foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Par spīti tēva lielajai bagātībai, princeses Diānas brāļameita apņēmusies nopelnīt katru peniju pati
Lēdija Kitija Spensere ir princeses Diānas brāļa grāfa Čārlza Spensera meita.
Slavenības
2019. gada 21. marts, 06:15

Par spīti tēva lielajai bagātībai, princeses Diānas brāļameita apņēmusies nopelnīt katru peniju pati

Jauns.lv

Lēdijas Kitijas Spenseres tēvam grāfam Čārlzam Spenseram pieder vairāk nekā 100 miljonu sterliņu mārciņu liels kapitāls. Taču princeses Diānas brāļameita ir apņēmības pilna pati pelnīt naudu un tērēt tikai sevis nopelnīto.

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere (28) sniegusi interviju žurnāla „Harper’s Bazaar” britu izdevumam, kurā dalījusies pārdomās, kāpēc viņai ir tik svarīgi pašai sevi materiāli nodrošināt.

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere.

gallery icon
53

„Tas simbolizē manu neatkarību. Tas nozīmē, ka man nav jābūt no kāda atkarīgai vai kādam jāatskaitās. Mani nevar apklusināt, kaulēties vai draudēt,” izteikusies lēdija Kitija, kuras tēva grāfa Spensera kapitāls novērtēts 116 miljonu sterliņu mārciņu apjomā.

„Tas nozīmē - ja vēlos strādāt bez apstājas, dienu un nakti, nedēļām ilgi, es varu tā darīt. Tas arīdzan nozīmē, ka klusākā periodā, ja vēlos doties uz mājām Dienvidāfrikā un pavadīt laiku ar savu ģimeni un lasot daudz grāmatu, man ir arī šāda izvēles iespēja.”

foto: Vida Press
Lēdija Kitija Spensere.

„Materiāla neatkarība sniedz man līdzsvaru un ritmu, par kuru es pati sev esmu noteicēja. Tas man liek sajusties, ka pati esmu noteicēja par savu dzīvi.”

Lēdija Kitija ir dzimusi Lielbritānijā, bet augusi Dienvidāfrikā. Spenseru ģimene uz dzīvi šajā valstī pārcēlās 1995. gadā. Kad grāfs Spensers izšķīrās no Kitijas mātes Viktorijas Eitkenas, Kitija palika Keiptaunā kopā ar mammu, bet tēvs pārcēlās atpakaļ uz Angliju.

Kitija Keiptaunā arī studējusi universitātē, mācoties psiholoģiju, angļu literatūru un politoloģiju.

Tikai vēlākos gados Kitija pārcēlās uz Londonu, kur ieguva maģistrā grādu menedžmentā.

Kitija šobrīd dzīvo Londonā. Kad vien tas iespējams, viņa mēro ceļu uz Dienvidāfriku, lai satiktu ģimeni. Pēdējoreiz viņa savu bērnības zemi apciemojusi Ziemassvētkos.

Kitijas tēvam, kuram piešķirts arī devītā Altorpas vikonta tituls, pieder 500 gadus vecs īpašums Northemptonšīras grāfistē. Altorpa ir vieta, kurā atdusas arī Kitijas tante, princese Diāna.

Grāfam Spenseram pieder arī Spenseru nams, grezns īpašums pašā Londonas centrā.

Lēdija Kitija kā modele sadarbojusies ar vairākiem pasaulslaveniem zīmoliem un ir itāliešu modes nama „Bulgari” vēstnese.

View this post on Instagram

Mamma ❤️

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Lēdija Kitija Eleonora Spensere ir princeses Diānas jaunākā brāļa grāfa Čārlza Spensera un britu modeles Viktorijas Eitkenas meita. Kitijas gaišās matu cirtas un zilās acis atgādina viņas slaveno tanti princesi Diānu. Turklāt Kitija no tantes mantojusi ne tikai glītus vaibstus. Viņa arī ir sociāli aktīva, tāpat kā bija Diāna.

Lēdijai Kitijai Spenserei ir divas jaunākas māsas, kā arī jaunāks brālis. 1997. gads Kitijas dzīvē bija sāpīgs ne tikai ar tantes zaudējumu. Šajā gadā izšķīrās arī meitenes vecāki.

foto: REX/ Vida Press
Amēlija, Elīza un Kitija Spenseres prinča Viljama kāzās Vestminsteras abatijā.

Lēdija Spensere pirmo reizi sabiedrībā redzēta 2007. gadā, kad kopā ar brālēniem prinčiem Viljamu un Hariju apmeklēja princeses Diānas desmitajai nāves gadadienai par godu rīkotu dievkalpojumu. Jau tajā pašā gadā izdevums „Tatler” nosauca viņu par „vienu no iekārojamākajām meitenēm Lielbritānijā”. 2011. gadā lēdija Kitija apmeklēja arī brālēna prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas laulību ceremoniju Vestminsteras abatijā Londonā. Kopā ar Kitiju bija arī viņas tētis, māsas un brālis.

foto: REX/ Vida Press
Lēdija Kitija pērn, apmeklējot brālēna prinča Harija un viņa līgavas Meganas Mārklas kāzas.
View this post on Instagram

✨ @bulgariofficial by @alexanderneumann ✨

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

View this post on Instagram

@bulgariofficial by @alexanderneumann 🖤

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

View this post on Instagram

Little us ❤️❤️❤️❤️ #tbt

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on