Kaspars Kambala paziņo, kas ir viņa jaunā draudzene
Slavenības
2019. gada 25. aprīlis, 15:09

Kaspars Kambala paziņo, kas ir viņa jaunā draudzene

Jauns.lv

Bijušais basketbolists, tagad bokseris un aktieris Kaspars Kambala publiski paziņojis par savām jaunajām attiecībām. Sociālajā tīklā “Facebook” viņš ievietojis ziņojumu, ka ir attiecībās ar modeli un aktrisi Loretu Ezeriņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Basketbola un boksa zvaigzne Kaspars Kambala kopā ar mīļoto sievieti šogad Valentīndienu nosvinējis, upes krastā, ēdot kebabu un barojot vārnas - tā viņš atklājis "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot".

"Es esmu aizņemts vīrietis," raidījumā pavēstīja Kaspars. Viņš arī neuzskata, ka 8. martā, kad tiek atzīmēta starptautiskā sieviešu solidaritātes diena, mīļotajai būtu īpaši jāpasniedz ziedi.

"Tos var dot tāpat, jebkurā laikā," prāto Kambala, uz jautājumu, kā gan viņš ar draudzeni nosvinējis Valentīndienu, atbildot: "Nemaz nesvinējām. Mēs viens otru svinam katru dienu. Valentīndienā sēdējām pie Lielupes uz kāda beņķīša, ēdām kebabu, barojām vārnas, staigājām pa mežu un tad - ā, šodien Valentīndiena!"

Janvārī Kambala noslēdza basketbolista gaitas, atvadu maču aizvadot "Jūrmala"/"Betsafe" kreklā.

Kambala pārstāvēja tādus spēcīgus klubus kā Stambulas "Efes Pilsen" un "Fenerbahce", kā arī Madrides "Real" un Kazaņas "Unics", turklāt viņš dala ULEB Eirolīgas viena mača rezultativitātes rekordu, jo 2002./03. gada sezonā viņš vienā no spēlēm iemeta 41 punktu.

Pēdējos gados Kambala spēlēja Turcijas otrajā līgā un Ziemeļkipras čempionātā, bet iepriekšējo reizi viņš Latvijā spēlēja 2014./15. gada sezonas sākumā, kad pārstāvēja "Barons"/LDz.

Kambala par aizliegto vielu lietošanu savulaik izcieta divu gadu diskvalifikāciju, taču nolēma atgriezties basketbolā. Diskvalifikācijas laikā viņš aizvadīja pirmās cīņas boksā.

Kaspars Kambala boksa ringā atgriežas ar uzvaru

Nesen profesionālo basketbolista karjeru noslēgušais Kaspars Kambala 40 gadu vecumā atgriezās boksa ringā. Viņš savā cīņā "LNK Fight Night 11" ...

gallery icon
185

Marta beigās Kaspars atgriezās profesionālajā boksā."LNK Fight Night 11" cīņu šova ietvaros Kambala supersmagās svara kategorijas ietvaros ceturtajā raundā nokautēja baltkrievu Aļaksandru Ņahajčuku.

Kasparam Kambalam - 40. Basketbols, sievietes un viņš pats laiku lokos

gallery icon
68
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās