Slavenības
2019. gada 19. februāris, 15:15

Orlando Blūms līgavai Keitijai Perijai pasniedzis gluži tādu pašu saderināšanās gredzenu kā savulaik pirmajai sievai

Jauns.lv

Aktieris Orlando Blūms un dziedātāja Keitija Perija nesen paziņojuši par saderināšanos un vēlmi pēc iespējas ātrāk nodibināt ģimeni un radīt bērnus. Lai gan fanus šī ziņa priecē, vairāki pamanījuši, ka aktieris savai līgavai pasniedzis dizaina ziņā uz mata tādu pašu saderināšanās gredzenu, ar kādu viņš pirms vairākiem gadiem bildināja pirmo sievu modeli Mirandu Keru.

Aizvadītajā nedēļā filmu „Karību jūras pirāti un „Gredzenu pavēlnieks” aktieris Orlando Blūms (42) bildināja savu draudzeni dziedātāju Keitiju Periju (34), pasniedzot viņai burvīgu saderināšanās gredzenu ar briljantiem, kas veidots margrietiņas formā.

„Pilnā plaukumā („Full bloom”),” izmantojot vārdu spēli ar līgavaiņa uzvārdu, savā „Instagram” kontā par saderināšanos paziņoja Keitija Perija, atrādot skaisto gredzenu ar rozā briljantu tā centrā.

Arī Blūms savā profilā publiskoja to pašu fotogrāfiju, parakstot, ka tas „uz mūžu”.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Fani ātri vien pamanīja, ka aktiera izvēlētais saderināšanās gredzens nav tik unikāls, kā pirmajā brīdī varbūt šķita. Ļoti līdzīgu zieda formā veidotu saderināšanās gredzenu viņš 2010. gadā pasniedza modelei Mirandai Kerai, lūdzot kļūt par viņa pirmo sievu.

Dizaina ziņā Mirandas gredzens ir teju identisks. Vienīgā atšķirība, ka modelei izvēlētais juvelierizstrādājums bija rotāts ar baltiem briljantiem, savukārt Keitija Perijas gredzena centrā ir krāsains briljants.

foto: Jen Lowery / Splash News/ Vida Press
Mirandas Keras saderināšanās gredzens, kuru Orlando Blūms pirmajai sievai pasniedza 2010. gadā.

Kompānijas „WP Diamonds” prezidents Endrū Brauns izklaides programmai „E! News” pastāstījis, ka Perijas gredzens novērtējams piecu miljonu ASV dolāru apmērā: „Keitijas pasakainais saderināšanās gredzens no Orlando Blūma mazumtirdzniecībā varētu maksāt satriecošus piecus miljonus,” norāda profesionālis.

„Tas izskatās pēc četru karātu fantastiska dzidra ovālas formas rozā briljanta, ko ieskauj astoņi balti briljanti, atgādinot uzplaukušu ziedu. Gredzens pavisam noteikti ir unikāls un ārkārtīgi vērtīgs.”

foto: Jen Lowery / Splash News/ Vida Press
Modele Miranda Kera 2011. gadā.

Neraugoties uz līdzībām, pāris ir ļoti saviļņots par gaidāmajām kāzām.

„Viņi par to nav skaļi runājuši, taču jau ļoti ilgu laiku vēlējušies saderināties,” kāds paziņa izteicies programmai „Entertainment Tonight”. „Viņi tam ļoti gatavojās.”

„Neviens nav saviļņotāks par Orlando mammu,” norādījis kāds cits paziņa. „Viņa vēlējās, lai abi apprecētos jau kopš brīža, kad iepazinās ar Keitiju. Viņa vārda vistiešākajā nozīmē nespēj vien beigt par to runāt un stāsta visiem draugiem.”

foto: Alan Davidson/REX/ Vida Press
Orlando Blūma ar mammu Sonju 2005. gadā.

Lai gan Blūms nav komentējis, kāpēc saderināšanās gredzenu izvēlē ir tik „vienveidīgs”, sabiedrībai tas šķiet nedaudz ironiski, ka abām sievām pasniegti tik līdzīgi „uzplaukuša zieda” gredzeni.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda romantiku Eda Šīrana koncertā

Keitija Perija un Orlando Blūms roku rokā apmeklējuši Eda Šīrana koncertu Losandželosā. Aculiecinieki apgalvo, ka pāris pavadījis daudz laika viens ...

gallery icon
5

Keitija Perija un Orlando Blūms pirmajās kopīgajās brīvdienās Havaju salās

Baumas, ka dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms varētu būt pāris, parādījās 2016. gada janvārī, kad abi manīti flirtējam ...

gallery icon
20

Aktiera Orlando Blūma bijušās mīļotās

gallery icon
27

Orlando Blūms un Miranda Kerra

gallery icon
23