foto: Anthony Harvey/REX/ Vida Press
Atklāts, kas bija hercogienes Ketrīnas skolas laiku slepenā mīlestība
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2019. gada 20. marts, 06:45

Atklāts, kas bija hercogienes Ketrīnas skolas laiku slepenā mīlestība

Jauns.lv

Vēl krietni pirms iepazīšanās ar princi Viljamu topošā Kembridžas hercogiene Ketrīna skolas gados bija „ieķērusies” citā. Viņai patika klasesbiedrs, kuru daudzi no mums varētu pat labi zināt.

Daudzus gadus pirms iepazīšanās ar savu nākamo vīru princi Viljamu Keitai Midltonei patika puisis vārdā Endrū de Perlakijs. Viņš bija Keitas klasesbiedrs, ar kuru viņa kopā piedalījusies skolā uzvestajā ludziņā „Mana skaistā lēdija” („My Fair Lady”).

Keita pieauga un kļuva par hercogieni, taču Endrū turpināja teātra gaitas un kļuva par profesionālu aktieri. Viņš ir teātra, televīzijas un filmu aktieris. 2013. gadā viņš filmējies seriālā „Dauntonas abatija” („Downton Abbey”), kur atveidoja seru Džonu Bulloku.

View this post on Instagram

#andrewalexander #andrewdeperlaky

A post shared by КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) on

Saskaņā ar britu karaļnama biogrāfes Keitijas Nikolas teikto, Midltone skolas gados „nopietni ieķērusies” klasesbiedrā Endrū.

Grāmatā „Keita: Nākamā karaliene” ("Kate: The Future Queen”) Nikola raksta: „Endrū atveidoja Frediju, kuram iepatīkas Elīza, bet viņa viņu atraida. Tā ir likteņa ironija, jo īstajā dzīvē Keita slepus bija iemīlējusies Endrū, gaišmatainajā, zilacainajā kora zēnā ar eņģeļa balsi. Viņš bija izskatīgākais puisis šajā mācību gadā. Keita viņu labi iepazina, jo abi dziedāja skolas korī. Taču viņai par nelaimi, Endrū jau „satikās” ar viņas draudzeni Fionu Bīkroftu.”

Ketrīnai lieliski padevās ludziņā atdarināt koknejas dialektu, kādā runā viņas varone Elīza Dūlitla, un no kura skolotājs māca jauno dāmu atbrīvoties. Hercogieni uz skatuves kādā teātra uzvedumā visticamāk neredzēsim vairs nekad, taču Endrū bieži var redzēt britu TV uzvedumos, kā arī uz skatuves teātrī. Viņš pieņēmis skatuves vārdu Endrū Aleksandrs.

View this post on Instagram

#andrewalexander #andrewdeperlaky

A post shared by КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) on

Izdevums „The Express” raksta, ka Endrū esot uzzinājis, ka Keitai viņš ļoti simpatizējis, taču skolas gados Midltone bijusi pārāk kautrīga, lai atzītos klasesbiedram par to pati personīgi.

„Kā jau tas skolā mēdz notikt, man par to kāds pastāstīja, ka es Ketrīnai patīkot. Viņa pati man to nekad nebija teikusi, viņai trūka pārliecinātības,” norāda Endrū.

„Tolaik viena no viņas draudzenēm, Fiona Bīkrofta, bija mana meitene. Viņa bija liela pļāpa, tāda, kurai nekad nav miera. Taču šī bija ļoti nevainīgas attiecības un ļoti īslaicīgas.”

Endrū Aleksandrs dzīvo Londonas rietumos un ir precējies ar mākslinieci Araksiju Kačakjanu, kuras dzīslās rit armēņu asinis.