foto: Instagram (jennifer.garner)
Aktrise Dženifera Gārnere draudzenei Rīzai Viterspūnai dzimšanas dienā uzspēlē saksofonu
Slavenības
2019. gada 23. marts, 20:55

Aktrise Dženifera Gārnere draudzenei Rīzai Viterspūnai dzimšanas dienā uzspēlē saksofonu

Jauns.lv

Aktrise Dženifera Gārnere (46) atcerējusies savas vidusskolas laiku dienas, iestudējot īpašu priekšnesumu savas draudzenes, aktrises Rīzas Viterspūnas 43. dzimšanas dienai.

Ar savu veltījumu Gārnere padalījusies vietnē "Instagram".

"Daudzus mēnešus atpakaļ mūsu vidusskolas orķestris spēlēja šo mājās atgriešanās pasākumā. Šodien es to veltu savai mīļajai Rīzai Viterspūnai. Mums ir sava veida mīlestība. Daudz laimes, lēdija!" mīļus vārdus savai draudzenei velta Gārnere.

foto: AFP/Scanpix
Aktrises Rīza Viterspūna un Dženifera Gārnere.

Dženifera Gārnere pat bez kosmētikas izskatās jaunāka par saviem gadiem

Dženiferai Gārnerei ir 42 gadu, taču pat bez kosmētikas un ar brillēm viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem. Losandželosas lidostā ...

gallery icon

Gārneres talantu jau paspējusi novērtēt ne tikai pati jubilāre, bet arī muzikāli talantīgās aktrises fani. "Tev joprojām izdodas tas vibrato! Jauki!", "Skolu orķestri ir burvīgi," "Ja iepriekš neapbrīnoju tevi pietiekami daudz, tad šis apbrīnu paceļ jaunā līmenī," fani komentāros atstājuši atzinīgus vārdus.

Zināms, ka slavenā aktrise Rīza Viterspūna 22.martā svinēja savu 43. dzimšanas dienu. Mīļus vārdus un apsveikumus allaž skaistajai un mūžam jaunajai aktrisei veltījuši vairāki sabiedrībā populāri cilvēki.

"Tu esi pelnījusi visu mīlestību un apskāvienus pasaulē. Novēlu tev priecīgu, priecīgu, priecīgu dzimšanas dienu, skaistā sieviete! Man ir prieks doties šajā dzīves ceļojumā kopā ar Tevi," Viterspūnu sveic aktrise Nikola Kidmena.

"Šodien ir mana mīļākā brīvdiena. Ir Maģijas svinību diena jeb Rīzas dzimšanas diena. Dziļa, spēcīga, patiesa un neizmērāma," par draudzeni priecājas aktrise Lora Derna.

Aktrisi apsveikusi arī Elena Dedženeresa un Sindija Krauforde.

Tikmēr pati Rīza atklāj, ka dzimšanas dienā vēlas visas kūkas, ziedus un konfektes. "Vai tas ir par daudz prasīts? Paldies par jaukajiem vēlējumiem, es jūtos kā viena varen laimīga sieviete!" savā dzimšanas dienā atklājusi gaviļniece.

Rīza Viterspūna satiek hercogieni Ketrīnu

gallery icon

Rīza Viterspūna un viņas meita

Rīza Viterspūna un viņas meita Āva.

gallery icon

Rīza Viterspūna ar meitu Āvu

Aktrises Rīzas Viterspūnas meita Āva ir tik līdzīga savai mammai!

gallery icon