foto: Daily Mirror / Vida Press
Princis Čārlzs glābis Meganu no lielas izgāšanās ar tērpu
Saseksas hercogiene Megana valsts banketā Fidži salās.
Slavenības
2019. gada 4. aprīlis, 07:22

Princis Čārlzs glābis Meganu no lielas izgāšanās ar tērpu

Jauns.lv

Tas noticis aizvadītajā gadā, kad hercogiene Megana kopā ar vīru princi Hariju devās ārvalstu vizītē uz Fidži un piedalījās savā pirmajā valsts banketā.

Megana Mārkla savā pirmajā valsts banketā Fidži salās

gallery icon
10

Viesojoties Fidži salās, jaunā Saseksas hercogiene Megana piedalījās savā pirmajā valsts banketā. Britu karaliskajā ģimenē ir tradīcija, ka precēta karaļnamam piederīga lēdija, dodoties uz tik smalku saviesīgu vakaru, rotājas ar diadēmu. Taču Megana to nebija uzlikusi galvā, apmeklējot Fidži valsts banketu. Kā izrādās, hercogieni no šī nodoma atturējis vīratēvs princis Čārlzs.

foto: REX/ Vida Press
Meganai ir labas attiecības ar vīratēvu princi Čārlzu.

Velsas princis izglābis savu vedeklu no ļoti nepatīkamas situācijas, ko šajā zemē uzskatītu par lielu izgāšanos. Lai gan precētām karaliskās ģimenes pārstāvēm pieklājas rotāties ar diadēmu smalkos vakara pasākumos, grezna galvas rota nav vēlama vairākās britu Nāciju Sadraudzības valstīs. Princis Čārlzs Meganai paskaidrojis, ka Fidži salās ar diadēmu rotāties nevajadzētu, jo šeit to varētu uztvert kā „atgādinājumu par pagājušiem laikiem”, kā arī pārlieku „ekstravaganci”.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla ierodas uz banketu.

Saseksas hercogiene, kura bija nolēmusi aizlienēt kādu princeses cienīgu diadēmu no karaļnama dārgumiem, tomēr paklausīja vīratēva padomam. „Megana visu neizprata, jo viņai viss vēl bija jauns hercogienes statusā, tāpēc princis Čārlzs paskaidroja, ka diadēma šajā reizē nebūtu pieņemama,” kāds paziņa atklājis izdevumam „The Daily Mail”. „Viņš to izdarīja ļoti korekti.”

Tā vietā Megana bija rotājusies krāšņiem briljantu auskariem, kas piešķīra viņas koptēlam greznību un izsmalcinātu eleganci. Runā, ka šīs dārglietas bijušas no karaliskās ģimenes kolekcijas – lielākās mākslas darbu un juvelierizstrādājumu privātkolekcijas pasaulē.

foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Megana, dodoties uz prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas svinībām Bekingemas pilī.

Šie auskari ir no „Butani Jewellery” 2016. gada kolekcijas un maksā vairāk nekā 500 000 sterliņu mārciņu. Austrālijas, Jaunzēlandes, Fidži un Tongas vizītes laikā Megana ar tiem rotājās vairākkārt, kā arī izvēlējās tos pieskaņot pie tērpa, kad apmeklēja prinča Čārlza dzimšanas dienas svinības Bekingemas pilī.

Par godu valsts banketam Megana bija izvēlējusies apmetņa stila vakartērpu Fidži nacionālajā krāsā. Gaiši zilo kleitu darinājis modes nams „Safiyaa”.

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon
18

Meganai Mārklai tērps ar dziļu šķēlumu

gallery icon
25

Princis Harijs un Megana Mārkla viesojas Melburnas dienvidu pludmalē

gallery icon
22

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā: vizītes 4. diena

gallery icon
56

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7