foto: LETA
Dublinā uz Ēķa komēdijas "Klases salidojums" pirmo seansu izķer visas biļetes
Režisors Andrejs Ēķis.
Kino
2019. gada 5. marts, 10:03

Dublinā uz Ēķa komēdijas "Klases salidojums" pirmo seansu izķer visas biļetes

Jauns.lv / LETA

Režisora Andreja Ēķa un filmu "Svingeri" un "Blēži" radošās komandas jauno komēdiju "Klases salidojums" tauta redz ne tikai Latvijā. Turpmākos mēnešus "Klases salidojums" priecēs humora cienītājus arī ārpus mūsu valsts robežām – kinoteātros Īrijā un Lielbritānijā, portālu Jauns.lv informēja filmas pārstāvji.

Īpaši silti filma sagaidīta Īrijas galvaspilsētā Dublinā – izpārdotas visas biļetes uz pirmo filmas seansu, vēsta "Klases salidojuma" sabiedrisko attiecību speciāliste Ilona Kokola.

""Klases salidojums” ir ļoti atklāta un tieša komēdija, kas ar krietnu humora devu runā par problēmām, ar kurām saskaras ikviens, kurš vidusskolu absolvējis pēdējo divdesmit gadu laikā. Esam patiesi priecīgi un gandarīti par lielo skatītāju interesi, un šobrīd strādājam, lai “Klases salidojums” ir redzams arī Skandināvijas valstīs un uz kinoteātru ekrāniem otrpus okeānam," stāsta filmas režisors Andrejs Ēķis.

Ar tuvākajiem filmas seansiem Īrijā un Lielbritānijā iespējams iepazīties “Baltic Movies” Facebook lapā. Filma tiek demonstrēta latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā, padarot to par pieejamu plašam skatītāju lokam.

Filma “Klases salidojums” ir stāsts par trīs vīru draudzību, kas dibināta skolas solā un izturējusi teju pusgadsimta laika pārbaudi. 25 gadus pēc skolas absolvēšanas viņi saņem ielūgumu doties uz klases salidojumu un piedzīvojumi var sākties!

Komēdijas "Klases salidojums" Rīgas pirmizrāde

2019. gada 18. februārī kinoteātrī "Splendid Palace" notika režisora Andreja Ēķa jaunās komēdijas "Klases salidojums" Rīgas pirmizrāde.

gallery icon
103

Viens no filmas galvenajiem tēliem, kuru atveido Ainārs Ančevskis, ir no dzīves noguris ģimenes galva, kurš nespēj pārdzīvot ikdienas rutīnu. “Klases salidojums” ir grupas “Dzelzs Vilks” mūziķa Jura Kaukuļa debija kino - viņš filmā atveido mūžīgi jaunu rokeri, kam pielūdzējas ir visās aizkulisēs, bet pašu nomāc grūtības izveidot pilnvērtīgas attiecības. Trešo draugu, kura lomā iejuties Imants Strads, nesen pametusi sieva, smagi iedragājot viņa vīrieša pašpārliecinātību.

“Klases salidojumā” redzami arī tādi iemīļoti aktieri kā Elīna Vāne, Ieva Puķe, Mārtiņš Egliens, Inga Alsiņa-Lasmane, Mārtiņš Meiers, Klinta Leja un daudzi citi. Filmas producents ir Kristians Alhimionoks, producējošā kompānija – “Platforma Filma”.

Komēdijas “Klases salidojums” filmēšanas aizkadri

No 14. februāra kinoteātros visā Latvijā būs skatāma filmu “Svingeri” un “Blēži” radošās komandas jaunākā komēdija “Klases salidojums”. Mēnesi pirms ...

gallery icon
27