darbības filmas "Neiespējamā misija" uzņemšanas laikā. Tāpēc vairāki sociālo tīklu lietotāji ir pārliecināti, ka, lai gan Krūzs ir īsāks par Bīberu (viņa augums ir 173 cm), viņš dziedātāju varētu pieveikt.

Pats Toms Krūzs uz izaicinājumu vēl nav atbildējis.

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

gallery icon
26

Konors Krūzs dodas uz pārtikas veikalu Losandželosā

gallery icon
5

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās