foto: STARMAX / BACKGRID/ Vida Press
Vils Smits troļļo Kanje Vestu par to, ka nolīdzis saksofonistu Keniju Džī Valentīndienai: „Es esmu pieejams nākamgad!”
Aktieris Vils Smits.
Slavenības
2019. gada 20. februāris, 09:03

Vils Smits troļļo Kanje Vestu par to, ka nolīdzis saksofonistu Keniju Džī Valentīndienai: „Es esmu pieejams nākamgad!”

Jauns.lv

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana-Vesta jau pieradusi, ka viņu izsmej sociālajos tīklos, taču ne reizi to nav atļāvies kāds tik slavens kā aktieris Vils Smits. Viņš pavilcis uz zoba Kimas vīru reperi Kanje Vestu, kurš sievai Valentīndienā bija sagādājis ne tikai rozes, bet pat saksofonistu Keniju Džī viesistabā.

Reperim Kanje Vestam patīk lutināt sievu ar izsmalcinātām, ļoti pārdomātām un ārkārtīgi dārgām dāvanām. Šogad Valentīndienā mūziķis savai dzīvesbiedrei bija sarūpējis izcili romantisku dāvanu. Istaba bija pilna simtiem rožu, kas katra ielikta nelielā vāzītē, bet romantisku skaņdarbu tikai un vienīgi Kimai spēlēja izcilais džeza saksofonists Kenijs Džī pats personīgi.

Aktieris Vils Smits pasmējies par Kanjes Vesta dāvanu. Smits sociālajos tīklos publiskojis foto montāžu, kurā „iefotošopējis” pats sevi saksofonista Kenija Džī vietā, spēlējam serenādi Kimas Kardašjanas viesistabā. Aktieris paņēmis savu fotogrāfiju no senajiem laikiem, kad vēl filmējās seriālā „The Fresh Prince of Bel-Air”.

foto: Instagram
Vils Smits grib spēlēt Kanjes Vesta sievai nākamajā Valentīndienā. Kanje Vests jau šādām dāvanām naudu nežēlo, Smits varētu labi nopelnīt.

Uz attēla aktieris uzrakstījis Kanje Vestam, tas tagad liek sevi dēvēt vienkārši par Ye, adresētu vēstījumu: „Ye, es esmu pieejams nākamgad.”

Kima Kardašjana par šo joku nav apvainojusies. Viņa pati „nošērojusi” to savā „Instagram” stāstu sadaļā.

Tiesa, aktieris Vils Smits šoreiz nav vienīgā slavenība, kas pavilkusi uz zobu Kanje Vestu par viņa šā gada Valentīndienas dāvanu sievai.

Modele Krisija Tīgena painteresējusies par šī pārsteiguma praktisko pusi. Viņa gribējusi uzzināt, vai saksofonistam Kenijam Džī nācies stāvēt viesistabas vidū visu laiku, kamēr personāls izkārto daudzās vāzītes ar rozēm. Kā arī to – kā mūziķis pēc tam ticis ārā no rožu ielenkuma.

Par to, kā viss todien norisinājies, Kenijs Džī pastāstījis intervijā mūzikas žurnālam „Rolling Stone”. „Es sāku spēlēt, pirms vēl ieraudzīju Kimu,” apliecina mūziķis, norādot, ka dzīvē realitātes šova zvaigzni pirms tam bija saticis vienu vienīgu reizi, kad abi mērojuši ceļu ar vienu lidmašīnu.

„Viņa tuvojās viesistabai, un Kanje man pamāja, lai sāku. Es sāku spēlēt. Kad viņa ienāca, viņa izsaucās: „Ak, mans Dievs.” Viņa skatījās uz mani un smaidīja. Viņa apstājās. Kādu brīdi viņa nesaprata, ko lai dara. Tad viņa paņēma savu mobilo tālruni [un sāka filmēt].”

foto: imageSPACE/REX/ Vida Press
Saksofonists Kenijs Džī.

„Nekas liels. Kenijs Džī manā viesistabā!! Priecīgu Valentīndienu,” pie viena no nofilmētajiem video fragmentiem sociālajos tīklos ierakstīja patiesi saviļņotā Kardašjana.

„Labākā vīra balva nonāk pie manējā,” pie cita video paturpināja Kima. „Vispārdomātākās dāvanas!!!”

Kenijs Džī Kimai veltīja savu populāro skaņdarbu „Somewhere Over the Rainbow”.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54