VIDEO: apalīšu šova dāmas revidē savu ēdienkarti
foto: Ekrānuzņēmums
TV
2019. gada 23. maijā, 06:12

VIDEO: apalīšu šova dāmas revidē savu ēdienkarti

Jauns.lv

Kā ierasts ceturtdienās, arī šovakar “STV Pirmā!” skatītājus gaida šova “Pati pilnība” jaunākā sērija, kas šoreiz iesāksies ar sievišķīgām pārvērtībām.

VIDEO: apalīšu šova dāmas revidē savu ēdienkarti...

Skaistumkopšanas salona "BBbinnija" meistari ar lielu azartu ķersies klāt šova dalībnieču frizūrām - tā teikt, viss liekais jāatstāj pagātnē! Savukārt vizāžiste Jana Kozlova dāmām parādīs make-up trikus, bet Indra Salceviča - gaumīga stila noteikumus.

Jestrs pārbaudījums sarūpēts arī tirdzniecības centrā "Domina Shopping", kur dāmām jādemonstrē savas stilistu prasmes un stundas laikā vienai otru jāietērpj blogera tēlā.

Ieskats TV raidījuma "Pati pilnība" jaunākajā sērijā.

Ieskats TV raidījuma "Pati pilnība" jaunākajā sērijā

Ieskats TV raidījuma "Pati pilnība" 2019. gada 23. maija sērijā.

Tomēr īpaši karstas diskusijas raisīs tikšanās ar uztura speciālisti Lieni Sondori, kas mudinās ne tikai katru no dalībniecēm pārvērtēt savus ēšanas paradumus, bet arī ķerties pie stereotipu atspēkošanas. Jo izrādās -  tā nebūt nav tiesa, ka apaļas sievietes to vien dara, kā sēž dīvānā un ēd bulciņas: 
“Nevajag uzskatīt, ka apaļām sievietēm vienīgā “noraušanās” ir kūka. Pilnīgas muļķības. Piemēram, man tā ir gaļa. Tāpēc es gribu samazināt gaļas daudzumu savā uzturā. Tās ir pilnīgas muļķības, ka viņas štopē māgā visādas kūkas un pārējo. Bet tas, ka reizumis tas ir jāizdara ļoti sievišķīgi un ar baudu – oi, kā vajag!” pārliecināta ir kuldīdzniece Indra.

Tomēr uztura speciālista padomi noderēs ne vienai vien dāmai, jo dažas nebaidīsies atzīties, ka  nebūt neēd tik veselīgi, kā gribētu. Tā, piemēram, Lauma īpaši mēdzot grēkot ar brokastīm: “No šīs dienas apņemos ievērot brokastis, jo tās ir vajadzīgas. Lai nedaudz pamodinātu ķermeni un uzņemtu daudz maz pilnvērtīgu vitamīnu kokteili. Tā jau ir. Mēs jau tā izskatāmies tāpēc, ka mums ir tā neveselīgā un nesabalansētā ēšana,” spriež “Pati pilnība” dalībniece Lauma.

Tiesa, arī šoreiz neiztikt bez savstarpējiem strīdiem un ķīviņiem. Brīdī, kad Indra un Airita uztura speciālistei stāstīs par savu maltītes izvēli, sakot, ka vakariņām izvēlējušās gaļu ar salātiem, savu viedokli par kolēģu ēšanas paradumiem neslēps Lelde: “Pirmo reizi redzēju viņu uzturā tik veselīgu ēdienu...”

Šova "Pati Pilnība" spilgtākās dalībnieces

Jaunā TV šova "Pati Pilnība" spilgtākās dalībnieces.

Vai dāmu attiecības sašķobījis šova fināls, kas tuvojas straujiem soļiem? Vai tomēr savstarpējā kritika ir pamatota?