foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Ja taptu "Draugu" turpinājums, Dženifera Anistone piekristu atveidot Reičelu
Dženifera Anistone.
Slavenības
2019. gada 10. jūnijs, 07:30

Ja taptu "Draugu" turpinājums, Dženifera Anistone piekristu atveidot Reičelu

Jauns.lv

Aktrise Dženifera Anistone atzinusi, ka ir atvērta piedāvājumiem par seriāla „Draugi” turpinājumu. Katrā ziņā viņa būtu to aktieru skaitā, kas dotu tam savu piekrišanu.

foto: WENN.com/Vida Press

„Kāpēc gan ne? Es tam piekristu,” viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, apliecinājusi aktrise Dženifera Anistone, kura deviņdesmitajos gados tapušajā „superseriālā” atveidoja Reičelu Grīnu.

Anistonei šķiet, ka arī pārējie aktieri – Kortnija Koksa, Liza Kudrova, Mets Leblanks, Metjū Perijs un Deivids Švimmers –, visticamāk, piekristu atkalapvienošanās projektam.

„Meitenes piekristu. Un puiši arī, esmu pārliecināta,” Elenai Dedženeresai norādījusi Anistone, kuru drīzumā uz ekrāniem redzēsim „Netflix” filmā „Murder Mystery”, kur viņas ekrāna partneris būs Adams Sendlers. „Viss ir iespējams.”

Jau pērn intervijā žurnālam „InStyle” Anistone atzina, ka sapņojot par seriāla „Draugi” aktieru atkalapvienošanos. Seriālu beidza filmēt 2004. gadā, apaļus desmit gadus pēc pašas pirmās sērijas pirmizrādes.

foto: Splash News/ Vida Press
Seriālu „Draugi” uzņēma 10 gadus, no 1994. gada līdz 2004. gadam.

„Mēs ar Kortniju un Lizu par to esam runājušas... Es par to sapņoju,” atzinās aktrise. „Tas patiešām bija lieliskākais darbs, kāds man jebkad ir bijis. Nezinu, kā tas izskatītos tagad, bet nekad jau nevari zināt.”

Anistone ieminējās, ka daudzi savulaik populāri TV šovi mūsdienās tiek veiksmīgi turpināti, kā arī norādīja, ka vēl tad, kad darbs pie seriāla nebija beidzies, „cilvēki jautājuši, vai viņi kaut kad atkal atgriezīsies”.

foto: STEWART COOK/REX/ Vida Press
Kortnija Koksa (no kreisās), Liza Kudrova un Dženifera Anistone 2001. gadā.

Pērn sarunā ar slavenību žurnāla „People” reportieri Kortnija Koksa atzina, ka ir nedaudz skeptiski noskaņota par atgriešanos, galvenokārt personāžu pašreizējā vecuma dēļ.

„Cilvēki mums visu laiku vaicā „Vai mēs filmēsim rīmeiku?” Taču tolaik tas bija stāsts par cilvēku grupiņu, kas ir draugi, kam ir pāri trīsdesmit un kas meklē savu vietu dzīvē,” norādīja Koksa. „Nezinu, vai to tagad būtu iespējams pārtaisīt?”

„Es neredzu, ka tas varētu notikt. Lai gan es būtu gatava jebkam kopīgam ar šiem cilvēkiem, tomēr es neredzu rīmeika iespēju.”

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon