foto: MEGA / Vida Press
Kurš aktieris licis Leonardo di Kaprio sajust taureņus vēderā?
Breds Pits un Leonardo di Kaprio.
Slavenības
2019. gada 23. maijs, 10:45

Kurš aktieris licis Leonardo di Kaprio sajust taureņus vēderā?

Jauns.lv

Aktieri Breds Pits un Leonardo di Kaprio ir superzvaigznes, kas paskaidrojumus neprasa. Bet arī miljonu elkiem ir savi elki, kurus sastopot, viņi jūtas tik saviļņoti kā pusaudži.

Holivudas zvaigznēm Leonardo di Kaprio un Bredam Pitam šādas emocijas raisījusi aktiera Lūka Perija (1966-2019) sastapšana. Līdzīgi kā miljoniem cilvēku visā pasaulē, arī šie aktieri uzauguši, skatoties seriālu „Beverlihilsa 90210”.

Lūks Perijs (1966 - 2019)

gallery icon

Breds Pits un Leonardo di Kaprio šobrīd aktīvi reklamē savu jaunāko filmu "Reiz Holivudā" („Once Upon a Time in Hollywood”), kurā redzams arī šā gada martā pāragri mirušais aktieris Lūks Perijs.

Nesenā intervijā žurnālam „Esquire” Pits un di Kaprio dalījušies atmiņās par laiku, ko pavadījuši Kventina Tarantino jaunākas filmas uzņemšanas laukumā un strādājot kopā ar Periju. Lai gan Pits un di Kaprio paši ir superzvaigznes, abi jutušies kā sajūsmas pārņemti tīņi, kad sastapuši aktieri Lūku Periju.

foto: WENN.com/Vida Press
Breds Pits un Leonardo di Kaprio.

„Sasodīts, tas taču ir pats Lūks Perijs,” Pits (55) atceras savas emocijas, kad pamanījis „Beverlihilsas” zvaigzni filmēšanas laukumā. „Mēs jutāmies kā bērni konfekšu veikalā. Kad TV demonstrēja „Beverlihilsu”, viņš mums, tīņiem, bija kā foršuma etalons. Mani pārņēma savāds saviļņojums, ka tagad varēju strādāt kopā ar viņu.”

Breds Pits kolēģi Lūku Periju raksturo kā „ārkārtīgi vienkāršu”, „apbrīnojamu” un „darbam nodevušos”. „Viņš nespētu būt vēl draudzīgāks un brīnišķīgāks puisis, ar kuru kopā pavadīt laiku,” atceras Pits. „Man bija izdevība pasēdēt kopā ar viņu un veltīt laiku dažām brīnišķīgām sarunām. Šis bija ļoti īpašs laiks.”

Tādi viņi bija seriāla „Beverlihilsa 90210” gados

gallery icon

Arī Leonardo di Kaprio (44) pārņēmušas līdzīgas izjūtas, satiekot savu tīņa gadu elku.

„Atceros, ka mēs ar draugu Vinniju (kurš arī filmējies šajā lentē), ienācām un abiem bija šī taureņu sajūta vēderā – ‘Ak, man Dievs, tas taču ir Lūks Perijs!’,” pastāstījis di Kaprio, šo sajūsmu dalot ar draugu un kolēģi Vincentu Laresku.

Režisors Kventins Tarantino (56), kurš arī piedalījies intervijā, esot apmeklējis Lūka Perija piemiņas vietu trīs dienas pēc tam, kad pabeidzis montēt Perija pēdējo ainu filmā.

foto: Reynaud Julien/APS-Medias/Abaca// Vida Press
Leonardo di Kaprio, Breds Pits un Kventins Tarantino.

Intervijā īpaši izcelts fakts, ka Pits, di Kaprio un Tarantino kino industrijā ienākuši ap vienu un to pašu laiku. Pits debitēja ar lomām filmās „Thelma & Luise” (1991), „A River Runs Through” (1992) un „Interview with the Vampire” (1994). Leonardo di Kaprio skatītāju uzmanību izpelnījās ar filmu „What’s Eating Gilbert Grape (1993). Savukārt Kventins Tarantino par kulta režisoru kļuva pateicoties tādiem darbiem kā „Reservoir Dogs (1992) un „Pulp Fiction” (1994).

Viņi visi slavu iemantoja ap to pašu laiku, kad Perijs jau bija kulta zvaigzne. Laika posmā no 1990. gada līdz 2000. gadam Lūks Perijs atveidoja sirdsāķīti Dilanu Makeju jauniešu seriālā „Beverlihilsa 90210”. Aktieris mūžībā devās šā gada 4. martā pēc smaga insulta lēkmes. Viņam bija tikai 52 gadi.